Lucka 14 – Dagens tävling i julklappskalendern

Ny vecka och sista veckan innan jul för många! Vi har kommit fram till lucka 14 i vår fina julklappskalender som vi har tillsammans med Royaldesign. I vinst idag har vi coola designklassikern Lampan Work Lamp från Design House Stockholm.

Ta nu chansen och vinn denna tuffa lampa. Tre vinnare i potten!

Vinnare 1: Lampan Work Lamp (värde 1 695 kr)
Vinnare 2: Lampan Work Lamp (värde 1 695 kr)
Vinnare 3: Lampan Work Lamp (värde 1 695 kr)

Svara på frågan:
– Var skulle du hänga/lägga lampan om du vann? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 16 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_14dec

311 svar på ”Lucka 14 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Den skulle hänga, ligga och flyttas runt i vår lilla kolonistuga. Där har min man sin lilla projektverkstad, och en tuff lampa vore en bra present till honom.

 2. Den här läckra lampan skulle jag hänga i min hall som är hall både uppe och nere med trappa. Högst upp skulle den göra si mycket bra =).

 3. Jag skulle placera det i mitt nyinköpta 40-tals hus,
  där vill jag såklart sprida detta “work-lamp ljus”.
  För när jag så småningom sitter i gemenskapen på “dopparedan”,
  vill jag såklart att det blir just jag som har en Work-lamp under min gran!
  Då förgylls bland annat julfirandet med hela tjocka släkten,
  och stunden när pappan säger HO HO HO under tomtedräkten.
  Håller nu tummarna att jag blir vinnare -det skulle vara så underbart och kul,
  om det på bloggen stod “från Trendspanarna -GOD JUL”.

 4. Den här skönheten så enkel men så otroligt snygg ska få hänga i min hall och lysa och välkomna liten som stor in i mitt hus där jag bor.

 5. När julstjärnans ljus slocknat i vårt hus får istället work lamp i vardagsrumsfönstret blänka och inför det nya året lycka och hopp skänka.

  • Jag ska hänga lampan över köksbordet där man sitter mest och njuter med god mat med nära och kära varje morgon och kväll.

 6. Min sambo, en entusiastisk inredningsentusiast
  – vill se Work Lamp byta plats med vår sovrumslampa av plast

  Skulle där bli perfekt rekvisita, på det kan ni lita,
  den där lampan som Form us with love så fint ha rita’

  Sovrummet får då ett häftigt och harmoniskt stuk
  och vinsten skulle samtidigt göra svärmor sjukt avundsjuk.

  Att ge vacker lampa till min kära som står mig så nära
  vore en ära – vad mer kan man begära?

 7. Hade lagt denna coola lampa i mina vita bokhylla. Snygg kontrast med svart mot vitt, passar bra med min vurm för svartvit inredning!

 8. Jämte vår jukebox i vardagsrummet skulle den få hänga som en fräck detalj! Vi har letat med ljus (!) och lykta efter något passande och här är den ju!

 9. Vi har ett rum som kallas “allrum#, ett öppet rum utan dörrar som vi passerar flera gånger varje dag när vi går till sovrummen och badrummet. Där i ett hörn på ett litet bord skulle jag kunna glädja om lampan varje gång när jag går förbi.

 10. Jag skulle hänga den vid mitt skrivbord i vardagsrummets mörka hörn, jag har ett gammalt vintageskrivbord och en stor ärvd ullmatta, det behövs någonting som blandas bra med det gamla, denna klassiker skulle passa fint där tror jag.

 11. Den där lampan passar ju överallt! Men på bokhyllan i hallen hade den hamnat hemma hos oss. Perfekt med en flyttbar lampa för de där nätterna då man har svårt att somna och vill hitta en bra tidning eller bok att läsa, utan att behöva tända taklampanoch väcka hela familjen. Och riktigt fint med en svart modell mot den vita bokhyllan och alla färgglada böcker.

 12. Den skulle ligga på stringhyllan i hallen och jag skulle sätta den på timer så den lyser när jag kommer hem. Det skulle bli ett skönt välkomnande och nåt helt annat än dagens mörka hall.

 13. I vårt sovrum ekar väggarna tomma,
  som prydnad finns enbart en liten blomma.

  På väggen denna lampa skulle hänga,
  Oh så snygg den skulle bli precis brevid sänga!

  Lampan är en drömklapp minsann,
  Har länge tittat och önskat, den är så himla grann!

  Att få vinna den skulle vara så kul,
  Tack på förhand och god jul!

 14. Hej! Vinsten jag alltid drömt om att äga som inredningsdetalj. =) Sedan ganska länge har jag mentalt sett den ligga snyggt i vår avlånga hall som ger ljus in i alla våra rum. Min Iittala burk som står där just nu känner sig ensam efter alla löften om en work lamp. =)

 15. Den skulle få hedersplatsen i hallen så att man känner sig extra välkomnad när man kommer hem eller när man kommer på besök!!

 16. Den skulle bli ny soffbordslampa i nya vardagsrummet. Flyttar efter nyår och har äntligen plats med ett riktigt vardagsrumsbord som såklart behöver en snygg lampa!!

 17. Hej,

  Denna underbara lampa hade jag hängt i köket, bredvid matplatsen. Tycker att den hade passat så fint in där 🙂

  Kramar från Amira

 18. Vår hall är långsmal och tyvärr väldigt mörk, finns inga fönster som släpper in något dagsljus. Om jag har den stora turen att vinna den fina Work Lamp, så vet jag givetvis var den ska vara! Vi har en hög byrå innanför ytterdörren och då skulle lag lägga lampan på den. Lampan skulle lysa så vackert och varmt och hälsa alla som stiger in genom dörren ett Hjärtligt välkommen!

 19. Om jag denna vinner skall,
  denna få hänga i en hall,
  en julklapp till en kär,
  önskar jag att få se denna där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *