Lucka 14 – Dagens tävling i julklappskalendern

Ny vecka och sista veckan innan jul för många! Vi har kommit fram till lucka 14 i vår fina julklappskalender som vi har tillsammans med Royaldesign. I vinst idag har vi coola designklassikern Lampan Work Lamp från Design House Stockholm.

Ta nu chansen och vinn denna tuffa lampa. Tre vinnare i potten!

Vinnare 1: Lampan Work Lamp (värde 1 695 kr)
Vinnare 2: Lampan Work Lamp (värde 1 695 kr)
Vinnare 3: Lampan Work Lamp (värde 1 695 kr)

Svara på frågan:
– Var skulle du hänga/lägga lampan om du vann? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 16 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_14dec

311 svar på ”Lucka 14 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Jag skulle hänga denna härliga lampa i julgranen. Vi har en stor kungsgran i år som jag har dekorerat med endast lampor. Work lamp är ju som en vacker julkula!

 2. Den kommer att få hänga i ett märkligt litet fönster jag har utan fönsterbräda men med blyinfattning i glaset. Där blir den ett smycke.

 3. Vi håller på att fixa till ett rum åt barnen för spel, kompisar och annat. Lampan skulle passa perfekt i stil och storlek på deras gemensamma långa skrivbord!

 4. Lampan från Design House Stockholm skulle på en krok i bokhyllan hängas,
  Där den med industriella detaljer och rustikt trä skulle få trängas.
  Där skulle den med sitt ljus nu i jul få lysa,
  Medan jag i soffan skulle sitta och bara mysa! ?

 5. Den hade fått pryda mitt skrivbord/arbetsbord som verkligen hade behövt ett lyft. Lite lyx och design hade ökat motivationen när det kommer till förberedelser inför tentor, dessutom hade platsen sett mer inbjudande ut. 🙂

 6. Hos min dotter skulle denna få ligga
  Så kanske det är slut med att tigga
  Vackra saker som denna jag köpt
  Men ibland har de hem till dottern löpt
  Vill så gärna min lampa ha kvar
  Rädd att dottern den snart tar
  Snälla ge henne en egen Work lamp
  Så jag slipper denna ständiga kamp

 7. För att få tv:n att smälta in lite bättre i vardagsrummet har jag precis köpt en stor, svart/vit tavla som ska stå jämte tv:n, lutad mor väggen. Jag tänker mig ett stillsamt stilleben framför tavlan med kaltusar, några snygga magasin, ett doftljus och min mormors snygga vas. Pricken över i:et hade varit denna underbara lampa hängandes över tavlan, där sladden får hänga fram lite slarvigt och mjuka upp det övriga.

 8. Jag hade hängt den i hallen. Blir tokig på att där är så dåligt ljus. Första intrycket är ju viktigt och denna lampa hade skapat rätt stämning!

 9. Jag skulle hänga den i min storasysters hall, för hennes hallampa har gått sönder. Det här är precis hennes stil.

 10. Jag skulle lägga den i min lilla bokhylla.
  Hade passat perfekt där. Hoppas på vinst då jag fyller år två dagar före julafton!

 11. Vi har fått tag på en gammal apotekarbyrå i massiv ek som vi har i sovrummet. Den är verkligen min ögonsten med sina 48 lådor. Då sen står i en hörna som är ganska mörk får den inte riktigt det ljus den förtjänar. Jag skulle vilja hänga lampan i en krok på sodan av byrån.

 12. Har en simplare variant i vårt arbetsrum som inte heller är dum. Men för äkta vara gäller en plats bara – i vardagsrummets bästa fönster ska den få kasta sitt förtrollande sken och ge glans åt vår kvällsoffascen

 13. Lillasyster har rivit ner flertalet lampor och krukor här så jag hade hängt den i matsalen, där hade den passat så perfekt!

 14. Åh jag skulle så gärna lägga den i min stringhylla så att jag får lite ljus i den höjden på väggen. Jag tror att det skulle bli vansinnigt vackert!

 15. Lampan ska hänga i ett fönster,
  med värme får den spegla sitt mönster.
  I vårt arbetsrum ska den vackert skina,
  så att jobbdagen ej blir en pina.

 16. Den här lampan älskar ju min sambo. Jag skulle hänga den i hallen för ar förgylla våra vackra tapeter där. Men sambon hade fått välja. Bjuder på ett rim :

  Snälla låt mig denna ge,
  Till älskade sambon för att få honom att le,
  Denna skulle bli en perfekt klapp,
  Så att jag all paniken då slapp.

 17. Den är så snygg, så den skulle få en given plats direkt man äntrar vårt hem så att den syns direkt. I hallen på hallbyrån skulle den få ligga!

 18. I vårt nya uterum skulle den sitta som ett smäck och maken har verkligen jobbat hårt för att få klart rummet innan jul 🙂

 19. Den skulle lysa upp trappan om kväll o natt
  Till vaken hund och katt
  Även om de i mörker ser bra
  Vill de säkert mysigt ha

 20. Vill gärna ersätta min just nu söndriga Ikea lampa som står på nattduksbordet. Skulle jag vinna denna lampa skulle hänga upp den där över istället! 🙂

 21. Lampan skulle bredvid sängen lysa,
  När man lagt sig i sängen för att slippa frysa.
  Håller mina tummar o tår,
  Att jag denna lampa får!

 22. Jag skulle hänga lampan i stugan ovanför läshörnan, vi har ingen lampa där idag då den gått sönder så det skulle vara perfekt 🙂
  Mvh Sofie

 23. Den skulle passa som en smäck i vårt lilla hallfönster, ett välkomnande bemötande för gäster och fönstret har kanter och fönsterbräda i putsad sten så det går inte att hänga någon lampa utan därför skulle denna lampa passa perfekt att lägga på fönsterbrädan.

 24. Saknaden efter ljus i gästrummet är enorm
  Vårt lilla kryp in för alternativ umgängesform
  Rummet behöver en läcker armatur
  Både för att kunna mysa och läsa skönlitteratur

 25. Vårt hus är från mitten av 1800-talet. Helt byggt i trä. På ovanvåningen i hallen har vi en icke-täckt trävägg, där skulle den göra sig otroligt snyggt!

 26. Jag har ett dunkelt hörn i mitt vardagsrum som skulle behöva lysas upp. Just nu står där en skänk som pryds av saker jag egentligen gillar, som t ex en skrivmaskin från 40-talet, men som inte riktigt kommer till sin rätt pga brist på belysning. Där skulle den här lampan sitta som en smäck!

 27. Den skulle komma till sin rätt på vårt skrivbord i hörnan ovanför trappen, där skulle den lysa som allra bästa julklappen!

 28. Den skulle passa så bra på vägghyllan i vårt kök, har en klämlampa från Ikea där nu som glappar och hela tiden går sönder!

 29. Jag skulle hänga den över mitt svartvita badkar med tassar. Golvet är svart/vit-rutigt och denna lampa skulle vara den metaforiska grädden på moset, körsbäret på prinsesstårtan, osten på pizzan för mitt badrum. Pengarna tog slut innan allt “lull-lull” var inköpt men jag bidar min tid och längtar.

 30. Hej! Jag vill tävla ocj skulle jag bli en av de lyckliga vinnarna så skulle jag ge min mamma lampan så hon kunde hänga den i sin hall som hon även har som en skaparhörna i. Den skulle passa perfekt. God jul!

 31. På min byrå skulle denna lampa ligga snyggt,
  eller kanske på den lilla pallen som min farmor byggt?
  Fast tänk om jag den i taket skulle placera,
  Ja lampan ger sådan inspiration, idéerna blir flera.
  Men en så snygg detalj passar ju det mesta.
  Om jag vinner får jag prova mig fram och testa.
  Var den är slutar är jag säker på en grej,
  Om jag lampan vinner blir jag en överlycklig tjej!

 32. Jag skulle placera work lamp liggandes i mitt fönster. Där står nu en adventsljusstake men efter jul kommer där bli sorgligt tomt och mörkt. Den skulle utgöra ett fint och välbehövligt tillskott till min eklektiskt inredda studentlägenhet (läs loppisfynd blandat med ärvda möbler och ikea-inköp).

 33. Work lamp skulle jag hänga hos sonen och hans familj som behöver ljus i sitt hus de nyss flyttat in i.
  Nu är där mörkt i varje vrå, ljus behöver de ju få, innan tomten kommer då, vinst vore bra hej hå!

 34. I min datorhörna i vardagsrummet där jag sitter i timmar varje dag och redigerar bilder. Där är det alldeles för mörkt, trist och fult just nu.

 35. Det är precis denna fina lampa som saknas i mitt just nu mörka inglasade uterum!
  Den skulle få ligga på en hylla och lysa mysigt bland växterna i rummet.

 36. Jag skulle lägga den på understa hyllplanet på
  min pocket sized stringhylla. Den ligger redan där i min fantasi… där jag inte lever på CSN och hoppet… ❤️

 37. Denna skulle jag hänga välkomnande i hallen för att ibland ligga välkomnande på en pall, på en byrå. När man behöver mer ljus, ja då är det bara att dra på!

 38. En sådan fantastisk lampa hade fått sitta vid huvudingången i hallen, för att del är riktigt snygg och skulle vara det första folk ser – och för att få tyst på min mammas kommentarer om hur onaturligt det är att inte ha någon lampa i hallen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *