Lucka 16 – Dagens lucka i julklappskalendern

God förmiddag denna ljuvliga lördag! Nu är det fullt upp och bråda dagar inför julen. Vi har kommit till lucka 16 idag. Där du kan vinna denna ljuvliga carafe/bubbelkaraff /Linne carafé.(kärt barn har många namn), värde 895 kr. Karaffen är munblåst och används dagligen hemma hos oss. Lika vacker till frukostjuicen som till bröllopsfesten. Snygg, stilren och praktisk på samma gång. Ta nu chansen att vinn denna klassiker till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan och motivera kort.

Svara på frågan:

–Vad skulle du servera i karaffen om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen, så fort vi kan!
Ps.Vinnarna lucka 1-4 hittar du här 

Tävlingen pågår tom 18 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

16

194 svar på ”Lucka 16 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Här blir det ”bubbel” att servera,
  men ingen Champagne om ni fundera’!
  Utan hemkokt saft och lingondricka,
  att servera till både mat och fika.
  För bubblorna står förstås själva Linn’e,
  -denna vackra munblåsta caraf’e!

 2. Jag kan inte annat än längta till sommaren, trots mysiga juletider. Denna karaff skulle jag fylla upp med en härlig blandning sangria som jag skulle avnjuta i goda vänners sällskap.

 3. Vatten! Jag har alltid en färdig karaff stående i köket. Jag vill nämligen ha rumstempererat vatten och inte kallt som isar i tänderna.

 4. Det blir min mor som får servera något ur denna utsökta kanna. Kanske hemmagjord jordgubbssaft som för mig tillbaka barndomen.
  Och nya minnen med barnbarnen skall skapas tillsammans med denna gudomliga saft.

 5. Ja den är verkligen snygg ? Jag skulle servera bål för det görs ofta även alkoholfria med frukter av alla det slag så himla gott ???

 6. Nyårslöftet 2018 är att gå ner i vikt,
  jag vet att det är essentiellt på sikt.
  Jag lider av fetma och 30 kilo ska väck,
  jag behöver smalna till om både mage och häck.
  Därför vill jag inte använda karaffen till saft,
  det påminner bara om alla problem jag haft.
  Jag vill inte heller använda någon form av alkohol
  det är något min diet absolut inte tål.
  Nej, blir karaffen min ska den servera vatten BARA
  och varför det är så viktigt att servera det snyggt ska jag nu förklara:
  Att vatten känns som lyx betyder mycket för mig,
  så att jag till de andra dryckerna kan säga nej.
  För jag ska fixa mitt mål när jag in i 2018 tar ett kliv
  – jag ska se till att det året blir starten på mitt hälsosamma liv.

 7. I fina kannan vill vi servera dryck efter sällskap och årstid, passar till allt och är vacker att titta på där den står i väntan på att fyllas med något gott?❤️?????

 8. Vänskap och drömmar ? allt som påminner oss tre vänner som tappat kontakten om allt sanslöst kul vi haft ihop nu när vi kommer att träffas igen:
  Päroncider på midnattssolsstranden, daquiris på väg till midsommardansen, mousserande rose till nyårsskålandet.

 9. Om jag vann denna karaff skulle jag bjuda på rabarbersaft som min mamma gör. Godaste drickan året om och självklar under sköna, varma sommardagar!

 10. Den här vasen är ju snygg som den är , men blommor efter årstiden jul -amaryllis , när vi plockat ut julen fylla den med härliga tulpaner o när vi kommer fram till sommaren bara sätta i vilda sommarblommor o till hösten trädgrenar så vackra . Det jag vill säga att alla blommor o grenar passar i en Pallo

 11. Eftersom jag är lite dålig på att komma ihåg att dricka vatten dagligen skulle jag använda denna vackra karaff till just det som en lyxig påminnelse om hur viktigt det är att dricka mycket varje dag 🙂

 12. Glaskaraffen är bara så fin! Den är ju bara så tjusig som den är, ståendes på ett bord, på en hylla eller i fönstret är den en jättefin prydnad!
  Till sommaren skulle jag fylla den med de vackraste sommarblommorna från trädgården! Kornblåa, vita
  och ceriserosa blåklint skulle smycka karaffen så snyggt!. Eller om man vill ha en annan nyans; en stor bukett gula och orange ringblommor! Och självklart underbart härligt doftande syrener! De blommar ganska sent här uppe i norr, så vita, violetta och lila syrener skulle bli ljuvliga buketter i karaffen!
  Syrenerna har funnits i trädgården ända sedan mina morföräldrars tid, så tänker alltid med kärlek och
  stor saknad på mina föräldrar. (mina morföräldrar gick bort när jag var liten, så minns ej de.)

  Till sommarens fester så har redan bestämt att jag ska göra sangria! Och att servera den i den här
  karaffen blir riktigt, riktigt läckert!

  Önskar er en fin och glad 3:e Advent!???

 13. Jag skulle servera min dagliga morgondrink i den för e extra lyxig start på vardagen- en drink gjord på ingefära, citron, lite chili och honung! Bästa starten på dagen

 14. Hemmagjord flädersaft på sommaren, vatten till middagen, juice till frukosten och där emellan en och annan vacker blomma ?

 15. Denna vackra karaff skulle alltid få stå på matbordet med eller utan dryck i.
  Jag skulle servera allt i den, funkar det med varm dryck skulle kaffet oxå få serveras ur den. ?

 16. Klassisk sangria sena sommarkvällar, färskpressad apelsinjuice till helgfrukosten och juldrink med kanelsirap och äpple vid festliga vinternätter.

 17. Jag skulle servera vatten, jordgubbssaft, vin, mjölk..ja allt som man kan tänkas servera ut en karaff. Den är så fantastiskt fin så man vill njuta av den varje dag.

 18. Jag skulle servera vår hemgjorda lingondricka i den, och bredvid ska min fina skål stå, som är av samma märke! Det skulle matcha så fint, om jag vann karaffen!

 19. De fyra årstiderna:

  Hösten kommer med bärplock i skog,
  lingondricka bjuds på och slut det tog.?

  Vintern är här med bitande kyla och is,
  serverar blåbärsdricka framför öppenspis.?

  Våren anländer och den gula påskliljan ler,
  morotsjuicen ställs fram och alla vill ha mer.?

  Sommaren spricker ut i en blommande äng,
  hallonsaften smakar gott och vi dansar en sväng.?

 20. Min supergoda sangria! Kommer hem till Sverige över jul och skulle då vara ett perfekt tillfälle att bjuda familj och vänner på plockmat med den här skönheten i mitten 😉

 21. Jag skulle använda den JÄMT! Jag skulle ha frukostjuicen i den på morgnarna, citronvatten till middagen och läskande saft på sommaren. Jag älskar den här karaffen, den är ett smycke i sig själv!

 22. Det går ju att servera allt i denna härliga karaff, vatten med jordgubbar kommer nog bli en favorit! När den inte serverar vatten kommer den användas som en vas, superbra ju!

 23. Men åh!!! Den här vackra har funnits på min önskelista mer än ett och ett halvt år nu! Om jag blir den (över)lyckliga vinnaren så skulle den användas till det mesta i dryckesväg, vatten, saft, iste, drinkar, etc. Men förstås också som vas, tänk vad vackert med en enkel sommarbukett! Och mellan användningarna skulle den få stå och pryda en öppen hylla i köket.

 24. Det vankas kalas här hemma för mina trillingar. Hade tänkt mig en stor plastdunk med tappkran fylld med saft för alla små törstiga cirkusartister för att jag inte skulle behöva fylla på den så ofta. Om jag vann denna drömvinst skulle jag gladeligen ägna hela dagen åt att fylla på saft både i karaffen och i de små Kalle Anka-muggarna. Mina inredarkänslor skulle vara ”all over the place! Hurra, hurra, hurra! 😉

 25. Denna karaff med mosters körsbärssaft i vår härliga berså,
  med sjöns glittrande vatten nära inpå?
  Hoppas att i sommar få njuta av denna vision
  håller tummarna på att det inte stannar vid en illusion

 26. Hemmagjord fläderblomssaft som är så gott , och när det är fest så brukar vi ha i bubbelvatten i
  saften , det är passande till en bubbelkaraff . Det spelar egentlig ingen roll vad man har i om det är vatten ( som vi dricker varje dag ) eller något annat . Karaffen är jo lika fin för det och en njutning för ögat .

 27. Vatten till middan men den ser ut som att den skulle behöva lite hemgjord röd saft på sommaren, jordgubbssaft eller kanske rabarber o jordgubb, det är så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *