Lucka 10 – Dagens tävling i julklappskalendern

I vår kalender som vi har tillsammans med  Royaldesign har vi idag kommit fram till lucka 10. Dagens vinst är lite av favorit och vi har dem i vårt egna hem. I potten finns fina Block Matta i storlek 60x90cm + Tvättkorgen Stipes från danska House Doctor. Hemma hos oss används även tvättkorgen som förvaring för gosedjur och plädar. Så ta nu chansen och vinn dessa fina priser.  Två vinnare i potten!

Vinnare 1: Block Matta + stripes tvättkorg (värde 414 kr).
Vinnare 2: Block Matta + Stripes tvättkorg (värde 414 kr).

Svara på frågan:
– Var skulle du använda mattan och korgen? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 12 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_10dec

280 svar på ”Lucka 10 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Svart och vitt i grafiska mönster är bland det snyggaste jag kan tänka mig!
  Skulle allra helst vilja renovera hela huset i svart och vitt med accessoarer i klatschiga färger, men då sätter maken ner foten och säger bestämt Nej!
  Men en tröst skulle vara om mattan Block och tvättkorgen Stripes skulle landa i vår enkla stuga.
  Mattan skulle allra bästa platsen i finrummet ha, framför ett vackert vitrinskåp med belysning, inget annat får duga!
  Tvättkorgen ska givetvis också en fin och bekväm plats få.
  I TV-rummet skulle den fyllas med gosiga varma sockar, handarbetet, några deckare och annat smått och gott. Då får jag glädjas och njuta av korgen att den är min och varje
  afton och kväll något vackert att titta på!

 2. Det fina mönstret på mattan hade matchat mina kökshanddukar så väl så köket känns som en given plats för mattan. Korgen hade jag placerat i mitt sovalkov 🙂

 3. Den fina mattan skulle jag ha och värma fötterna på när jag stiger ur sängen, alltså i sovrummet! 🙂 Den fina tvättkorgen skulle jag ha till min 6 månaders bebis kläder. Blir ju en del om dagen och det är lättare att ha hennes tvätt separat! 🙂

 4. Tvättkorgen hade fått flytta in i vårt badrum i väntan på att barnen kommer in från sandlåda och plask i vattenpölar:)
  Och mattan hade fått pryda hallen i all sin glans!

 5. Fina priser som jag länge spanat på 🙂 Skulle ha korgen i min lilla hall för förvaring av halsdukar, mössor och vantar. Mattan skulle bli pricken över i på golvet i mitt vardagsrum.

 6. Denna vackra matta skulle platsa fint bredvid sängen min då jag är utan mattor och korgen blir perfekt precis bredvid så att min tvätt (läs mannens ?) hamnar där istället för på golvet.

 7. Jag har varit på visning för en lägenhet idag som jag hoppas på att få! Där skulle mattan vara helt perfekt i det mysiga köket för att skapa hemtrevlig stämning och korgen skulle vara fin i vardagsrummet så att det syns bra! Hoppas på att vinna detta till min första egna lägenhet nu! Åhh! 🙂 <3

 8. Mattan skulle vara fin i köket och tvättkorgen är jag extra sugen på, den skulle jag ha i vardagsrummet att ha garner och andra stick och pysselgrejer i.

 9. Tvättstugan kanske inte är dit mina gäster får vara men där kommer jag ändå ofta närvara. Om jag tvättar och är sur sätter jag mig gärna på mattan och drömmer mig bort på en tur.

 10. Mattan och korgen skulle vara så fina i vår tvättstuga i vårt nya hus, som än så länge helt saknar inredning. Man måste ju börja med något 🙂

 11. Jag har precis flyttat in i en sekelskifteslya och fått en stor walk in closet på köpet. Dock är den målad lila av föregående hyresgäster så mattan och korgen skulle bli ett fint komplement till den idag alldeles för färggalna garderoben.

 12. Jag hade placerat mattan i tvättstugan för stt göra den lite finare, man hade ju blivit glad varje gång man gick dit för att ta tag i sysslorna. Tvättkorgen hade fått ta plats i vårt sovrum för lite extra förvaring.

 13. Hej!
  Är gärna med.

  Den ljuvliga mattan skulle få en plats
  i sovrummet för att golvet är så kallt
  där. Tänk att få känna den under
  fötterna , så man slipper få
  en chock när man vaknar på morgonen. Korgen
  skulle min dotter få för att hon
  är så slarvig och jämt slänger smuts på
  golvet. På så vis blir det lättare för mig
  när jag ska tvätta,

  Mvh Julianna Fredriksson
  julianna@bredband2.com

 14. Mattan skulle jag sätta upp på väggen (för att dölja några borrhål). Tvättsäcken skulle just få vara just det
  hos mig i mitt sovrum.

 15. Mattan skulle jag ha i hallen så att man ser något snyggt med en gång man kommer in. Korgen skulle också stå i hallen som förvaring av mössor o vantar!

 16. Mattan skulle ha gjort sig perfekt vid sängkanten. Då blir fötterna varmt bemötta på morgonen istället för ett kyligt golv (sover med fönstret öppet.. hehe).
  Sedan skulle korgen vara perfekt för att gömma toalettpapper i badrummet. Får man inte plats i ett skåp så är det bara att gömma i denna fina korg. Lätt att hitta för gäster dessutom som hamnar i någon knipa! 😉

 17. Mattan skulle få ligga på mitt köksbord och korgen skulle jag ha i sovrummet för att lägga alla mina fina kuddar jag har i sängen i.

 18. min tvättstuga bli ett lika mysigt rum som de övriga i huset. Det ska ge mig en mys känsla att stå och stryka och vika tvätt. Det ska finnas vackra saker att titta på som ger mig lyckorus, som mattan och tvättkorgen.

 19. Hejsan!

  I all min vänlighet 😉 skulle jag ge både matta och korg till min sondotter som har ett relativt nyupptäckt inredningsintresse. Ett intresse vi delar, även om jag haft det under många fler år.

  Svarta och vita inredningsdetaljer är oslagbara då de går att kombinera med alla andra nyanser och de fina vinsterna från House Doctor i dagens lucka skulle därmed bli väldigt långlivade i olika kombinationer. Win/win!

  Tack för en mycket uppskattad julklappskalender!

  Med vänliga hälsningar

  Siv

 20. Jag skulle haft både mattan och tvättkorgen i vårt vita badrum. Jag gillar de stilrena färgerna svart och vitt, med grafiska mönster som ger materialet lite spänning.

 21. Skulle passa i vår hall – en underbar matta som ett varmt välkomnande och korgen passar till vantar, mössor, halsdukar här i Västerbotten då annars hallen svämmar över av allt!

 22. En korg och en matta till mitt badrum vore bra,
  Då får jag titta på dem varje dag.
  Handdukar i korgen och fötterna på mattan,
  Jag skulle bli glad som attan.

 23. Mattan skulle ligga i sovrummet framför sängen vars överkast har mönster likartat mattans.
  Korgen skulle nog passa i badrummet bra att gömma tvätten i dessutom snygg.

 24. Mattan skulle få bo i vår nymålade numer gråa hall tillsammans med en vit byrå från ikea och tavlor från Bobnoon. Korgen fylls med leksaker i alla dess former såklart!

 25. Mattan skulle hamna i vår hall/allrum på ovanvåning där den blir en finfin inredningsdetalj! Korgen skulle få innehålla rena handukar istället för smutstvätt i vårt badrum. Båda finns på min inredningsönskelista:-)

 26. Jag skulle använda mattan i vår lilla hall där den skulle passa perfekt! Och korgen skulle få flytta in på toaletten istället för våran gamla tråkiga tvätt korg. Kanske blir det roligare att tömma tvätt korgen då 🙂

 27. De båda skulle få pryda mitt vardagsrum som behöver en touch av lite mönster där jag ibland ärlek feg för att blanda in annat än enfärgat 🙂

 28. Ute på vår inglasade balkong där vi nu försöker göra det extra mysigt med ljusslingor och berg av kuddar. Detta hade varit perfekt då vi inte har någon matta just nu (men letar) och korgen för att samla lite extra filtar och kuddar 🙂

 29. Jag skulle använda detta i vårt sovrum!
  Hittills är barnens rum prio ett, därefter sällskapsrum/lekrum, och tv-rum. Så nu är det dags för oss vuxna att fixa iordning vårt rum tycker jag!

 30. I inflyttningspresent fick vi ett fint olivträd som trivs bra inne i vår lägenhet. Såpass bra att hen har blivit för stor för sin terakottakruka och behöver något större. Om man har en enkel innerkruka så tror jag att tvättkorgen fungerar utmärkt som ytterkruka! Kan bli riktigt snyggt med kontrasten mellan de toscanska trädet och den grafiskt lekfulla korgen. Mattan får såklart ligga bredvid!

 31. Hej! Mattan hade jag lagt in på min11-åriga sons ny-renoverade rum, där allt går i svart och vitt, det hade varit superfint. Tvättkorgen hade jag ställt på 20-åringens rum, det hade varit betydligt klädsammare än högarna på golvet, fåtöljen och soffan. : )

 32. Mattan skulle få ett efterlängtad plats i vårt badrum. Golvet är så kallt och en matta skulle göra det mycket behagligare. Färgerna i badrummet matchar mattan superfint. Korgen skulle fungera som förvaring av hårfönar och locktänger.:)

 33. Jag har länge funderat på en mindre matta att ha på golvet bredvid min säng. Och nu, äntligen (!), fick jag ett bra tips på en fin matta! Så stort tack för det och jag håller tummarna för att jag får vinna den.

  Tvättkorgen skulle passa perfekt i vardagsrummet, för att lägga plädar och kuddar i! Det är minsann svårt att hitta fina korgar för sådan förvaring.

  Jag håller tummar och tår 🙂

 34. Vår fina gästtoa skulle verkligen behöva den mattan. Har haft många mattor på prov hemma, men inget matchar. Men här är den ju!
  Korgen blir perfekt för våra gäster att lägga använda småhanddukar i, för sådana ligger rena och nya till varje gäst!

 35. Jag skulle lägga mattan i våran hall, skulle passa utmärkt där!! Tvättkorgen skulle bli perfekt vid trappen som går ner till källaren. Vi har tvättstugan där så det brukar bli en stor hög med tvätt vid trappen då ingen orkar gå ner med tvätten till tvättstugan?

 36. I hallen! Bättre välkomnande kan man inte få. En fin matta att sätta fötterna på och en korg att samla vantar och mässor i.

 37. mattan på golvet och korgen i vrån
  inredningsdetaljerna som höjer nivån
  morgontrötta fötter på trendig matta
  både plastgolv och kyla blir ersatta
  och i korgen ligger kuddar och täcken
  som skyddar mot alla väderstrecken

 38. Mattan hamnar lätt i vårat vardagsrum. När det är färdigrenoverat om nått år vill säga ?
  Den fina tvättkorgen placerar jag synligt på övervåningen då tvättstugan ligger i vår kalla källare. Men om 10 år, när även en ny tvättstuga finns, så hamnar den där. Naturligtvis.

 39. Hemma i hallen mattan passar, då
  får vi både fint och skönt under våra tassar!
  Korgen gör sig bra till barnens grejer, dock så de ligger mest på golvet oavsett vad jag säger!

 40. Jag skulle ha både mattan och korgen i mitt sovrum. De skulle passa perfekt till mitt nya vita golv och kanske, kanske skulle jag kunna få mannen att lägga din smutstvätt i korgen istället för löst på golvet ?

 41. Den toksnygga mattan skulle placeras bredvid sängen. Den blir då det sista mina fötter vidrör vid läggdags och det första när jag stiger upp. Tvättkorgen är minst lika snygg så den få stå framme i badrummets ena hörn!

 42. Dessa snyggingar skulle hamna i vår nya toalett-
  mattan bara så ursnygg, korgen till *allt* så rätt <3
  Tävlar, delar och hoppas hoppas-
  dessa i *min* Julstrumpa stoppas <3

 43. Hej!
  Jag hade valt att ha matten i hallen och även korgen.
  Korgen hade blivit perfekt för alla halsdukar, vantar, mössor och reflexer!

 44. I min walk-in-closet dessa ting skulle få leva,
  Jag med stil sedan i garderoben mig framåt skulle treva.
  Tvätten skulle där i korgen hitta sin plats,
  Och med mattan jag garderoben förvandla till ett palats! ?

 45. Jag hade haft de i badrummet där jag försöker göra det mysigt med mycket ljus och växter. I tvättkorgen hade jag haft extra handdukar i och mattan hade fått pryda golvet!

 46. Mattan skulle bli superfin i min hall som jag håller på att göra om som ska få bli ljusare 🙂 Tvättkorgen skulle vara perfekt i sovrummet till lite extrakuddar från sängen då man ska lägga sig för kvällen 🙂

 47. Både matta och korg skulle passa bra i vårt badrum, så fort vi tar oss tiden för vår budgetrenovering. En vinst skulle kunna vara den perfekta sparken i baken (på maken) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *