TÄVLING: Montana ett företag med tanke

Sponsrat inlägg: Våra hjärtan har länge vurmat för danska Montana Møbler A/S. Det vi gillar med deras möbler är att de passar alla rum både i privat och offentlig miljö. Vi fick möjligheten att inreda fina skåpet Adorn då vi går i inredningstankar kring vårt nya kontor. Nedan ser du hur vi har satt våran stil 🙂 en blandning mellan klassisk dansk och svensk design och vårt intresse för surf. Eftersom vår favoritfärg är grön så var valet lätt. Skåpet består av två moduler i två djup med totalt sex dörrar. Finns såklart i flera färger och i närmare bestämt 42 stycken. Montana står för det personliga uttrycket och det fick vi uppleva när vi besökte dem i våras. Underbart och vi älskar företag som kör sin stil all in och som tänker på funktionalitet, kvalitet, miljöhänsyn, ekonomi, estetik och etik.

Nu har vi äran att ha en tävling tillsammans med Montana där du kan vinna detta ljuvliga skåp! Ett galet fint pris till ett värde av (14 000 kr).  Du kan tävla här på bloggen eller på instagram. Det enda du behöver göra är att svara på frågorna nedan.

Svara på frågan för att vara med och delta:
– Var skulle du ställa skåpet om du vann och varför?
– Vilket är din favoritmöbel hos Montana? Leta upp det på Montana och länka till det i kommentarsfältet till detta inlägg. 

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 15 Oktober 2017. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta.

Lycka till!

Kram Jenny & Linda

montana2b
Om Montana
Montana Møbler A/S grundades år 1982 av Peter J. Lassen och företaget, som är ett familjeägt aktiebolag, ligger i Hårby på Fyn, Danmark. De är framförallt kända för sitt hyllsystem Montana, vilket är designat av företagets grundare Peter J. Lassen. Med snyggt designade, flexibla moduler i många färger ger Montanas hyllsystem dig möjligheten att själv skapa och designa ett eget funktionellt förvaringssystem. Tillsammans med berömda designers som Arne Jacobsen, Andreas Hansen och Joakim Lassen har man på Montana också tagit fram bords- och stolserier med funktionell och unik design.

montana

montana3b
F
oto: Trendspanarna

84 svar på ”TÄVLING: Montana ett företag med tanke

 1. Pingback: Vinnare! Tävling tillsammans med Montana ‹ Dansk inredning och design

 2. Har precis blivit egenföretagare och behöver full koll på bolaget med fakturor, order osv.
  Arbetar hemma och det här skåpet skulle fullända kontoret! Det skulle bli en fröjd att ”gå till arbetet” och mötas av denna skönhet. Perfekt att ha alla viktiga papper förvarade på samma ställe!

  • Ett fantastiskt fin skåp, i vacker design och kul ide.
   Skulle pryda mitt hem och ge guldkantad livskvalité.
   I vårt kök, husets hjärta, skulle du få en ärofylld platå.
   Vid den grå väggen, intill stor rumsgran -där skulle du passa så!!!
   Som skulle vi njuta av dig, proppa dig full med minnen och skatter.
   Och du skulle trivas hos oss, lyssna på vårt kärleksfulla familje-tjatter.

   Jag gillar Adorn. Tycker det är en rolig, ny version av en klassisk möbel.
   http://www.montana.dk/mobil/produkter/montana-collection/adorn/

   Mvh
   Emma

 3. 1. Efter att ha inrett hela huset till alla i hela familjen och dessutom planerat in rond två i barnens rum så skulle skåpet vara mitt, mitt MITT! Jag har hur mycket pyssel som helst, garn, akrylmålningsprylar, kameror, papperspyssel osv. som jag ägnar mig åt på kvällarna. Men sakerna ligger utspridda och det kväver min kreativitet att jag har inte har koll på grejerna. Så om jag hade en sån är otroligt tur så skulle jag med kärlek och noggranhet ställa in allt mitt pyssel där och sedan se fram emot en kreativ och pysslig höst!

  2. http://www.montana.dk/produkter/home/reoler-og-hylder/weave/ Det är min favorit. Jag är ett stort fan av små detaljer och när jag var liten var prylhyllor det bästa jag visste. Just den här blir vuxenvarianten av den och hur kul vore det inte att stå och titta in i varenda glugg?

 4. Hej!
  WOW vilket fint skåp. Det skulle passa perfekt hemma hos mig som har lite retro-stil. Den skulle få stå längs kortsidan i vardagsrummet, som jag inte är riktigt nöjd med som det ser ut nu. Skulle bli så glad!

  Just nu letar jag efter en spegel och därför fastnade jag för den här som jag tror skulle passa fint på väggen brevid skåpet i vardagsrummet:
  http://www.montana.dk/mobil/produkter/montana-hall-edition/ovalt-spejl/

  Hälsningar
  Frida

 5. Hej!

  Har äntligen bestämt mig för att dela av mitt stora vardagsrum så att jag faktiskt blir med sovrum.
  Det blir en skir draperilösning med en lite ringlande knorr på uppsättningen. En ny säng och ett passande skåp – som passar fint och bryter av med sin mjuka stramhet – det vore drömmen!
  Men jag kan faktiskt också se skåpet i hallen – men då måste jag ju spara till en matchande supercool garderob i samma stil som skåpet, till sovrummet…

  Jag har också en annan Montana-favorit:
  http://www.montana.dk/produkter/office/arbejds–og-modeborde/montana-monterey/
  När vardags-/serveringsrummet blir lite mindre, skulle en sån här bord/bänklösning passa perfekt.
  Där kan jag också tänka mig att vänta tills jag hittar mitt drömtorp – där jag gärna ser ett praktiskt modernt inslag i köket!

  / Anna

 6. http://www.montana.dk/mobil/produkter/stole/panton-bachelor/

  Så himla vacker skåp!
  Detta skulle få stå i vårt vardagsrum, vi bor i ett väldigt gammalt hus som vi renoverar i gammal stil.

  Möbler blandar vi modernt och nytt, detta skåp skulle göra sig så bra till våra gamla gröna plyschsoffor.
  Jag älskar kontrasten med nytt & modernt och det gamla med patina som blivit genom åren.

  Det viktigaste är touchen, skåpet liksom fattas hemma hos oss 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *