Lucka 15 – Dagens lucka i julklappskalendern

God morgon denna härliga fredag! Vi rusar mot helg och idag har vi den stora äran att öppna lucka 15 tillsammans med Northern Lightning. Idag kan du vinna den supersnygga och coola lampan “Circle“, värde ca 1 200 kr. Med cirkeln som utgångspunkt ger denna iögonfallande taklampa enkla grafiska linjer för att skapa sin signatur form. Circle har en minimalistisk design som bryter bort från traditionella kristallkronor för att göra en modernt uttalande. Med sin grafiska form och kreativa potential, är Circle lika original som det är vacker. Ta nu chansen att vinn denna snygging till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan och motivera kort.

Svara på frågan:

–Var skulle du hänga denna snygging om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 17 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

 

lucka15_start

175 svar på ”Lucka 15 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Älskar cirkelns geometri.
  Tillhör serien Symmetry.
  Den bör hänga i min atelje.
  För allmän beskådan, stå att se.
  Naken och enkel men så perfekt i form.
  Precis det som är skandinavisk norm.
  Drar ögonen till sig och belyser min sfär 
  Så tolkas bibeln, för mig som konstnär.

 2. MIn dotter flyttar hemifrån i januari och jag tror att denna skulle helt falla henne i smaken och passa alldeles utmärkt i hennes vardagsrum. 🙂

 3. Har ett lite knepigt köksfönster där det inte går att ha gardiner. Tänker att Circle skulle har karaktären att ensam stå för utsmyckningen och samtidigt lysa upp i köket.

 4. Den skulle få hänga i det nymålade rummet där förhoppningsvis vår bäbis som kommer om 5 veckor kommer bo och begrunda ljusets strålar. ❤️

 5. Circle lampan passar precis i vardagsrumshörnet där den kan hänga över min mini bokhylla och skapa mysbelysning . Apan från Kay Bojesen han kan få en fin lekplats i “Circle” .

 6. Lamporna lampa!
  Skulle jag ha turen att vinna denna skönhet skulle den få en given plats i våras hall som just nu endast har tråkiga, justerbara spottar som ger ett omysigt ljus.

 7. Hej Jenny och Linda! Tack för en jättefin julkalender! Den här ûbercoola lampan skulle få hänga i mitt enda köksfönster, perfekt storlek och uttryck för mitt eklektiska lilla kök, som går mest i vitt, beige och svart! Så läcker bara som den är, ett riktigt konstverk, ja faktiskt meta-konstverk! Hur Hannakaisa Pekkala kunnat få in så mycket mening i en så enkel form är … lite överväldigande. Jag är inte alltid så “tänd” på minimalism men den här formen är odödligt intressant och ger ett varmt, levande uttryck, inte alls kal eller stel som man kanske kunnat vänta sig. Och har man lust kan man “klä ut den” lite ibland: lingonris och röda band till jul, kanske? Ett absolut fynd i design-djungeln! Jag skulle bli så enormt glad och tacksam över en vinst!

 8. Jag tror att den hade varit stämningsfull och vacker i ett av våra stora fönster, jag tycker det är svårt med fönsterlampor – de känns ofta omoderna. Den här känns däremot modern och stilren, den skulle passa fint i vårt hem och den får gärna lysa upp mörka, och trötta, kvällar hos oss.

 9. Garanterat i vardagsrummet där vi är mest och där alla skulle få njuta av se ett sådant vackert konstverk.

  En lampa för lyster och glöd,
  Denna gör ju kinderna röd,
  Tänk att få den hemma se,
  Snälla rara denna mig ge

 10. Denna fantastiska skapelse från Northern Lighting skulle bli pricken över i:et i vårat vardagsrum! Nu först när jag ser den här förstår jag vad det är vi saknat!

 11. Cirkeln är en så vacker form, vill minnas att någon en gång berättade för mig att den symboliserar kvinnlighet. Jag skulle hänga den i vårt vardagsrum i fönstret där den kunde lysa upp både rummet och gatan utanför.

 12. Denna ursnygga Circle lampa från Northern Lightning skulle få pryda vårt vardagsrum där den skulle lysa upp vår trädgård, stråla över vardagsrum och ge sken mot både kök och matsal ✨

 13. Med en lampa så snygg
  Kan den inte hänga bakom rygg
  Den kommer placeras i det tak
  Mitt emot där alla sätter sin bak
  Så att man kan få njuta av dess ljus
  Mitt i centrum av vårt hus

 14. Den skulle få lysa upp vårt, just nu, väldigt trista vardagsrum eftersom vi inte kommit överens om en snygg lampa jag och maken. Den här tycker vi båda är ?

 15. I mitt vardagsrumsfönster dit jag ännu inte hittat nån lampa, visserligen har vi nyss flyttat in men lampa har jag sökt så fort jag fick veta att vi får lägenheten. Där skulle den här passa perfekt och jag skulle se den hela tiden och bli glad bara över att få se den. Så fin som den är!

 16. Åhhh vad fin! Skulle ordna ett riktigt myshörn i mitt vardagsrum där man kan sitta med en bra bok och en mugg med cappuccino!

 17. Den skulle passa i vårt vardagsrum som har ett hörn som är lite mörkt, det skulle bli en fin skulptural ljuspunkt

 18. Lampan vill jag ha i hallen om det funkar. Misstänker att garderobsdörrarna slår i. Ja då passar den lika bra över köksbordet. Vilken tur.

 19. Min mamma skulle denna snygging av mig få,
  jag vet att hon glad och lycklig skulle må.
  Hon älskar lampor, inredning och att ha fint i sitt hus,
  denna present skulle ge henne en glädjerus.
  Nu är det också passande att ge henne en fin gåva då det är jul,
  att göra henne glad vore så himla kul.
  Hon är en fantastisk mamma och jag älskar henne,
  det vore kul att ge henne denne!
  GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

 20. Skulle ge den till min son ,som renoverar hela sitt hus.Skulle bli snyggt i det nya sovrummet som snart är klart.Det är ju så roligt att få sätta upp nya ,snygga saker när man renoverat.Allt nytt och fräscht!

 21. Men wow vilken lampa! ??
  Den hade jag velat ha i mitt vardagsrumsfönster, hade passat perfekt mot våra nyinköpta mörkt grå soffor.
  God Jul från Alingsås!

 22. Så snygg! Hade tagit bort vår gamla IKEA lampa som numera består av julstjärnor året runt! Med denna lampa hade vårt hem blivit modernt och snyggt! Me like!

 23. Wow, vilken lampa? den hade passat på väldigt många ställen i huset men måste jag välja skulle jag hänga den i matsalsrummet. Matrummet har öppen planlösning till köket som går i grått o svart så ni kan ju tänka er?

 24. vVilken dröm! Circle skulle få hänga ovanför min sida av sängen som läslampa. Men framför allt som den fantastiska inredningsdetalj som den är. Intill en av mina tavlor med svart ram så är väggen äntligen klar. Minimalistiskt och stilrent ✨

 25. Jag skulle hänga denna fantastiskt snygga lampa över mitt renoverade gustavianska skåp. Har målar det matt svart och det skulle bli såå snyggt med denna lampa över. Är lite osäker på att jag tagit in ett ”gammalt” skåp i vårt vardagsrum men med denna lampa över skulle det genast se modernare ut!!
  Hoppas…..!

 26. Åh har haft ögonen på denna helt otroligt snygga lampa sen innan den släpptes på marknaden! Jag tänkte att det skulle hänga en på varje sida av sängen i min nya lägenhet ? har dock så mycket annat att inhandla så därför har lamporna fått vänta, vore ju helt amazing att istället vinna en ✨

 27. Jag skulle hänga den i vår nyrenoverade utbyggnad som just nu ekar helt tom, framför allt saknas belysning. Har länge spanat på dessa så håller alla tummar för vinst✊?✊?✊?✊?✊?✊?✊?✊?✊?✊?

 28. Wow vilken snygg!! Denna skulle antingen få hänga i vårt ena köksfönster el i vardagsrummet vid en tavelvägg där jag saknar en tavla men skulle bli fint med belysning just där?

 29. JaG har köpt min allra första egna lägenhet på 28 kvm. Denna underbara lampa skulle få lysa upp min lilla sovhörna på ett helt magiskt sätt!

 30. Jag skulle lätt hänga lampan i vårt vardagsrumsfönster! Har nyligen flyttat och behöver pimpa nya huset. Dessutom har vi inga fönsterbrädor i huset men behöver belysning i fönstret. Vore perfekt lampa för oss!!!

 31. Den hade absolut fått hänga i köket där den fångats allas uppmärksamhet vare sig man är i köket eller hallen eller vardagsrummet. Har länge letat efter ngt enkelt men ändå så effektfullt. ?

 32. Jag hade hängt denna supersnygga lampa i mitt fönster i sovrummet. Älskar den lite industriella, rena och hårda touchen som blir supersnygg att dekorera mina stora, ljusinsläppande fönster!
  Har just varit en månad på jobbet på företaget jag drömt att jobba på under en lång tid, och denna lampa skulle verkligen sitta perfekt som en liten “You did it!”-present till mig själv.

 33. Wow! Den skulle få hänga i taket! Mer detaljerad än så kan jag inte riktigt vara innan jag har lampan i handen och kan springa runt och testa olika ställen i hemmet tills jag hittat den maximala platsen (som garanterat kommer att vara i taket)! Kanske hallen men ännu mer kanske vardagsrummet! Eller det där mörka hörnet som är bortglömt där lampan inte skulle behöva dela utrymme med något annat men ändå synas från både soffan och köket!

 34. De hade passat perfekt i mitt nya kök i vårt stora fönsterparti som är lite mörkt o skrämande nu på vintern. Älskar dem!/ Åsa

 35. Vi har så mörkt i vårt hem så den hade passat på många ställen, men mörkast är det nog i hörnan där köket är, så där hade den fått hänga och lysa upp vårt liv 🙂

 36. I vårt hem har vi gjort om en alkov till ett bibliotek. En vara ifred-plats.
  Där har jag investerat i en Eames fåtölj som jag alltid drömt om.
  En stund om dagen måste jag få befinna mig där (därifrån skriver jag just nu) och bara sköta mitt, läsa en bok, googla, eller jobba. Det enda som saknas i denna otroligt sköna miljö, är en taklampa. Jag satsade på smygbelysning men med facit i hand, jag ser ju ingenting när jag ska läsa.
  Där, ovanför min Eames, hade jag älskat att ha den här otroligt vackra, enkla men mångfacetterade lampa.

 37. I vårt sovrum som vi flyttat in i sedan sonen flyttat hemifrån. Han hade valt svarta väggar och de får vara kvar men det behövs mycket lampor för att rummet ska bli inbjudande.

 38. Jag skulle hänga denna fina lampa i hallen. Den hade blivit så fin där då jag har fått nyrenoverat.
  Då jag snart fyller år 22/12 och då fyller jag 55 år skulle jag bli extra glad om jag vann denna lampa spm kommer lysa upp tillvaron.

 39. Vilken underbar vinst! Jag vet precis var den skulle passa utmärkt! I min smala långa hall, som ett smycke mot en vägg med betongtapet. Där finns just nu en ljusarmatur för levande ljus, men jag är så rädd att någon ska bränna sig av ljuset. Den här skulpturala armaturen hade blivit en centerpiece i min hall! Håller alla tummarna!

 40. I vardagsrummet! Där skulle jag alltid kunna njuta av den och den nätta formen skulle samtidigt inte skymma utsikten mot skogen 😀

 41. Jag bor i en stor etta med jättefönster ut till balkongen, nu på vintern tror jag de skulle hänga perfekt i ett av fönsterna som mysbelysning.

 42. Den hade jag platsat superfint i min killes hall/kök! Vore härligt att ljusa upp den delen så jag kan se vad jag lagar!

 43. Jag skulle hänga lampan i vårt vardagsrumsfönster. Har letat länge efter perfekt mysbelysning till våervardagsrum. Något som skulle kunna balansera bara med de stora fönsterna samtidigt som den inte skulle stjäla foukus från vår älskade flos 2097/30 utan istället lyfta rummet och mysigjetsfaktorn.

 44. Men wow, så himla fin! Den skulle definitivt få hänga i hallen, som skräddarsydd dit. Har en takhöjd på 3,5 meter så den hade hängt SÅ ståtligt här hemma! Fint att mötas av den det första man gör när man kommer in i lägenheten dessutom! ✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *