Lucka 12 – Dagens lucka i julklappskalendern

Ny vecka och nya möjligheter! Idag tillsammans med Storefactory Scandinavia har du chansen att vinna en fin hyllkombination + väggljusstake. Bilden är fotad hemma hos oss och vi är riktigt nöjda med detta kitt. Det vill vi givetvis ge till er! Så ta chansen att vinna detta genom att svara på frågan nedan!

1 vinnare i potten av en hyllkombination + väggljusstake, värde 797 kr

Svara på frågan och motivera:

– Var skulle du sätta upp kittet om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 14 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka12

234 svar på ”Lucka 12 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Jag skulle sätta upp den i ytterhallen. Med dessa på väggen piffas hela rummet upp de ger garanterat en ökad stämning! 🙂

 2. I mitt kök skulle det passa jättefint! Alltid velat ha en väggljusstake där, och i hyllan kunde jag ha snygga krydd-&-glasburkar med olika bönor & linser i. Och några kokböcker om det fanns plats. Hade lyft hela min matplats som nu är så tråkig att jag knappt vill sitta där.

 3. Hyllkittet skulle sättas upp i min lilla etta.
  Än så länge saknas de mesta på väggarna.
  Tänk vad fint de skulle bli att få pryda dem med detta!

 4. Vill gärna vinna detta snygga kit
  för att piffa till min “sovrumssvit”,
  som verkligen behöver uppdateras
  för att passa mitt liv som nyskild mera.
  Hyllorna blir perfekt som dekoration
  och förvarning i trendig kombination!

 5. Detta kit skulle få en alldeles egen plats i mitt sovrum. Några ljuslyktor, bilder på familj och vänner eller varför inte en skönhetsprodukter. Den skulle passa perfekt mot mina grå väggar

 6. Efter att varit på resande fot i fem år har jag nu precis flyttat in i min första etta, och det är så kul, men lite tomt.. Dessa fina och näpna hyllor hade hittat en mysig boplats i mitt kök!

 7. Den fina kombinationen skulle passa perfekt i köket, över min vita skänk, där ser det allt lite tomt ut just nu…

 8. Jag har en tom vägg i sovrummet där jag än inte klurat ut vad jag ska sätta upp. Detta kittet skulle bli perfekt! 😀

 9. Detta hyllset skulle bli helt perfekt på väggen ovanför vårt matbord i köket. Det är snart två år sedan vi flyttade in i lägenheten och jag har fortfarande inte riktigt “kommit på” vad jag vill ha på den väggen… förrän nu! Supersnyggt helt enkelt! Håller tummar och tår ✊?✊?

 10. Vilken fin och nätt hylla. Kan tänka mig många platser för en sådan lättplacerad hylla. Hallen, köket, sovrummet eller varför inte badrummet…

 11. Jag skull sätta upp det i mitt sovrum. På det sättet skulle jag ha något vackert att titta på innan jag somnar och när jag vaknar. Harmoni!

 12. Oh. Vi ska tapetsera om vardagsrummet nu efter jul och hur roligt vore det inte då att kunna sätta upp denna! Snyggt och nytt!

 13. Oh. Vi ska tapetsera om vardagsrummet nu efter jul och hur roligt vore det inte då att kunna sätta upp denna! Nytt och fräscht

 14. Oj…årets jultävling! Hur kunde ni veta??? Detta är vad jag letat efter länge. Har bytt färg i sovrummet och inte riktigt hittat varken den väggljusstake eller hylla jag vill ha. Så lottar nu ut båda två och de är alldeles perfekta. HOPPAS HOPPAS!!!

 15. En vägghylla med enkel design, dock genial,
  – hänger längs vägg men är ändå central

  I min lägenhet skulle den spela stor roll
  och placeras vardagsrum så den skådas från alla synhåll.

  Nån’ bok, en blomma och en flaska konjak
  skulle göra sig superbt mot dess vita lack!

 16. Det fina setet skulle hamna på väggarna i vår tråkiga och slitna lilltoalett! Då skulle vi nog få tummen ur och göra miljövänlig minirenovering där , slänga ut de slitna, slitna förvaringsmöblerna och se nya lösningar!

 17. Den här fina hyllkombinationen skulle sitta klockrent i min otroligt tråkiga hall som jag aldrig lyckas få till trots otaliga försök. Förhoppningsvis gör det fina på väggen att barnen även försöker hålla lite fint på golvet och lägga vinterkläder, skor och idrottsutrustningar där de hör hemma.. 🙂

 18. Jenny och Lindas vackra hyllkitt föll mig direkt i smaken,
  Så Jag greppade mobilen och tog genast tag saken.
  Lätt som en plätt att en plats åt hyllan finna, desto klurigare blir det att denna tävling vinna.
  Ett vunnet hyllkitt skulle pryda en enslig vägg i advent, åh om ni bara visste hur detta skulle glädja en mammaledig sjuksköterskestudent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *