Lucka 2 – Dagens tävling i julklappskalendern

Tillsammans med Royaldesign kör vi nu för andra året en julklappskalender, som blev otroligt uppskattad förra året. En tävling varje dag på bloggen fram till den 24 december. Fantastiska priser i potten och olika varumärken. Du som tävlar kommer att ha 48 timmar på dig att tävla på respektive tävling.

Dagens vinst är vi riktigt avundsjuka på, hade vi gärna haft själva! Från danska Kähler har vi vasen Omaggio silver i potten. En vas som har blivit en klassiker. Tidlös och vacker design som står sig över tiden. Ta nu chansen och vinn något fint till dig själv eller att ge bort! Tre vinnare i potten! Svara bara på frågan nedan så är du med!

Vinnare 1: 1 st Omaggio Vas Silver Medium (värde ca 399 kr)
Vinnare 2: 1 st Omaggio Vas Silver Medium (värde ca 399 kr)
Vinnare 3: 1 st Omaggio Vas Silver Medium (värde ca 399 kr)

Svara på frågan:
– Var skall du ställa vasen om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 4 december 2015

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka_2dec_2015_ny

372 svar på ”Lucka 2 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Om jag vann denna fina vas så skulle den få stå på köksbordet. Ibland med fina blommor i, och ibland bara precis som den är i sin enkelhet. Köksbordet är hedersplatsen och knutpunkten hemma hos oss 🙂

 2. Åh DEN vasen i just DEN färgen och storleken!!! Som jag suktat! På köksön skulle den få stå och glänsa i vårt hus som vi äntligen köpt!

 3. Denna vasen skulle jag vilja vinna till min mamma i julklapp. Jag vet att hon skulle ställa den på en vit skänk hon har med fina färgstarka blommor i.

  /Johanna

 4. Vasen skulle jag placera på mitt köksbord. Varje vecka köper jag färska blommor till mig själv, för det är jag värd! Om jag vann skulle det bli dubbel lycka, en mycket vacker vas plus röda rosor.

 5. Denna skönhet skulle få göra sällskap med en annan skönhet, nämligen den magnifika vasen från Björn Wiinblad ❤️

 6. Denna fina vas skulle stå mitt på köksbordet där vi oftast är – den skulle bli väl omhändertagen och få nya fina blommor varje vecka för i denna blev jag kär!

 7. Vasen skulle få bästa plats i husets hjärta, köket. Med en stor bukett tulpaner i skulle den få hälsa gästerna välkomna till bords 🙂

 8. Jag skulle ställa vasen i vårdat vitrinskåp i vardagsrummet, inlåst och säker (har en ettåring son) Jag har trånat länge efter den vasen!

 9. Mitt hallbord står tomt och kallt
  därför tycker jag att det skulle vara ballt
  Att ha den trendigaste vasen som just nu finns
  håller nu tummarna att en av de tre vaserna av mig vinns

 10. På min spiskrans skulle den stå, där skulle den perfekt må. Blir en riktig ögonfröjd, oh vad jag skulle bli nöjd!

 11. Jag skulle ställa vasen på byrån bredvid ljuslyktorna, som går i samma färgskala som Kähler-vasen, som nyligen införskaffades!

 12. Denna vas skulle få pryda vår köksö, som verkligen är hjärtat i vårt hem. Här samlas familj & vänner, så det är den självklara platsen för denna skönhet! ??

 13. Den ställer jag på min vackra kista som har gått på min mormors sida sedan 1741. Där lyfter de varandra med nytt på gammalt.

 14. Jag skulle ställa Omaggio vasen på matbordet med en vacker röd amaryllis-bukett!
  Det är väl ingen anledning till att man inte kan ha det lite extra fint på en helt vanlig onsdag..

 15. Jag skulle ställa den inslagen under granen och skrivt “God jul Sandra, önskar Tomten” och låtsas bli superöverraskad på julafton (alla hade ju förstås undrat vem den faktiskt var från, hihi). Sedan hade den fått stå i vardagsrummet så att jag får njuta av dess skönhet varje dag! 🙂

 16. Denna skönhet får hedersplatsen i mitt köksfönster, där jag dagligen fyller på med snittblommor och annat vackert från trädgården allt efter säsong.

 17. Åh hoppas drömmen blir sann,
  att jag en Omaggio vas vann.
  På vårt marmorbord skulle den få stå,
  då skulle jag gott må.
  Den skulle verkligen liva upp en grå mulen dag,
  så att den blev av finaste slag.
  Något som man varje dag skulle glädjas åt,
  med eller utan blommor i praktfull ståt.
  Finaste design, färg och form,
  om jag vinner skulle glädjen bli ENORM.

 18. På hedersplatsen, en plats där man alltid kan se den. En vacker vas som denna måste få utrymme för all sin glans.

 19. Rund och mjuk, blank och kall
  Den hamnar inte i min hall
  Inte heller på min toalett
  Det vore inte rätt
  En sådan vacker silvrig dröm
  Står på första parkett i mitt vardagsrum

 20. På mitt skrivbord skulle vasen stå
  för mig att vila ögonen på
  när jag inte orkar att jobba mera
  ta mig en vilopaus och fundera
  den skulle ge mig inspiration
  för vackra saker är min passion
  och pryder jag den med en färsk blombukett
  kan jag nog aldrig se mig mätt

 21. Jag ska ge den till min underbara syster om jag vinner, vet att hon vill ha en sån. Misstänker att hon kommer ha den i en hylla i hennes vardagsrum, där den hade passat oerhört bra.

 22. Nu när vår lilla familj nyligen skrev kontrakt på vår första gemensamma lya, ? vill vi såklart inreda med saker som passar in i det nya. Att vinna en Omaggio skulle innebära starten på något underbart och stort! Den skulle vi gärna ha i vardagsrummet -det skulle vara för oss som gjort! ?
  För när vi sitter tillsammans på dopparedan, skulle vi bli överlyckliga om just vi hade en Omaggio under vår gran!
  Den skulle sprida lycka, blomsterprakt och ro.
  Jag önskar att den hos oss kommer att få bo!
  Trendspanarna! Jag har varit snäll och rar, och både min son och sambo är skötsamma exemplar! 🙂
  Nu håller jag tummarna att ni väljer mig och att jag här på bloggen får en avisering,
  som säger: Grattis Kristin med din fina motivering! <3

 23. Åh! Om jag vinner vill jag ge vasen till min fina mamma & jag är ganska säker på att hon skulle ställa den på sitt vita vardagsrumsbord! Där skulle den passa utmärkt. Värmland hoppas på vinst;)

 24. På min byrå i sovrummet. Fast att jag spenderar så mycket tid i mitt sovrum så är jag dålig på att ha fina saker och blommor där. Dagens vas skulle definitivt hjälpa mig på traven och troligtvis garantera framtida inköp av snittblommor.

 25. Den skulle få stå på vårt älskade piano, där på syns den bäst oavsett vart man än befinner sig i vardagsrummet!

 26. Fördelen med att bo i en studentlägenhet på 36 kvadrat är att var jag en ställer den så kommer man att kunna se den från lägenhetens alla hörn. Jag skulle ställa den på köksbordet (som också fungerar som skrivbord) och till våren spendera en lite för stor del av studiebidraget på färska tulpaner, varje fredag. Det är lyx!

 27. Omaggiovasen skulle stå på byrån i sovrummet så att den är det första och sista prylen jag ser när jag lägger mig i sängen! Sann ögongodis ?!

 28. Åh, jag har en vacker vit byrå som gått i arv till mig från min mamma. Det är min favoritmöbel och på den står bara fina saker. Där skulle Omaggio dela plats med en pigtittare, även den arvegods och modernare ljuslyktor. Vore fantastiskt roligt!

  Mvh Yvonne

 29. Å vad denna vas är fin! Skulle bli så glad att se den på matsalsbordet med vita amaryllis i. Och sedan blommor eller kvistar -passande för olika dukningar och årstider????

 30. Hej! Jag skulle ställa vasen hemma hos min fina pojkvän! Den skulle passa perfekt på hans köksbord och han vill verkligen ha en sådan vas! Jag tycker att han är så fin och snäll och underbar och bra och jag vill verkligen att han ska få en sådan fin vas för han förtjänar det verkligen. 🙂

 31. Jag skulle ställa denna vas inslagen under julgranen och ge till min kära mor. Hon älskar blommor och förtjänar ofta en bukett, och varför inte sätta dessa i denna fina kähler vas.

 32. I sovrumsfönstret då det idag bara består av någon dataspelsfigur son sambon ville ha där. Tror en vacker vas med blomma skulle förgylla sovrummet mer än figuren kan.

 33. Åhh denna “Dröm-vas” skulle jag låta pryda vårt vita köksbord i nya lägenheten vi precis flyttat in i, fylld med vackra röda rosor nu till julen. En väldigt uppskattad inflyttningspresent som skulle ge köket ett varmt välkomnande intryck mitt i flyttröran!

 34. Jag har precis bytt jobb och saknar min förra kollega rätt så mycket. Jag skulle ge vasen till henne om jag vann för jag vet att det är hennes favoriter. Var hon skulle ställa den eller vad hon skulle ha i den vet jag inte. Hon är dock oduglig med växter och blommor så det är ju tur att Omaggion i sig är så vacker som den är.

 35. Heja heja!
  I år kanske jag lyckas knipa någon vinst ??
  Och vasen, den skulle jag ha på vår vardagsrumsjuvel, en 6 kantig kakelugn i vitt. I mitten flankerad av ett par maffiga ljusstakar i silver och vita höga ljus!
  Stiligt!
  Tack för att ni kör i år igen!

  Ho hoo,
  Lo

 36. Åh! Vasen är så fin så den skulle få stå i hallen på byrån så att alla som kommer in ser den. Skulle passa perfekt ihop med vår inredning, faktum är att jag tror det är vasen som saknas till vår hall här hemma!

 37. Jag skulle ställa vasen mitt på bordet på marmorbrickan som jag just beställt och fyllt dem med stora hortensior!!
  Mvh Ida

 38. Hej! Hoppas på tur att vinna en sådan här fin 🙂 Den ser så rejäl ut och perfekt till tex påskris (jag vet, hur kan jag tänka på det nu? haha..)

  Skulle ställa den på mitt runda soffbord (och blommor till den räknar jag kallt med att älsklingen bidrar med 😉 hihi).

  Kram Matilda

 39. Om jag skulle vinna denna underbara vas hade jag ställt den på vår köksö i vårt underbara kök som vi renoverade för snart två år sedan! Med massa nya blommor varje vecka!

 40. Åh, jag skulle ställa denna superfina vas mitt på vårt vardagsrumsbord med massa hasselkvistar i. På kvistarna hade jag hängt små julkulor i! Perfekt nu till julen! 🙂

 41. Den skulle stå bredvid min lilla KÄHLER vas, en kär gåva från en nära vän. Tillsammans skulle de blicka ut över öresund från fönstret i vårt vardagsrum och påminna mig och min man om att vi skall stanna upp i vardagen och göra detsamma.

 42. Min blivande och första Omaggio vas skulle jag ställa i sovrummet, på min Malmbyrå bredvid vårt bröllopsfoto. Nygift och jag har precis framkallat samt placerat fotot i en svart ram på byrån. Mycket personligt plats!

 43. På säkert avstånd från klåfingriga barn ;)Troligtvis till en början i belysta vitrinskåpet ovanför tvn. Där blir det verkligen av att man i reklampauser ligger och tittar på allt fint. Vilket är allt från konstglas till gipsavtryck och barnens porslinsmålning. Stod just idag och fluktade efter en Kählervas genom skyltfönstret så den skulle få mig att längta till reklampauser 😉

 44. Omaggio med fem silvriga ränder
  Till min syster jag denna sänder
  På den gråa barbänken får den säkert stå
  Så härligt att får min syster att så bra må

 45. Omaggio vasen skulle jag ställa i det stora ljusa vardagsrumsfönstret i min första egna lägenhet. Efter 6,5 år boende i kollektiv är det hög tid att förgylla sin vardag med lite extra lyx 🙂

 46. I måndags hade jag min sista arbetsdag. Nu är det fritid hela dagarna som gäller.
  Vasen skall stå på mitt svarta matbord i matrummet mitt under den fina taklampan från Watt&Veke. Redan nu har jag alltid fräscha blommor där, eftersom platsen är det bästa blickfånget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *