Lucka 12 – Dagens lucka i julklappskalendern

Tisdag och vi har kommit fram till lucka 12 i vår julklappskalender! I dag har vi den stora äran och nöjet att ha den tillsammans med Lidby Living. Vi älskar deras textilier som har en äkthet, närhet, kvalitet med en tidlös design. Idag har du möjlighet att  vinna två underbara kuddar, värde 1 500 kr. Dessa är inga slit och släng kuddar utan har hög kvalitet och som kommer att hålla livet ut. Så ta nu chansen att vinna dessa snyggingar till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan och motivera kort.

Svara på frågan:
– Lidby Living föddes och startades genom sin kärlek till Mallorca. Vilket är ditt drömresmål?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 14 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

lucka12

177 svar på ”Lucka 12 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Så många resor att drömma om och så lite tid…Jag vill se mycket mer av Afrika, där nr 1 på listan är Okavangodeltat i Botswana med dess fantastiska natur.

 2. Mitt drömresmål är det som egentligen får mig att känna mest, inte för mycket andra turister att bli stressad av. Diamanter- som äldre byar och byggnader att besöka. En plats som har själ och egen karaktär:- som man vill spara i sitt fotoalbum. Hittills har Kreta kommit närmast det optimala resmålet med sin skönhet, små bergsbyar och kloster och ruiner. Det ska vara små överraskningar som en borg plötsligt inuti staden eller en växt man inte sett förut. Det är det som man minns och kan samtala om sedan med resepartnern och det lilla blir det stora eftersom överraskningsmomentet gjorde en ödmjuk inför skönheten som bjöds.

 3. Jag dissar gärna Medelhavets saltvatten och badkläder fulla av sand och väljer hellre en tur till Mytomspunna Island.
  Kuddarna är fascinerande och avslappnande att njuta av – precis som mitt drömresemål,

 4. Det finns väligt många ställen som jag gärna hade velat resa till, men just nu står Sri Lanka högt uppe på listan då landet verkar ha mycket varierat att erbjuda!

 5. Min dröm är egentligen att få åka på en resa tillsammans med mina tre döttrar. Att få göra någonting med dem alla är egentligen det viktigaste, men eftersom jag gillar djur hade jag väldigt gärna åkt till Kenya på safari!

 6. Vilken drömvinst, så fantastiskt fina kuddar! Gillar stort allt som är av bra och hållbar kvalitet och inget slit och släng – det går “fett bort” som ungdomarna tydligen säger nu för tiden!

  Mitt drömresemål är Grekland! Var som helst i Grekland, fastlandet eller någon av alla underbart vackra och mysiga öar som finns! Upptäckte resmålet på 70-talet, bestämde mig då för att hinna besöka mååånga av alla de öar som finns i den grekiska arkipelagen. Några öar hann jag med. Men så kom livet emellan och satte stopp för alla mina förhoppningar, önskningar och mål i livet. I livet före olyckan och skadorna så hade jag många önskningar, nu som sjuk så har jag bara en enda önskan; att bara få bli lite bättre (helt bra kan jag aldrig bli, tyvärr, skadorna är kroniska ) och kunna göra saker och ting som för alla friska är självklara.

  Önskar er en fortsatt fin och glad Lucia!?

 7. Att få resa till Skottland för att vandra ör en dröm för mig. Tänk att få njuta av den fantastiska naturen, mysiga pubar, vackra slott och god whisky! /Hanna

 8. Vår dröm är att kunna resa till många olika länder och resmål för att kunna ge vår dotter möjlighet att se och uppleva olika länder, dess kultur och historia. Vandring i alpernas mäktiga berg, bilresa i Skottlands högland, sol och bad i paradiset på Mauritius, Italien med all dess kultur… ✨

 9. Här hemma är det mörkt och kallt,
  då drömmer man sig till ön som har allt.
  Flest soltimmar och kristallblått hav,
  man kan väl inte ha fler krav.
  Hvar i Kroatien är adriatiska havets egen juvel,
  där blir varje människa hel.

 10. Mitt drömresemål är Sydafrika! Så mycket av allt jag tycker om, vacker natur, trevligt folk, fantastiska djur och riklig kultur och historia. Dessutom solen som jag längtar så efter i decemberregnet.

 11. Italien är mitt drömresemål!
  Allt från genuina små byar med träd dignande av friska citroner till historiska vingslag i Rom. Lägg till det god mat och dryck samt härliga bad, vad kan man mer önska sig?

 12. Mitt vinterdrömresemål är alltid fjällen, antingen Sälen eller Åre eller Alperna. Ingen semester slår skidsemester, det har varit mitt ställningstagande sedan tonårstiden.
  Stadsdrlmresemål är Paris (för återseendet av landet och kulturen för egen del och för att få visa upp för och uppleva ihop med man och barn). Eller Prag som vi vill åka på försenad bröllopsresa till. Jag tror det är en fantastisk stad.
  Sommardrömresemål måste ändå vara Aruba med sin flamingos eller Maldiverna med vita stränder och en egen hydda att vila i medan man lyssnar på havets kluckande.

 13. Mitt drömresemål är Buenos Aires, jag älskar storstadsresor men att flyga inom Europa är alldeles för tråkigt, kulturen alldeles för västerländsk. I Buenos Aires får man storstadspulsen och kulturkrocken i ett. Ett perfekt resmål helt enkelt!

 14. Min dröm är att resa runt i Kanadas Rocky mountains med husbil samt besöka Vancouver. Äventyr och naturens storslagenhet lockar!

 15. Drömmen vore Tanzania med en avstickare till Zanzibar. Bästa kombon med äventyr på safari och sol på paradisstränder.

 16. Jag vill åka till Texas! Jag skulle vilja gå och kika i mataffärerna och besöka all you can eat buffés. Jag är lite sjukligt fascinerad av den amerikanska matkulturen. ?

 17. Bahamas, alltid varit Bahamas och kommer alltid vara!
  Tills jag åkt dit så att säga, för det kommer hända någon gång!
  Så vackert där, plus på en ö utanför fastlandet kan du simma med grisar. Hur coolt är inte det ?!

  Dessa kuddar faller mig rakt i smaken, ser framför mig hur de ligger i min ljusa, stora soffa. Så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *