Lucka 21 – Dagens tävling i julklappskalendern

Dax för lucka 21 i vår fina julklappskalender med Royaldesign. Idag kan ni alla tävlande vinna otroligt fina lampan Bell från danska Normann Copenhagen. Företaget grundades 1991 av Jan Andersen och Poul Madsen med en vision att göra en skillnad i designindustrin. Ta chansen och vinn denna snygga lampa till dig själv eller någon du håller kär. Två vinnare i potten!

Vinnare 1: Bell Lampa, Liten, Grå Norman Copenhagen (värde 2750kr)
Vinnare 2: Bell Lampa, Liten, Grå Norman Copenhagen (värde 2750kr)

Svara på frågan:
– Var hade du hängt lampan, om du hade vunnit? (Motivera kort)

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 23 december 2015

Stort lycka till!
Kram Jenny & Linda

lucka_121dec

250 svar på ”Lucka 21 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Lampan skulle en hedersplats få, så att ingen dess vackra sken kan undgå. Den skulle varmt lysa upp mitt matsalsbord, och dess vackra skimmer skulle resultera i mången lovord.

 2. Under Bell från Norman Copenhagen vill jag i vintermörkret mysa,
  på hemmakontoret medan flitens lampa sent inpå natten lysa.

  God Jul!

 3. I köket! Köket är mörkt i väntan på rätt lampa som inte ännu infunnit sig. Förrän nu hoppas jag. Vi behöver lite ljus i vintermörkret, jag och barnen. Den är otroligt vacker.

 4. Den får hänga i bästa blickfånget i köket över vårat köksbord. Där kommer den att bli beundrad av alla som stiger in i vårt hem.

 5. Över arvegodsbordet i vardagsrummet, det är lite murrigt i den delen av rummet. Där behövs lite stilren mysbelysning!

 6. Jag skulle hänga lampan över soffbordet och njuta över att den fula plafonden som sambon gillar skulle få gå till secondhand 🙂

 7. Jag skulle hänga lampan över soffbordet och njuta av att den fula plafonden som vi har nu skulle försvinna till secondhand 🙂

 8. När vi flyttade in i vår lägenhet köpte vi första bästa lampa på IKEA. Det är även den enda taklampan vi har i vårt öppna kök/vardagsrum. Med tanke på fokuset den enda lampan får i rummet vore det roligt att ha en snygg lampa som är lite mer genomtänkt och som förtjänar att vara i stjärnan i rummet.

 9. Den skulle få hänga över ett litet bord i hallen, där det också finns en fåtölj som man sitter så skönt i. Skulle vara perfekt belysning där.

 10. jag håller på och fixar en arbetshörna – kommer efter nyår att kunna jobba hemifrån vissa dagar och slippa pendla så det ser jag och resten av familjen verkligen fram emot

 11. Jag skulle definitivt ha denna snygga lampa i mitt underbar kök. Där skulle den göra sig perfekt, i mitt kök med original trägolv från sekelskiftet 18/1900tal, min öppna spis, till de röda och grå färgerna i köket. Den skulle vara ljuvlig över matbordet och sprida ett vackert ljus vid varje måltid!

 12. Jag skulle hänga den i köket då det inte finns någon lampa där ännu vill ha någon enkel med ändå snygg och det är denna.

 13. Jag skulle hänga lampan i sonens rum. Han tycker att lampan han har nu är töntig! Förstår honom iofs då det är små nallar på den och han fyller 8 år snart.

 14. Denna lampa är så gudomligt fin!
  Om den vore bara min,
  skulle den hänga,
  ovanför matbordet och svänga.
  Mannen skulle nog litet klaga först,
  innan han inser att min vilja är störst.
  Tillslut säger han ändå:
  – vilken tur att det blev denna grå!

 15. Över vårt klaffbord i kolonistugan, där vi äter, pratar och pysslar på kvällarna när det blivit för mörkt att vara ute.

 16. Oooooh! Vi letar med ljus och lykta (!) efter den perfekta kökslampan. Vi har just nu ingen vilket är en smula mörkt. Men denna var otroligt fin och skulle passa perfekt i vårt gråa industrikök! God jul!

 17. Lampan skulle få hänga över vårt nya matsalsbord, har letat efter en perfekt lampa och denna skulle definitivt göra jobbet!

 18. Jag skulle hänga lampan i våran hall. Tänk att mötas av den fina skönhet varje dag direkt man kliver in genom dörren. Det skulle både göra mig och mina gäster glada att mötas av! Den skulle passa som “handen i handsken” då vår färgskala i hallen går mot grått/vitt och svart!

 19. Jag skulle ha hängt lampan i vår nya lägenhet som vi ska flytta till snart, överför köket. Då det är helt öppen planlösning så hade den varit perfekt hos oss 🙂

 20. Den här lampan skulle piffa upp hela min arbetshörna. Jag blir som mest kreativ med minimalistisk stil på inredning och ordning och reda runt omkring mig. Bara tid och energi sätter gränserna för skapandet!

 21. Jag hade hängt den i vårt lilla köksfönster, hjärtat i vårt kök, där jag står varje dag o tittar ut när jag lagar mat, den gamla har verkligen gjort sitt…dags för nytt ljus?

 22. den skulle få lysa varje natt i köksfönstret ,då min sambo är en drömmare som hoppar ur sängen och gör en rundvandring…,så har vi för bägges skull alltid fönsterlampan tänd så en snygg bell vore en julklapp som heter duga.

 23. Jag hade velat se denna precis innanför min dörr i min nya lägenhet! Den jag tänder först när jag kliver in för o plocka upp posten. Perfekt till mina nougat/gråa väggar o min matt svarta Vipp papperskorg i köket i närheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *