Lucka 21 – Dagens lucka i julklappskalendern

Torsdag och vi har kommit fram till lucka 21 i vår julklappskalender. Idag har vi den tillsammans med Kähler design och Simple mess. Där du kan vinna “Urbania Tårn ljushus” och vasen “Kathinka”, värde 748kr. Perfekt till våren blomster och mysstunder. Två finisar som vi inte hade sagt nej till. Så ta nu chansen och vinn dessa snyggingar till dig själv eller att ge bort. Svara bara på frågan nedan så är du med!

Svara på frågan:
– Vad önskar du dig mest i jul?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi jobbar på att få fram våra vinnare så fort vi kan och har möjlighet. Du kan se vinnare i lucka 1-4 här och vinnarna lucka 5-12 här.

Tävlingen pågår tom  23 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka21

146 svar på ”Lucka 21 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Jag önskar mig mest att de i familjen och släkten som är sjuka får hälsan åter.
  Önskar att vi får ha det rofyllt och lugnt.
  Önskar att alla barn runt om i världen som far illa på många olika sätt, får
  den hjälp de behöver – inget barn ska behöva utnyttjas eller fara illa.

 2. Min önskan är att få återuppleva barndomens jular med en riktig norrländsk väderlek och se naturen skrudad till denna högtid. Det var mycket snö och kyligare, och inte som idag blötsnö och blida. Att på juldagen ta en tur med sparken och se naturen klädd i vinterskrud. Höra knastret från den frusna och kalla snön när man färdas längs en riktig vinterväg och se solen sakta stiga på himlen, och sedan komma in i husets värme och fika med familjen.

 3. Det jag önskar mig mest av till jul är att mina nära och kära får må bra, får kärlek och att hälsan är med dem så långt det är möjligt.
  Sen önskar jag mig även att alla barn som lever i konflikter och krig får det mycket bättre än vad de har det idag. Att de blir sedda och hörda. ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *