Lucka 2 – Dagens tävling i julklappskalendern

Tillsammans med Royaldesign kör vi nu för andra året en julklappskalender, som blev otroligt uppskattad förra året. En tävling varje dag på bloggen fram till den 24 december. Fantastiska priser i potten och olika varumärken. Du som tävlar kommer att ha 48 timmar på dig att tävla på respektive tävling.

Dagens vinst är vi riktigt avundsjuka på, hade vi gärna haft själva! Från danska Kähler har vi vasen Omaggio silver i potten. En vas som har blivit en klassiker. Tidlös och vacker design som står sig över tiden. Ta nu chansen och vinn något fint till dig själv eller att ge bort! Tre vinnare i potten! Svara bara på frågan nedan så är du med!

Vinnare 1: 1 st Omaggio Vas Silver Medium (värde ca 399 kr)
Vinnare 2: 1 st Omaggio Vas Silver Medium (värde ca 399 kr)
Vinnare 3: 1 st Omaggio Vas Silver Medium (värde ca 399 kr)

Svara på frågan:
– Var skall du ställa vasen om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 4 december 2015

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka_2dec_2015_ny

372 svar på ”Lucka 2 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Den vansinnigt vackra vasen skulle stå i mitt nya sovrum då färgerna blir vitt/blått/silver vad kan väl passa bättre än den lyxigt eleganta vasen på vår stora ekbyrå?? 🙂 <3

 2. Denna fina vas skulle få stå i min punschveranda. Vi har precis flyttat in vårt hus och när vi äntligen fått bort alla flyttkartonger är vi sugna på att börja inreda med fina saker.
  Verandan är just nu helt tom och Omaggio är en bra utgångspunkt för den fortsatta inredningen!

 3. Om jag denna vackra vas kunde få, skulle den på hedersplatsen här hemma stå.
  Med sin form och ränder är den ett mästerstycke, på matbordet blir den ett ståtligt smycke.

 4. Vasen skulle göra sig helt perfekt på vår stora vita tv-bänk. Har länge tyckt att det saknats nåt – nu vet jag vad det var!

  Håller tummarna för urläckra vasen

 5. Jag skulle ställa den i en ledupplyst hylla. Den skulle få lite av en pedistalplats där jag och alla andra kommer se den på en gång och alla kan njuta av utsikten!

 6. Jag befinner mig fortfarande i ett enormt lyckorus,
  vår familj har äntligen köpt ett alldeles eget hus!
  Denna skönhet från Kähler skulle sätta pricken över i:et
  och förgylla skänken i det kommande vardagsrumslivet!

 7. Jag skulle ställa vasen på mitt vita halvhöga vitrinskåp tillsammans med min gråa Leimu lampa från Iittala. Det skulle bli superfint.

 8. När man går in genom vår ytterdörr är vårt stora matbord det första man ser, och på det har jag länge suktat efter att kunna ställa en omaggio fylld med säsongens blomster 😉

 9. Hej! Jag skulle ställa den i vårt nyrenoverade kök som går i svart, vitt och rostfritt. Den skulle få stå på sideboarden som har vitt underrede och svart bänkskiva. Bakom sideboarden sitter en tapet i svart, vitt och silver (Berry Black från Ferm Living). Idag står där en vit fruktskål men saknar ett komplement till denna. Kählers vas i silver skulle passa perfekt ?

 10. Omaggio skulle få en hjärteplats i vår gamla fyrtiotalslägenhet. Den gamla öppna spisen som vi tänder upp kalla vinterkvällar, har en otroligt vacker spiselkrans i form av en grön marmorskiva som är pricken över “i”t. Där! Där skulle Omaggio med härliga grankvistar och små vita pumlor, få stå och mysa.

 11. Hej, jag har ett sideboard i 60-talsstil i vardagsrummet mot en vägg som är rätt mörk. På det här har jag tre tavlor, har precis bytt till ljusa motiv. Jag har även en vit orkidé och fyra svarta eller mörka vaser och en vit bordslampa. Jag vill komplettera de mörka vaserna med något ljust som passar i form. De jag har nu är runda nertill och avsmalnande upptill i varierande höjd och material (glas och keramik). Letar efter en stor ljus vas att komplettera med, som den fina vasen Omaggio. Den här skulle bli ett fint komplement till de befintliga, skulle ljusa upp och det skulle bli fint med det silvriga och vita mot det mörka.

 12. Jag skulle ställa vasen på mitt vita skåp jag ärvt efter min mormor, med en stor bukett tulpaner som var hennes favoritblommor!

 13. Den skulle stå på min byrå i mitt 6 kvadrat stora (läs lilla!) rum jag hyr i södra Stockholm. Kan iaf göra lite för hemtrevligheten i denna svindyra stad. Och min studentplånbok skulle dö av lycka!

 14. Åh vilken underbar vinst! Jag skulle ställa min vas på min rokokobyrå med marmorskiva som jag ärvt utav min farmor och farfar. 🙂
  MVH Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *