Lucka 10 – Dagens tävling i julklappskalendern

I vår kalender som vi har tillsammans med  Royaldesign har vi idag kommit fram till lucka 10. Dagens vinst är lite av favorit och vi har dem i vårt egna hem. I potten finns fina Block Matta i storlek 60x90cm + Tvättkorgen Stipes från danska House Doctor. Hemma hos oss används även tvättkorgen som förvaring för gosedjur och plädar. Så ta nu chansen och vinn dessa fina priser.  Två vinnare i potten!

Vinnare 1: Block Matta + stripes tvättkorg (värde 414 kr).
Vinnare 2: Block Matta + Stripes tvättkorg (värde 414 kr).

Svara på frågan:
– Var skulle du använda mattan och korgen? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 12 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_10dec

280 svar på ”Lucka 10 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Jag skulle ge de i present till min syster som håller på att inreda små barnens nya rum med en bohemisk känsla och dessa skulle sätta personlig prägel på barnens rum.

 2. I vår hall hade mattan och korgen varit klockrena. Mattan skulle mjuka upp det svarta golvet och vara välkomnande och i korgen kunde cykelhjälmar och annat kaos få samla ihop sig lite snyggt.

 3. Båda skulle helt klart få pryda mitt badrum. Helt enkelt för att det skulle bli jättesnyggt!?Sen behövs både tvättkorg och matta där, så funktionen behövs också! ✊✊

 4. Vi har precis skapat en myshörna hemma med fotöljer, bord och belysning och den enda som saknas är en matta! Denna skulle passa perfekt ? tvättkorgen skulle få en framträdande plats i badrummet för att göra tvättningen lite roligare och piffa till den tråkiga tvättmaskinen! ?

 5. Mattan skulle göra sig framför mitt fönsterparti från golv till tak. Det skulle ge lite myskänsla nu i vinter när snön lägger sig som ett täcke över uteplatsen. På mattan skulle jag ställa korgen och fylla den med mysiga kuddar och filtar. Sedan skulle jag sitta där med en kopp kaffe o mysa medan snön faller utanför.

 6. I vår tvättstuga!
  Flyttade nyligen till nytt hus och har numera en tvättstuga från 70-talet som sett sina bästa dagar…
  Den röda plastmattan åker ut till våren och vitt och grått kakel åker istället upp.
  Dessa från House doktor skulle passar perfekt och sätta stilen för hela tvättstugan. Dörrmattan skulle bli en vacker övergång ut till trädäcket som vi byggde i somras! ?

  Tack för fin och inspirerande blogg!
  /E

 7. Ska snart inreda vår lilla dotters första egna rum. Matta är ett måste och korgen skulle vara perfekt för gosedjur/leksaker… Funktionell och ursnygg i ett 🙂

 8. Jag skulle använda det i mitt nyrenoverade badrum på nedervåningen.
  Hade passat perfekt med resten av inredningen !

 9. Vi försöker få till ett trivsamt gemensamt hem då vi är nysambos med sammanlagt 4 barn så påsen skulle göra sig perfekt i hallen till alla vantar å mössor nu i vintertid❄️ Och mattan får pryda hallgolvet då vår röda tråd är just svart-vitt?? nu håller vi alla tummar å tår!

 10. Både mattan och förvaringskorgen skulle hamna I min Dotters rum för världen ska jag inte skulle vara utmärkt för gosedjur och andra leksaker medan matten skulle göra en snygg funktion

 11. Jag och min sambo ska precis flytta och tänker oss öppen förvaring i badrummet och har köpt en bra hylla så där tänkte jag ställa korgen och mattan skulle såklart ligga på golvet och höja mysfaktorn!

 12. Ååå, så fina vinster! Älskar svart/vitt & tycker i princip att dessa kan passa i alla rum! Mattan passar nog ändå bäst i vårt badrum & korgen ställer jag i mellansonens rum.
  Håller tummarna för denna otroligt snygga vinst!

 13. Korgen skulle ja ha för filtarna i tv-rummet. Mattan skulle jag ge åt dottern, den skulle vara perfekt i hennes nya hem.

 14. Jag skulle sån gärna vilja inreda vårt nya hus med både mattan och korgen. Vi håller på och bygger, och det ska bli en riktig utmaning att inreda hela 180 kvm hus jämfört med de 60 kvm vi bor på idag. Denna vinst hade verkligen kommit till nytta.

 15. Mattan skulle jag lägga i min hall, så det vore det första jag såg när jag kom hem, sen visar ju mattan pilar vart man ska -in! Korgen skulle få husera i sovrummet och få vara bo för mina sjalar och halsdukar 🙂

 16. Mattan skulle få vara i hallen och korgen skulle vara i vårt pysselrum, där i skulle alla gosedjur få vara 😉

 17. Hopplöst förälskad i Stipes och Block
  fick i princip en inredningschock
  vid åsynen av detta vinnarpar
  måste ju bara skriva ett svar.
  Sjuk av habegär jag ju är
  behöver en House Doctor här.
  Dansk design är min diagnos
  och jag håller på att förgås!
  Under brickbordet får Block lov att bo
  Stipes blir förvaring vid sängen må ni tro.

  Delat tävlingen på Facebook. Syns här:
  https://www.facebook.com/elisabet.andersson.12

  Håller de svartvita designtummarna!

 18. Både korgen och mattan skulle jag ha i min walk in closet där de skulle se så snygga ut och korgen skulle bli så praktisk där jag alltid byter om.

 19. I vårat sovrum skulle allt få bo! Vi har ingen matta och denna skulle matcha suveränt dessutom så ligger det kläder överallt från småttingar och min karl på övervåningen så skulle vart praktiskt med en tvättkorg!

 20. Jag skulle använda mattan i vårt “mellanrum”, den centrala platsen i lägenheten som ligger i kant med alla rum för att alltid få se den och beundra den då den är så vacker, jag skulle använda korgen som tvättkorg i badrummet som en vacker detalj dessutom.

 21. Knuffas med gosedjuren i sonens säng,
  det är trångt, det är varmt, slit och släng!
  De behöver en plats där de kan få ro,
  en plats där de är lätta att nå, men ändå kan bo.
  Den schyssta korgen är alldeles rätt!
  Jag hör redan Nallen ropa: “Nya hemmet – så fett!”.

  Kämpade med inredning i vårt hemmakontor,
  fram och tillbaka till butiker jag for.
  Hittade inga tyger eller mattar som föll mig i smaken,
  för den är ju som sagt som den omtalade baken.
  Nu ekar det högt när vi på tangenterna knappar,
  men så såg jag plötsligt denna matta bland mina appar!
  Det är ju den som är den, det är ju klart!
  Nu håller vi bara tummarna för vinst snart!

 22. Mattan skulle få ligga i min serveringsgång. Det är helt tomt där nu och den här underbara mattan skulle passa perfekt! Korgen skulle jag använda i vår klädkammare som vi håller på att renovera men som förhoppningsvis är klar inom några veckor.
  Både mattan och korgen skulle pass perfekt i mitt nyköpta sekelskifteshus som behöver fyllas upp med vackra saker så jag håller tummarna!

 23. Om jag fick turen att vinna,så skulle jag använda mattan och korgen till mitt badrum….Skulle passa bra där….Hoppas på tur 🙂

 24. Mattan skulle passa utmärkt i gästrummet & tvättkorgen skulle jag ha i sovrummet, hamnar alltid smutstvätt där innan man bär ner det till tvättstugan! (:

 25. Åh, älskar dessa två! Min dotter har två sånna tygkorgar, är så praktiska till alla leksaker! Men jag skulle gärna ha en i badrummet till tvätten! Och mattan hade ju också passat superfint i badrummet som, inser jag nu, behöver en riktig make over!!

 26. Den fina mattan skulle jag ha i min hall, den skulle passa utmärkt där. För min hall är ganska stor.
  Korgen skulle jag ha min tvätt i och ha i badrummet, hade varit en snygg detalj i badrummet.

  Jag hoppas på vinst, kanske en extra tur då jag fyller år den 22/12.
  Skulle bli så glad om jag vann.

 27. Mattan skulle få hamna i datorrummet på väggen, då ljudet där inne känns lite burkigt så skulle en matta på väggen göra susen, genom att den är så snygg så blir det ju som ett konstverk. Praktiskt och snyggt:)
  Korgen skulle jag nog ha i badrummet, för hoprullade handdukar. Skulle passa väldigt bra!

  Ha en fin dag!
  /Sandra

 28. Jag är ganska duktlig på att hålla rent, men inte på sovrummet. Av någon anledning klarar jag inte ta med kläder inn på badsrummet innan det blivit en stor hög. Tvättkorgen skulle därför värkligen komma till användning hos mig. Och mattan skulle få passa på så mina ben inte blir kalla när jag går ur sängen..

 29. Hej

  Om sakerna skulle få flytta in hos mig så skulle korgen hamna i vardagsrummet bredvid soffan, i den skulle jag ha mina plädar.
  Mattan skulle få sin plats i hallen, det första folk skulle få se när de kom hem till oss!

 30. De skulle få pryda sonens nya tonårsrum. Som är just svart/vitt. En snygg säng matta och tvättkorg brevid garderoben. Perfekt!

 31. Jag skulle placera mattan och korgen i min lilla läsvrå, mattan blir fin till min gråa fåtölj och korgen funkar bra att lägga böcker & tidskrifter i.

 32. Den fina korgen skulle jag använda som förvaringskorg på mitt hemmakontor, perfekt för rullar med inslagningspapper som har en tendens att hamna lite överallt och när man ska ha det hittar man det inte. Och posters som är i sina rör i väntan på att ram ska inhandlas. Mattan skulle få vara i hallen – ett trevlig välkomnande för gästerna!

 33. Jag skulle ha den fantastiskt finna mattan i mitt nyfödda barn, och tvättkorgen också. Håller tummarna att jag kammar hem priset, skulle passa jätte bra barnrummet.

 34. Mattan hamnar under vår katt, som gillar att ligga i hallen.
  korgen fylls upp med mössa och hatt, och annat man har på skallen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *