Lucka 18 – Dagens lucka i julklappskalendern

Härliga söndag och det fjärde ljuset är tänt! Vi har kommit till lucka 18 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med proffsiga Lexington. 2 personer har chansen att vinna varsin klassiker. Lyxigaste ullfilten, i storlek 130×170 cm. Filten är i färgen beige och är otroligt fin. Vi är riktigt avis på dagens vinnare! =) Så ta nu chansen att vinn denna fina snygghet genom att svara på frågan nedan!

2 vinnare i potten av:

2 st plädar
= Värde 2 990 kr (2 x 1 495 kr)

Svara på frågan och motivera:

– Var skulle du använda den fina pläden och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 20 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka18

221 svar på ”Lucka 18 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Den vackra pläden delar jag med mig till mina vänner om de känner sig frusna samtidigt som jag server dem varm mjölk med en 70% chokladbit i, annars sveper jag själv in mig i den kyliga kvällar.

 2. Älskar att se hennes kinder rynkas,
  för att våra skratt sekunden senare ska synkas.
  Till min mamma har jag en härlig relation,
  och inredning är hennes största passion.
  Pläden skulle få hedersplatsen naturligtvis,
  och jag lovar… hon skulle bli gladast över detta pris!

 3. Visst kan vår nötta, röda gamla fleece-filt vara bra, men det är ju en beige från kvalitetsmärket Lexington vi vill ha, och då gör det inget om det från fönstrena skulle dra. Tänk, vilken chans till denna värmande elegans i helt rätt nyans! Tv-soffan kommer att bli ännu mer populär – inte för programmen utan för att filten är där.

 4. Mina soffor är från 1980-talet; fick dem då min lillebror med sambo köpte en svindyr skinngrupp. Med tiden (läs:36 år) har de blivit urblekta, nedsuttna, sönderrivna av hänsynslösa hundvalpar…you name it! Senast jag hade en sprillans ny soffgrupp var 1976. På grund av en kronisk muskelsjukdom kan jag inte arbeta och spara ihop till en ny. Och chansen att ett arv från okänd förmögen släkting är obefintlig! En ullfilt från Lexington vilande på den mest miserabla soffan kan få mig att äntligen våga bjuda hem någon utan att skämmas ihjäl över mitt torftiga bohag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *