Lucka 19 – Dagens lucka i julklappskalendern

Då var det måndag och ny vecka! Vi har kommit till lucka 19 i vår julklappskalender. Idag tillsammans med lyxiga varumärket Nuuna. Två personer vinner var sitt lyxigt kit. Anteckningsböckerna tilldelades reddot design award 2016. Dessa är perfekta när du vill vara kreativ och vill samla dina tankar på jobbet, skolan och fritiden. Böcker du vill ha liggandes framme hela tiden! Åter igen är vi riktigt avundsjuka på vinnarna =) Så ta nu chansen att vinn dessa snyggingar genom att svara på frågan nedan!

2 vinnare i potten av lyxiga anteckningsblock:

Sett 1 = Stjärna, silver och vit
Sett 2 = London stad + bok som ändrar färg vid värme.
= Värde 1056kr

Svara på frågan och motivera:

– Vilket sett skulle du vilja vinna och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna så fort vi hinner och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 21 december 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka19

lucka19_sett1

lucka19_sett2

 

103 svar på ”Lucka 19 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Set 2. Jag söker jobb just nu, och försöker nätverka så mycket jag kan. Dessa två anteckningsböcker är verkligen conversation pieces, och det skulle vara kul att ha dem i väskan och ta fram dem när jag ska skriva ner kontaktuppgifterna till dem som jag minglar med. Något extra som gör att de kommer ihåg mig.

 2. Jag skulle vilja vinna set 2, men skulle bli lika glad för set ett. Jag använder anteckningsböcker mycket då jag skriver barnböcker. Ibland poppar bara tankarna upp och då måste jag snabbt hitta något att skriva på innan tankarna fladdrar vidare. Missar jag en tanke kan början eller slutet på en framtida bok gått förlorad. Jag har skrivit barnboken Stickis igelkotten som ville ha en kram och till hösten kommer andra boken om Stickis ut (lagom till bokmässan i Göteborg) Skriva får mig att må bra och att andra läser det jag skriver gör mig lycklig. God jul till er! Hoppas ni får minst en bok i julklapp. Läsa är bra för själen. kram

 3. Jag skulle vilja ha set 2. För att kunna skriva ner vad som är viktigt i mitt liv inför 2017, samt kunna följa mitt mål till att gå ner x antal kilon i vikt.

 4. Klart London ! Då kan jag titta efter hur många platser som jag känner igen från när jag var där, visserligen var det länge sedan för jag var bara 11 år då, men minnena finns kvar från besöket av vaxkabinettet till båtfärden på Themsen.

 5. Skulle vilja vinna London stad.

  Många tankar och funderingar just nu,
  mitt stackars huvud går snart itu.
  Ett fint set där jag mina ideer kan försegla,
  som dessutom mina känslor kan avspegla.
  Ett riktigt lyxkit för att starta det nya året,
  som en hjälp att hitta det rätta spåret.

 6. Set 2 skulle jag gärna vilja vinna! London har en speciell plats i mitt hjärta och jag och min man har många minne från denna stad. Därför tänkte jag att det skulle bli en perfekt bok att anteckna kommande önskeresmål och ha som en typ av resedagbok!

 7. Set 1 tilltalar mig. Detta är perfekt för mig som studerar för att antecka allt som är viktigt inför prov och viktiga datum och annat.
  Älskar att skriva och hoppas få detta fina anteckningsblock få vinna.

 8. Jag skulle välja London-stad.

  Barnen börjar bli stora. Det är dags att resa och visa dem världen. Dessa följer med oss ut på färden.
  På resorna skulle vi turas om att skriva varje dag. Så kul att alla dessa minnen på pränt få ha.
  Gå tillbaka, läsa och minnas. Det är så mycket roligt vi kommer hinna.
  Världen är stor och efter varje resa tror jag vi vill se mera.Ganska snart är böckerna fulla och vi får beställa flera:)

 9. Hej!

  Jag är sistaårselev på gymnasiet och skulle verkligen behöva nya anteckningsböcker som inte hör till skolan, utan till livet utanför.
  Att skriva är min passion, det enda sättet jag kan finna lugn på. Anteckningsböcker ligger överallt i huset, men jag har alltid velat haft lite finare då jag vill visa upp mina texter.
  Jag har Adhd, och kämpar med detta dagligen och har lärt mig att skriva ner mina känslor, tankar och impulser. Precis därför är sett nr 2 perfekt eftersom det ena blocket känner av värme, då ser jag att boken i sig faktiskt “känner av” min närvaro, vilket även gör de lättare för mig att förstå då jag måste ta/se på saker för att förstå dem. Vore väldigt kul att vinna, håller tummar och tår! 🙂

 10. London hade jag vald. Jag har alltid minst en anteckningsbok liggandes framme, så varför inte förena nytta med nöje. Både stil och funktion på samma gång.

 11. Set 2
  Anteckningsboken skulle fyllas med barnens härliga citat och hyss precis som Alma i Emil i Lönneberga skriver ner hyss i den blåa skrivboken.

 12. Sett 1 skulle jag vilja ha, de passar mig riktigt bra! Detta sett är för mig komplett. Kreativ är nämligen någonting jag alltid är, därför önskar jag mig de här. Det är aldrig någon chock att hitta mig med penna och block. Älskar att skriva ner mina tankar, som i mitt huvud alltid bankar. Så himla smart och underbart att det i detta kit är flera stycken och att de allihop är vackrare än smycken!

 13. Jag skulle vilja vinna set1 för jag andvänder de antekningböker jag har hella tiden och det blir färe och färe för varje vecka som går!!! Och dessutom så är det så att set1 väldigt snyggt ??

 14. Set 1 önskar jag å vinna
  Då kan jag in bak- å matreceptens värld försvinna
  Snabbt fylls sidorna med text å bild
  Min vackra “Annas mat å bakbok” del 1 å 2 är skapad och lyser upp sin plats på kökshyllan.

 15. Jag skulle vilja vinna set 2. Vilka härliga mönster! Den ena har ett mönster man hela tiden upptäcker något nytt i. Precis som ju London faktiskt är. Och den andra känns bara rakt av som något som skulle göra mig glad. Underbara block att börja nya årets tankar i.

 16. Snart behöver familjen om fem,
  en ny anteckningsbok köpa hem.
  Den vi har är fylld med värdefulla citat,
  allt från veckopeng till favoritmat.
  Till vårt familjeråd vill vi gärna nr 2 vinna,
  barnen skulle inte tro ögonen sina.
  Med en bok som färg byter,
  intresserad för detta aldrig tryter.

 17. Efter flera år som sjukskriven är det dags för skola återigen!
  Finns det något som jag INTE är… så är det adjektivet “fåfäng”

  Men dagarna blev bekväma, och jag söker ordning i all ära..
  Första dagen i skolan är det böcker som dessa jag vill bära!

 18. Jag har påbrå från Grekland och släkt som endast talar grekiska vilket jag dessvärre inte lärt mig. Har nu beslutat mig för att lära mig språket för att kunna kommunicera med familjen på deras modersmål vilket jag upptäckt gör att viss distans försvinner och man kommer mycket närmare varandra. Skulle bli överlycklig om jag hade turen att vinna set nr 1 med stjärnor, silver och vitt. Skulle använda anteckningsblocken till att skriva i det grekiska alfabetet, fonetik, lära mig glosor, fraser och till slut hela meningar. Efcharistíes <3

 19. Set nr 2. Jag är grymt nyfiken på boken som ändrar färg efter värme! Jag skriver ned allt möjligt varendaste dag så den skulle få ta tempen på läget under dagen då liksom, som en känslo-stress-lugn-barometer;-)
  Och Londonboken skulle få fungera som min rese-kom-ihåg-bästa-ställena-bok och att även anteckna platser som jag fått rekommenderade men ännu inte besökt.

 20. Jag skulle vilja ge denna fina bok till min dotter för jag vet att hon skulle bli så glad för den! Set nummer två tror jag är hennes stil.

 21. Jag önskar set 1 för att det tilltalar mig mest. Blir en fin inredningsdetalj att ha ligga framme också. Hoppas på en fin julklapp till mig själv. God jul!

 22. Sett 2 skulle verkligen vara en klapp som satte pricken över i:et
  till min bästa vän Lina, som har följt mig genom livet!
  Hon, som lyssnar, peppar, hurrar och kommer med visdomsord,
  som alltid finns där med en fantastisk inställning till livet och vår jord!
  Efter många år i Storbritannien har hon nu flyttat hem,
  bytt storstadsglamouren mot Norrland och jobb sju till fem
  Detta Londonmotiv skulle påminna henne om en fin tid,
  om platser och människor som hon är mycket fäst vid
  Om tiden där hon träffade sin man och deras barns födelsestad,
  -hon skulle uppskatta det enormt och den tanken gör mig glad!
  Den historien, den snygga designen och givetvis dess anteckningsfunktion
  -känns solklar nu när min Lina dessutom har fått en chefsposition!!
  Att få unna denna grymma kvinna detta vore så otroligt kul,
  så nu håller jag tummarna hårt och önskar alla en fortsatt GOD JUL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *