Lucka 20 – Dagens lucka i julklappskalendern

Lillelördag och vi har kommit fram till lucka 20 i vår fina julklappskalender. Idag tillsammans med Trendsisters och Nicolas Vahé. Han är den kända kocken som föddes i norra Frankrike och utbildade sig till kock och konditor på den 3 stjärninga Michelin resturangen Pic Valence. Idag driver Nicolas Vahé sin restaurang på Jylland och sedan 2007 också sitt egna varumärke Nicolas Vahé. Nicolas Vahé har ett nära samarbete med råvaruproducenter i Frankrike och Italien och garanterar en jämn hög kvalitet och god smak. Idag kan du vinna en ljuvlig termometer och olivolja. Så ta nu chansen och vinn dessa snyggingar till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vem hade du gärna lagat en måltid till?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi jobbar på att få fram våra vinnare så fort vi kan och har möjlighet. Du kan se vinnare i lucka 1-4 här.

Tävlingen pågår tom  22 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

20

100 svar på ”Lucka 20 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Middag med mina stora utflugna barn är de bästa middagarna..det är inte ofta de är hemma samtidigt så mamma pappa barn middagar är sällsynta men samtdigt så mycket värdefullare än tidigare.

 2. Idag ska jag äntligen åka hem hem till mina föräldrar på Åland, som jag inte har möjlighet att träffa alltför ofta då vi bor långt ifrån varandra. Så jag vill väldigt gärna laga en middag till dem, de uppskattar alltid det!

 3. Jag hade gärna lagat och ätit middag med Katarina Wennstam. Det hade varit intressant och lärorikt att få ha ett samtal med henne. Även en monolog/föreläsning från henne hade varit givande. Jag kan hålla tyst när jag äter.

 4. Jag skulle laga en trerätters glutenfri måltid till min underbara mamma. Hon har lagat så mycket gott till mig hela livet. Hon skulle få allt hon älskar. förrätt: Avokadohalva med räkor och citron. Varmrätt: Ugnsbakad Lax med kokt potatis och gräddfilssås med stenbitsrom och finhackad lök.En fräsch sallad med extra ärtskott. Efterrätt: Hemmagjord hallonsorbet.

 5. Utan tvekan till mina systrar och min mamma. Jag träffar dem tyvärr inte så ofta, men man måste verkligen ta vara på de personer man har och som står en närmast. Min mamma hade även fått vinsten! God jul!

 6. Säkert jätte klyschigt men jag hade velat bjuda min sambo på en fantastisk middag för det är han så värd. Jag glömde bort vår årsdag och där kom han hem med rosor och lagade middag till mig. Han tar hand om mig och vår son på ett magiskt vis och med hjälp av en middag hade jag kunnat få säga tack för allt slit med jobb, hus etc. Att han hjälper till med sonen om nätterna när jag inte orkar utan att klaga trots att han ska upp och jobba , masserar min rygg när den är trött av bärandet av en liten. Det är bara några saker han gör så fantastiskt. Med den här termometern skulle jag kunna laga en riktigt god köttbit i rätt temperatur till honom utan att översteka det som lätt annars händer då vi saknar en termometer i köket för dessa ändamål. Håller tummarna för vinst och timmar i köket!

 7. Jag skulle laga en måltid till min mamma.
  Hon finns alltid där och ställer alltid upp. Hon sätter alltid alla andra före sig själv oavsett vad, som hon förtjänar verkligen det!

 8. Min man skulle få laga maten, för han älskar att göra det. Jag sitter vi datorn och jobbar, har spellistan på Spotify på och han bakar eller lagar mat. Tillsammans i köket. Det blir oftast surdegsbröd eller mat som är avancerad ?

 9. Jag skulle önska att jag fick laga en måltid till åt min pappa som gick bort för 18 år sedan… Han skulle få välja precis vad han ville! Vet dock att han förmodligen skulle välja pytt-i -panna med vändstekta ägg 😀

 10. Jag skulle bjuda min sons flickvän. De bor utomlands och därför träffar jag henne bara ca två gånger/år och känner att jag skulle vilja lära känna henne lite mer och lite närmare så en middag med bara hon och jag skulle var underbart!

 11. Jag skulle bjuda min sambo på middag, hon lagar alltid maten hemma hos oss eftersom jag helt enkelt är urdålig på det…men om jag vinner det här så ska jag utmana mig själv och faktiskt försöka laga något – enkelt – men gott och bjuda henne på det.

 12. Till min familj, speciellt min syster, som ska försöka komma hem till jul trots att hon inte mår så bra. Eftersom hon har cancer försöker hon äta supernyttigt, utan gluten, socker och andra tillsatser och jag har redan ätit så pga min egen sjukdom så jag vill gärna briljera och laga något riktigt gott!

 13. Till min älskade fru som i drygt 10 års tid lagat maten här hemma. I gengäld har jag fixat dukning & disk
  Nu är det hög att vi provar ombytta roller. Med proffsprodukter från Nicolas Vahé ska det säkert gå bra! 🙂

 14. Till en av min bästa vänner som nyss både fått en ny hjärtklaff och genomgått cancerbehandling, hon behöver allt gott i livet hon kan få.

 15. Till mina vänner och så maken såklart! Jag är riktigt bra på lasagne och till det servrar jag en stor härlig sallad som måste kryddas med en riktigt god olja.

 16. Min käre far som är snart 91 år men han har fortfarande
  förmågan att njuta av en god och vällagad måltid.

 17. Då skulle jag bjudna tjejgänget på middag. Samla ihop alla som numera är utspridda lite här och där i Sverige. Tillsammans lagar vi mat, dricker vin och snackar om livet.

 18. Jag skulle bjuda Kungen och Drottningen på riktigt fredagsmys! Sambons utsökta fördrink vid ankomst, tacos till middag och marängswiss som efterrätt. Vi skulle senare sitta uppkrupna i soffan med öl och vin och massa snacks och godis och de skulle få berätta allt vad de varit med om som kung och drottning. ??

 19. Jag skulle bjuda min kära lilla syster och hennes man . Vi har över 130 mil mellan oss då hon bor i Danmark . Vi träffas inte så ofta , för det mesta 1 gång om året , men som regel en vecka då . Jag tränar på att trolla fram god vegetarisk mat och det bli godare och godare . Min syster med man är vegetarianer .
  Vi har blivit halvvegetarianer . Jag skulle bjuda på en härligt stark currygryta .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *