Lucka 20 – Dagens tävling i julklappskalendern

Söndag och fjärde advent! Julen närmar sig och vi är redan på lucka 20 i vår fina julklappskalender med Royaldesign. Idag ligger en fin vattenkokare + Blender från KitchenAid i potten! KitchenAid är ett amerikansk bolag som startades 1919. Deras slag ord är – For the way it’s made. Ta chansen och vinn detta fantastiska kitt till dig själv eller någon du håller kär. Två vinnare i potten!

Vinnare 1: KitchenAid Vattenkokare 1.7L, Svart + 1 st Rosa Blender  KitchenAid (värde 4598kr)
Vinnare 2: KitchenAid Vattenkokare 1.7L, Svart + 1 st Rosa Blender  KitchenAid (värde 4598kr)

Svara på frågan:
– Vad hade du mixat i blendern, om du hade vunnit? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 22 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_20dec_2015

392 svar på ”Lucka 20 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Oh, frågan är väl snarare vad jag inte skulle mixa. Kanske inte hela cocosnötter men det mesta annars skulle åka i, om så bara för att testa 🙂

 2. Jag skulle mixa nyttiga smoothies av frukt och grönsaker varje dag. Så kanske jag äntligen kunde bli frisk från flera kroniska sjukdomar som envist hållit sig kvar i flera decennier. Har nyligen läst att det kan hjälpa. Rosa är min favoritfärg, så jag storgillar blendern! Behöver även en ny vattenkokare! Så detta var perfekta luckan för mig! 🙂

 3. Detta är läcker köksdesign till max! Soppor, smoothies, cheesecakes och varmt vatten till teet därtill.
  Självklart att jag ALLT i denna kalender vinna vill.

 4. Finnes: Tjej på snart 38 som alltid drömt om att få hålla riktiga bjudningar och nu när vi äntligen ska flytta till hus ser jag fram emot att få anordna bruncher, middagar och fester för vänner och familj.
  Önskas: En mixer för att ordna godaste drinkarna, smoothies och juicerna vore ju toppen!

 5. Jag har under detta året lyckats gått ner i vikt och läkaren sa att jag har förlängt livet med 10år.
  En blender att göra nyttiga smoothie i skulle hjälpa mig att fortsätta på denna väg.

 6. Välkomstdrink mixad Frozen Margarita. Sedan mustig mixad orientalisk soppa med en skål mixad hummus som tillbehör till brödet. Som avslutning mixad kaffedrink.

 7. Men gud! Jag tror bestämt att detta är internets bästa kalender. Vilka priser!
  Jag har haft ett tufft år med förlust av ett syskon och en sjukdom som både plågar mig men också gör mig ledsen och deprimerad. Det som gör skillnad för mig är vardagslyx och min favoritmåltid är frukost. Därför skulle en blender gå varm på helgen då jag alltid ställer till med brunch. Jag orkar inte mycket men jag sparar min energi till helgfrukosten då det alltid bjuds scones eller pannkakor samt smoothies. När man är sjuk och mår illa är flytande det enda som går ned och då skulle det vara så lyxigt att ha en bra maskin som gör smoothies och krossar is till en liten kvällsdrink. Självklart är drinken en caipirinha för den för med sig en känsla av semester och lyx.

  En bra blender kan användas till många olika sorters lyx.
  Jag håller tummarna och önskar er en god jul med många klappar! Det vore välförtjänt.
  / Julia

 8. Ännu en supervinst i årets bästa adventskalender! Jag skulle framför allt göra smoothies till mina smoothiefierade barn. Jag skulle göra en idag och hade hällt upp alla ingredienser bara för att inse att vår gamla mixer hade sagt upp sig så nu är jag på jakt efter en ny… Och en kitchen aid är ju en kitchen aid. Det är ju det jag velat ha hela tiden. Jag tror jag tar och blundar och håller tummarna. Säg till när man kan titta!!

 9. En kombo med mango, melon och annat vitaminrikt skulle jag mixa, det blir garanterat en succè med denna blender där man allt möjligt kan fixa.

 10. Passionsdaiquiri !! Tänk att om ett halvår ifrån nu få sitta nerkasad i solstolen med en iskall daiquiri i handen som jag gjort själv i världens snyggaste blender ???

 11. Jag hade mixat min favorit smoothie med mango, vaniljyoughurt, äpplejuice och julens kryddor ( kanel, kardemumma och ingefära) Smakar himmelskt?

 12. Den skulle passa så bra , lagar mycke veg med nötter i vår kost. O då bara kasta ner o ett tryck o de är hackat o klart till vår mat.

 13. Till smoothie känner jag mig dragen
  så jag mixar helst flera stycken om dagen
  Nu har min mixer blivit ganska sliten
  och jag kan snart inte tillfredsställa aptiten
  Jag behöver en som klarar trycket
  en rosa KitchenAid blir dessutom i köket rena smycket

 14. 2015 har varit ett år fyllt med prövningar för oss. Jag hade mixat en dos kärlek, energi och styrka till oss så att vi även orkar 2016.

 15. 2015 har varit ett år med mycket prövningar för oss i vår familj. Jag hade mixat en dos kärlek, energi och styrka till oss så att vi även orkar 2016. Gör detta år till det bästa någonsin!

 16. Min man är nästintill socker- och vetemjöls beroende
  han har till grönsaker lågt förtroende.
  Men om söta äpplen, syrlig citron och en näve grönkål möts i en Kitchen Aid blender-dans
  finns det kanske en chans!

 17. Jag hade mixat en dipsås då vi inte kan köpa färdiga för alla innehåller mjölkprotein. Dottern skulle bli överlycklig

 18. Jag hade mixat en KICKSTART!

  Det är världens godaste juice som ger världens bästa energi!:
  Innehåller: ingefära, citrongräs, anjoupäron, gurka och lime.
  Testa!

 19. Härliga sockerfria mellanmåls smoothies till barnen och mig! Lite man tager vad man haver! Finns så mycket gott man kan göra utan massa socker! Bra för barnens energi och ork!

 20. Jag hade mixat krämiga och lena smoothies, friska och starka drinkar, heta och smakrika soppor… Herregud vad den mixern skulle användas flitigt!

 21. Åh den hade varit perfekt då min dotter har börjat äta mat lite smått nu! Hade gjort massa egna puréer till henne. Mycket mer ekonomiskt att göra själv än att köpa på burk, finns mycket pengar att spara om man gör så 🙂 Tyvärr råkade jag förstöra våran blender hemma, då jag körde muggen i diskmaskinen så den smälte. Så det hade varit roligt att vinna en ny 😉

 22. Efter två barn jag överviktig är, ja fettet sitter både här och där.Jag därför en önskan om att kunna göra fettsnåla, nyttiga och gröna men matiga smoothies bär.Därmed jag ork och styrka erhålla för att kunna ta hand om min lilla här.

 23. Soppor jag hade i blendern kört,
  och smoothies är gott det har jag hört.
  Jag det mesta skulle i denna mixa,
  helt ljuvligt att i köket med detta fixa.

 24. Vad hade jag mixat i blendern, om jag hade vunnit?

  Till frukost: bananpannkakor, proteindrink och smoothies
  Till lunch/middag: Soppor, falafel, hummus, guacamole,
  Till desert: chokladbrownies med svarta bönor, glass
  Till bebisen (nu i magen): bebispuré

  Varför? KitchenAid Blender = Enklare att äta nyttigt på nytt år! 🙂 Vilken drömvinst!

 25. Jag hade mixat min absoluta favorit smoothie (som kräver en bra mixer eftersom det annars blir klumpar kvar i den). Den passar dessutom super till jul då den blir härligt röd i färgen:) I blendern hade jag lagt:
  – 1 rödbeta, riven eller fint tärnad
  – 1 äpple, rivet eller tärnat
  – 1 banan, gärna fryst
  – saft från en apelsin
  – 2 dl havremjölk
  – 1 tsk spirulina
  – 1 msk honung

  Mixa slätt. Jag brukar dricka den ur ett stort vinglas för extra lyxig känsla.

 26. Smoothies är det bästa mellanmålet enligt mig. Det hade mixats i fulla muggar i denna skönhet. Variationerna hade varit stora beroende på säsong 🙂

 27. Perfekta kittet att matcha min mintblå kitchen aid artisan med.

  Jag hade mixat min cambridge diet shake till mig för o slippa pulver klumparna, kämpar med vikten. Till resten av familjen hade jag gjort en smarrig milkshake på vaniljglass, mjölk och nutella !

 28. Smoothies perfekt start på dagen både för mig o dottern som har fruktansvärt för att äta frukost på mornarna

 29. Jag hade mixat gröna smoothies.
  En av de enkla recepten är:

  1 äpple

  ◾1/2 banan

  ◾1/2 avokado

  ◾80 g salladsmix


  1.Hacka ingredienserna väl och häll allt i en blender/mixer och blanda den väl för en fin grön konsistens.

  2.Garnera gärna glaset med en äppel­klyfta.

 30. Åh vad jag vill ha, en blender som är bra,
  till att ersätta mitt godis, med gröna smoothies.
  Jag skulle göra en grön granat när jag mixar ner helt fat, av spenat.
  Men rent ärligt, det skulle verkligen bli härligt.
  Men denna skulle jag kunna ändra min rutin och fylla på med grön bensin och höja energin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *