Stina Wirséns modeteckningar lanseras som tapet hos Photowall

Minimalistiskt, elegant och uttrycksfullt – Stina Wirséns slagkraftiga linjeteckningar kommer att lanseras som tapeter den 21 februari hos Photowall. TRAVEL THE WORLD består av åtta handplockade modeillustrationer och utgör en unik, konstnärlig och spännande tapetkollektion. 

Kollektionen TRAVEL THE WORLD består av Stina Wirséns fleråriga samling av teckningar som avbildar haute couture och gatumode från olika platser i världen. Några av de svartvita teckningarna har publicerats i böcker och tidskrifter, andra har visats på internationella utställningar i Indien, Tyskland och USA. 

Stina Wirséns välbekanta stil med tonsäkra, avskalade och livfulla linjer löper som en röd tråd genom hela kollektionen. Närvaron av handens mjuka och svepande rörelser, dynamiska och vackra tuschlinjer samt spontana droppar av bläck – allt detta tillsammans ger kollektionen ett intressant uttryck. 

Varje tapetmotiv i samlingen flödar av liv och rörelse. Vi färdas snabbt bland neonlysande gatuskyltar i ett pulserande Tokyo, vidare till ett mysigt och klassiskt café i Paris, och hamnar sedan i välbekanta Stockholmskvarter bland stilmedvetna stadsbor. 

Motiven i TRAVEL THE WORLD är både samtida och moderna, och matchar väl ihop med alla inredningsstilar. Kollektionen ger rummet en konstnärlig karaktär och skapar en smakfull kuliss i vardagen. Stina Wirséns uttrycksfulla linjer ger dig möjlighet att tapetsera dina väggar i ett skräddarsytt konstverk signerat en av Sveriges största illustratörer. 

TRAVEL THE WORLD består av 8 tapetmotiv och säljs exklusivt hos Photowall. Lanseras den 21 februari 2019. 

Foto:
Photowall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *