Lucka 11 – Dagens lucka i julklappskalendern

God förmiddag och det är advent! Vi rusar fram bland våra luckor och idag har vi kommit till lucka 11. Idag tillsammans med favoriten Lidby Living. Nu har du chansen att vinna väskan “City” Diamond jeans. Väskan har detaljer i ekologiskt garvat läder och går att stänga helt. Dessutom får man plats med en laptop. En riktigt härlig väska som vi inte hade sagt nej till! Så ta chansen att vinna den genom att svara på frågan nedan!

1 vinnare i potten av en väskan City, värde 1200 kr

Svara på frågan och motivera:

– När skulle du använda din väska om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 13 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka11

 

 

216 svar på ”Lucka 11 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Denna väska av bästa kvalité, skulle jag till min dotter ge. ”City” Diamond jeans har detaljer av ekologiskt läder, och passar som accessoar till alla kläder. En väska med klassiskt stuk, är utmärkt för såväl fest som för vardagsbruk. Här rymmer hon även sin laptop, väskan skulle garanterat användas nonstop.

 2. Jag skulle definitivt ha den till skolan – och senare ut i arbetslivet! Jag läser sista året på juristprogrammet i Umeå och i takt med att tentorna avverkats så har antalet opersonliga och tråkiga portföljer (åtminstone om du frågar mig!) bland mina studiekamrater ökat. Därför vore det fantastiskt med denna otroligt vackra och trendiga men ändå representabla City-väskan för att gå mot strömmen!

 3. Det här är en väska som skulle passa perfekt för mina böcker och min dator, nu när jag på “äldre dar” äntligen tagit steget till att våga skola om mig. Väskan är både snygg och funktionell, och skulle få mig att känna mig lite mera stylish. 🙂

 4. Väskan hade jag använt varje dag året runt. Som småbarns förälder så behövs en rymlig och snygg väska i vardagen för att få med allt till barnen.

 5. Hej!

  Så enormt fin julklapp till min kära dotter, som kämpar så med sjukdom sedan år 2012.
  Väskan skulle verkligen sätta guldkant på hennes tillvaro. Hon skulle bli så glad!
  Hon skulle nog använda den till mycket. Både till vardag som fest.
  Håller tummarna hårt!

 6. Oh, den här fin-fina väskan! Jag skulle bli jätteglad om jag vann den. Egentligen så skulle jag väl då vilja ha den jämt eftersom den är så vacker. Men jag kommer inte att ha den som en slit-och-släng-väska när jag till exempel ska till mataffären och handla. Jag kommer att bära den och visa upp den om jag är bortbjuden på middag eller på fika till någon. Jag skulle ha den om jag kunde åka på en charterresa, (vilket är ganska osannolikt med tanke på min hälsa). Jag skulle alltså vilja ha den till lite finare och högtidligare tillfällen, när jag själv är finklädd och uppklädd. Bjuder maken ut mig på middag, då skulle jag definitivt ha den med! (så det får jag försöka påminna honom om, lite fint så där!)

  När jag är här hemma i min ensamhet skulle jag ta fram den och titta på den. Gillar det som är vackert att titta på! Har mina syskon och syskonbarn långt härifrån, skulle vi åka och besöka dem skulle definitivt väskan få följa med! Så,flera får se och njuta av den!
  När den inte används så får den hänga på en krok på väggen i sovrummet, som en vacker tavla att titta på och njuta av.

 7. Alltid! En fin väska är ett måste och som småbarnsförälder behöver man alltid en rymlig väska där hela familjens saker ska få plats.

 8. Förmodligen skulle jag använda väskan ganska ofta, men främst på sommaren när det är dags att dra till stranden. Tycken den passa perfekt som en beachväska, riktigt fin! 🙂

 9. Med en liten son så har man ju alltid med skötväskan så detta jade varit bara min väska de gånger jag har egentid o den kommer stt få mig att känna mig extra fin trots att man känner sig lite sliten av sömnbristen.

 10. I julefrid och juletid
  finns ej pengar, ej mycket tid
  Flickvännen min
  borde få en vacker julklapp sin
  Då trendsparana räddar min fattiga plånbok
  kanske jag inte behöver ge henne en ordbok
  Väskan skulle vara den perfekta julklappen
  Då det kan vara början på den perfekta etappen
  Julefrid och juletid
  Finns ej pengar, ej mycket tid
  Med denna i tid
  Blid nog flickvännen, mig bredvid.

  God jul/ pojkvän som ska ge bort den perfekta julklappen!! 😉

 11. Den är så fin, den skulle jag använda jämt! Den passar perfekt för jag vill t ex gärna få plats med en extra kofta, äpple och en pocket när jag ska iväg (mm;-)

 12. Om jag vann skulle jag ha den när jag passar min systerdotter. För jag har alltid så mycket saker i min väska plus hennes så vi har problem att få plats 🙂 Så den skulle få hänga med oss överallt 🙂

 13. Jag skulle nog använda väskan dagligen om jag vann. Den rymmer allt som jag vill ta med och kan. Perfekt på vintern likväl som sommarens utflykter.

 14. Denna väska skulle packas full med kärlek och lämnas hos min fina kompis Lisa för att hon alltid är en sån glädjespridare och inspirationskälla.

 15. När jag går och shoppar i stan – med dottern när hon kommit från skolan ! Lagom tung och bekväm , snygg och tuff !

 16. Denna väska mig skulle få följa
  Under alla mina äventyr.
  Idag och imorgon med mina knoddar små, men snart jag tillbaka till jobbet gå – åh sicken lyx att få sällskap av denna då!

 17. Jag skulle använda den varje dag till jeansen.
  Och när jag lånar böcker på biblioteket passar det bra med den.

  Extra snygg skulle jag känna mej med denna med på en shoppingtur..
  Avslappnat uppklädd? Med denna vore jag beredd.

  För sommarens marina klädkombinationer.
  Denna passar lika bra i glasskiosken som på uteserveringen.

 18. Vilken magisk väska! Så ursnygg.
  Såg den av en händelse. Jag vill gärna använda väskan som en snygg accessoar till olika klädstilar och på promenadergenom city.
  Den 1/1 får jag äntligen fast jobb, kan hända får väskan hänga med även dit ?

 19. Jag skulle utan tvekan använda den varje dag i skolan! Min nuvarande rymmer inte min dator, så det hade varit perfekt med en ny som faktiskt gör det!

 20. Till jobbet
  Till plånbok och nyckel
  Till dagis och fritids
  Till buss, spårvagn och cykel.
  På semestern
  till en somrig klänning.
  På vintern
  till påbyltad oigenkännlig.
  Jag ska ha den i varmt och i kallt.
  Ja, jag ska ha den till allt!

 21. Om jag hade en sådan fin väska så skulle jag använda den jämt! Tror till och med att jag skulle ta med den i sängen som en snuttefilt?

 22. Vilken fin väska! Skulle ha den till jobbet, då dator, papper och allt annat som ska med måste få plats, vilket skulle innebära att slippa släpa på flera väskor.

 23. Denna väskan skulle jag ge till en ung dam som vet vad som är mode. Den skulle passa henne perfekt både till fritid och till jobbet.

 24. Jag skulle använda den som en vardagsväska varje dag från vår till höst och vid passande tillfällen där i mellan.

 25. Har tusen saker i väskan som är “bra att ha”,
  gamla kvitton, en ensam strumpa och en matlåda eller två…
  Denna fina väska skulle rymma allt sånt varje dag,
  men det bästa är att den är så grymt fin att se på!

 26. Väskor behöver jag inte ha två, denna skulle min underbara syster få!
  Ingen ordentlig väska hon har,
  Men får hon denna så slipper hon stå med axeln bar!

 27. Skulle ha den typ hela tiden, men särskilt bra i storlek vore den för anteckningarna som kommer att göras på alla möten som väntar nu i fråga om byggandet av ett framtida Ekohyreshus… 🙂

 28. När jag om en två månader åker och tar bort min tandställning. Jag är 34 år, men har det senaste två åren känt mig som 15, och inte på ett bra sätt! När silvret i munnen är ute ska jag gå till frisören, köpa mig en snygg blus, och gå ut och dricka vin. Det vore sååå trevligt om denna väska ville följa med!

 29. Om jag vann skulle jag använda väskan dagligen. Har just nu en tradig laptop väska helt i svart och jag känner mig inte alls trendig. Med denna skulle jag spatsera stolt till jobbet varje dag!

 30. Jag skull framför allt ha den fram och tillbaka till jobbet. Men om jag känner mig själv rätt, kommer den likaväl få agera till vardags och till fest. När? Beror på humör och övrig outfit…

 31. Jag skulle använda väskan dagligen, på stan tex ☺️ Väldigt snygg och användbar väska. Håller tummarna hårt!

 32. Användes till alla dagar m jeans! Slitna jeans, dyra jeans, jeansshorts, jeanskjol, lappade jeans, stretchjeans… å alla andra jeans! ??

 33. Frågan är väl snarare när jag inte skulle använda den, kommer inte på ett enda tillfälle! Denna underbara väskan skulle bli min ständiga följeslagare, till jobbet, på stan, på resa, ja alla ställen en kan tänka sig! Den har allt jag vill ha, snygg, ekologisk och smart!

 34. Vilken design! Tänk att gå till jobbet med ett sådant mönster på väskan. Man kan inget annat än bli glad då.

 35. Åååh, den skulle jag använda varendaste dag till jobbet! Perfekt att ha en snygg väska som är handväska och datorväska i ett!

  • Även en fattig mammaledig kvinna vill vara fin! Väskan skulle användas varje dag som kombinerad handväska/skötväska och rymma ALLT som vi tjejer behöver om dagarna.

 36. Till jobbet. Är lärare och har ofta med mig min laptop + uppsatser i väskan. Den här väskan får då i alla fall A+ av mig 🙂

 37. Åååh tänk att få ge mig själv en litn födelsedagspresent på lucia-morgonen. Lyckan skulle vara total! Det stod verkligen “Elle” på den väskan!!❤️

 38. Denna väska skulle passa mig men jag vet att om jag vann den skulle mina tjejer också använda den. Alltså kommer den väl till användning om jag vinner!

 39. Jag skulle använda min väska varje dag. Ser rymlig ut och jag har alltid med mig en massa grejer. Verkligen en fräsch väska!

 40. Jag skulle använda dem när jag kliver in på mitt nya jobb den 1/2 så jag känner mig riktigt fin o självsäker

 41. Frågan är snarare när skulle jag inte använda denna skönhet.
  Passar i båten som en snygg detalj. passar på stan som en vacker attiralj.
  passar på jobbet för en mer avslappnad stil, passar till festen och passar så grymt in i mitt vardagsliv.

 42. Den är så snygg föll i mina ögon direkt, den skulle jag använda dagligen, tänk bara så snygg den blir till min nya marinblå kappa jag precis beställt.

 43. Denna fina väska skulle jag använda varje dag till och från jobbet och på min fritid. Så vackert mönster och härlig blå färg som gör att man blir glad! Och det vill man ju gärna dela med sig av!

 44. Vår, sommar, resor … Tänker att jag kan inviga den när vi åker till Kalifornien i februari! Jag behöver lite fräsch förnyelse i god kvalitet. Min gamla trotjänare i svart skinn passar INTE i alla väder och till alla kläder. Dessutom låter den som en häst eftersom spännet glappar och “galopperar” mot väskan när jag går. Ocharmigt.

 45. Åh fin naturell väska! Skulle användas till jobbet. Och ska datorn med hem – vet man att det får plats. Även plats för matlåda, bok och hörlurar. Perfekt & snygg vardagsväska!

 46. Denna fina väska skulle jag använda till allt. Den passar till jobbet, till city och till stranden.
  Jag kan ha extra tröjan i den när det blir kallt. Och den passar både på axeln och i handen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *