Lucka 15 – Dagens tävling i julklappskalendern

Vi har tillsammans med Royaldesign kommit fram till lucka 15 i årets Julklappskalender. I vinst idag har vi fina Bäddsetet Slice of Life  av Carolina Gynning. Carolina Gynning är en svensk formgivare, konstnär och stilikon. Stilen är kraftfull och oftast färgrik. Ta nu chansen och vinn detta läckra bäddset. Två vinnare i potten!

Vinnare 1: Bäddset Slice of Life (värde 995 kr)
Vinnare 2: Bäddset Slice of Life (värde 995 kr)

Svara på frågan:
– Vem skulle du vilja ge bäddsetet till? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 17 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_15dec

280 svar på ”Lucka 15 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Till min son som bor ensam. Han har ju ingen flickvän, så Carolinas lakan blir väl det närmaste han kommer en kvinna just nu… 😀

 2. Min bästa vän Sara. Hon är student och tyvärr visar även hennes lägenhets inredning det. Den skulle behöva lite piff i form av lite lyx! Det förtjänar hon efter allt slit och stress som student och småbarnsmamma.

 3. Min dotter har länge önskat sig dessa och då hon fyller år direkt efter jul så vore det den optimala presenten.

 4. Man blir ju så glad av alla dessa färger i bäddsetet och vem skulle behöva muntras upp om inte min syster och hennes familj som under hösten kämpat mot cancer, gallsten, utbrändhet och mobbing. De är värd det allra bästa!

 5. Tänk att somna in i ett mästerverk av Carolina Gynning – vår favorit! Min dotter fyller 15 år på Juldagen och i år blir Födelsedagen lika stor som Julafton med denna klatschiga present.

 6. Nu min dotter du ska få vila i så fina sängkläder så din ångest släpper din kropp.Och du äntligen kan se ljuset ur mörkret.

 7. Åh, jag skulle ge det till mig själv. Att va vuxen har sina fördelar, men kommentaren “-i år ger vi bara barnen julklappar” fick mig att vilja stampa med fötterna i golvet och puta med underläppen. Dock verkar jag vara den enda som tycker det är urtrist. Så egoboost till småbarnsmamma som vill sova flott såklart!

 8. Jag skulle vilja ge bäddsetet till min syster eftersom jag älskar henne över allt annat och jag skulle vilja ge henne en god natts sömn!

 9. Jag skulle ge det till mig själv. Jag firade precis årsdag med pojkvännen genom att bli dumpad och sängen behöver kännas mindre tom igen, förhoppningsvis gör detta snygga påslakan en liten skillnad. Annars blir mitt sovrum åtminstone jävligt snyggt.

 10. Helst skulle jag vilja ge detta bäddset till mig själv eftersom att det är så otroligt snyggt, men skulle jag välja en annan än mig själv så skulle jag ge det till min pojkvän som har så otroligt fula sängkläder (måste vara ärvda från mormors gammelmormor eller någonting sånt) dom ser otroligt urtvättade ut, så han skulle faktiskt behöva lite mer stil i sin säng 🙂

 11. Tant K, snart 90, ramlade och bröt lårbenshalsen och en arm för några månader sen. Hon kan inte flytta hem igen, men kommer att få en fin liten lägenhet på ett äldreboende. Hon har aldrig ägt ett påslakan i hela sitt liv! På korttidsboendet där hon vistas i väntan på nya lyan sover hon under ett mjukt småblommigt påslakan och det vill hon fortsätta med. Hon är ingen grå gammal tant, inte heller beige – hon älskar det kulörta här i livet! 🙂

 12. Jag skulle ge det fantastiskt vackra bäddsetet till maken och mig.
  Då kan vi kasta alla udda påslakan, underlakan och örngott.
  De är dessutom nötta och urtvättade, inte alls roliga,
  så bort med dem, åhej!
  I Carolinas färgstarka, underbara sängkläder så kommer
  vi garanterat att sova gott.
  Fräscht, nytt och designat av en känd och livfull konstnär.
  Först då vet vi vad en lång natts sömn med lyxigaste
  sängsetet Slice of Life innebär!

 13. Köpte vita lakan till mig
  det var dumt visade det sig
  För det är färgglatt jag vill ha
  någon annan får gärna det vita ta
  Låt mig sova gott om natten åter
  annars så kanske jag storgråter
  Till mig ges alltså detta fina
  om ni inte vill se mig grina

  Ps! Grina är gråta på Skånska.

 14. Jag skulle ge de härliga påslakanen till min syster! Hon skulle bli så glad av de härliga färgerna att jag riktigt ser hur hon blir som barn på nytt och hoppar och studsar i sängen innan hon sedan somnar gott, trött och utmattad i den underbara färgkaskaden.

 15. Jag skulle inte kunna ge bort det till någon annan än mig själv, ärligt talat! Har jag en sådan tur att jag vinner det här fina bed-setet, då behåller jag det själv!

 16. Min lilla mamma har sålt sitt älskade hus och flyttat till en liten lägenhet.
  Tycker att hon behöver lite uppmuntran nu efter alla bestyr med flytten.

 17. Jag skulle ge bort det till min mamma som flyttat från sitt älskade hus till
  ett äldreboende. Lilla mamma behöver lite uppmuntran.

 18. Min man för då får jag det med 😉 Vi behöver lite färgglatt för jag är väldigt svart och vitt… och det behövs lite glädje =)

 19. Gynnings design är det vackraste jag vet, så fyllt av färger och smakfullhet. Det skulle vara så roligt att få ge bort denna vackra gåva till någon som alltid har funnits för mig vill jag lova.
  Min bästis i alla år, födda på samma dag med en vänskap som fortfarande består!

 20. Skulle förvisso vilja ha de vackra sängkläder som jag ser
  men det finns två som behöver vinsten mer.

  De har i två år krigat mot kiss, spyor och snor,
  ja han har nyligen fått barn, min käre bror.

  Det blir lite sömn, de är ofta rätt trötta,
  de måste sova bekvämt, så de inte blir så lättstötta.

  De förtjänar verkligen finfina sängkläder,
  dessa slitna hjältar som precis blivit fäder

  Så till dem hade jag väldigt gärna gett
  ett mysigt Carolina Gynning-bed set.

 21. Carolina Gynning påslakan vill jag ge till min fantastiska kollega Åsa. Hon har nyligen skilt sig men ställer upp i alla väder, jobbar när hon inte behöver.
  Och till råga på allt råkar jag veta att hon inte får några julklappar i år.
  Jag vill så gärna muntra upp henne med en riktigt fin julklapp!

 22. Till min kära mor som precis har köpt sig en ny säng! Då passar de fint med ett fint nytt bäddset också 🙂 hon älskar gynnings design och skulle bli sååå glad 🙂

 23. Till min fästmö som gör ett superjobb hemma med vår lilla dotter, men som tyvärr inte får/kan sova så mycket. Jag hjälper till så gott jag kan, men när man själv jobbar går det inte i den utsträckning man kanske hade önskat. Hon älskar dessutom Carolina Gynning och hennes verk och detta tillsammans med en rejäl sovmorgon på helgen hade blivit en perfekt gåva till henne!

 24. Till min lillasyster som hittat kärleken och flyttat till Rumänien och bor på en gård utan bekvämligheter över huvud taget. De badar i en balja i köket, handtvättar och odlar sin egen mat. Hon kunde åtminstone få sova fint.

 25. Min dotter har just flyttat till egen lägenhet. Då inser man hur mycket nytt man behöver. Ett bäddsätt är dessutom något hon skrivit på sin önskelista 🙂

 26. Min son som studerar på annan ort i norra Sverige drygt 100 mil härifrån. Ett lyxigt färgglatt. bäddset skulle han uppskatta.

 27. Jag skulle vilja ge det till mig och min syster! (Dvs. att vi delar på lakanet, liksom varvar gångerna). Både jag och min storasyster har samma stil och alltid älskat Carolina Gynnings design, så skulle mer än gärna dela på den glädjen om jag skulle vinna! Delad glädje – dubbel glädje, right?

 28. Jag skulle ge det till min chef, av två anledningar:
  1. Hon är en bra chef som vågar visa tillit.
  2. Hon är mycket stilmedveten och gillar starka färger.

 29. Åhhh, detta skulle jag nog packa in till mig själv som present. Låtsats att jag glömt, öppna och bli jätteförvånad över att just jag fått dessa fina påslakan.

 30. Jag älskar Carolina gynnings konst, men då jag tyvärr inte har ekonomin till att inhandla en tavla från henne så är drömmen att åtminstone få in hennes färgsprakande, härliga kreativitet i vårt sovrum för att få en vacker atmosfär, därför skulle jag också behålla bäddsetet till mig själv för att uppfylla en dröm.

 31. Jag vill ge dessa vackra bäddset till min ännu vackrare gammelmormor. Hon är en levande färgklick och förtjänar i vinter att gosa ner sig i de mest uppiggande sängkläderna hon beskådat. Jag tror att Carolina’s kollektioner passar alla målgrupper, bara man älskar färg och energi är man en trogen kund.

 32. Halloj
  Dessa underbara skulle jag faktiskt ge till mig själv, är stort behov av nya jag har
  två olika ombyte från Ikea som jag är så trött på behöver lite piggelin i sovrummet.
  GOD JUL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *