Tävling! – Vinn tavlan “Ögon Cacao” i silver från Olle Eksell

Tävlingsdags! Nu har vi äran att dra igång en hösttävling här på bloggen tillsammans med Olle Eksell. Många utav er känner igen namnet från klassiska “Ögon cacao” från 1956 som numera är en svensk designklassiker. I vinst har vi den helt nya och galet fina tavlan i silver. Två lyckliga vinnare i potten,värde 999 kr/st. Så ta chansen och vinn något riktigt fint till dig själv eller att ge bort i present.

Det enda du behöver göra är att svara på frågan:
1. Vilket år föddes Olle Eksell?
2. Var skulle du hänga din tavla om du vann?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 28 september 2015

Lycka till!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
& Johan Andersson, Olle Eksell

tavling_blogg_28

755 svar på ”Tävling! – Vinn tavlan “Ögon Cacao” i silver från Olle Eksell

 1. 1. 1918
  2. Jag skulle hänga den på den vita och ljusblåa nytapetserade tomma väggen i vårt kök. Det finns mycket kvar att renovera i köket men då kan vi iallafall “vila ögonen” på en snygg och stilren tavla från Olle Eksell.

 2. 1. 1918
  2. Jag skulle placera den på väggen i min trappa. Där behövs en snygg och stilren tavla. Jag har länge suktat efter denna designade klassiker!
  \Eva

 3. Svar: 1. Han föddes år 1918.
  2. Vann jag tavlan skulle jag hänga den i vårt nyrenoverade kök. Där skulle både motivet och färgerna passa perfekt!

 4. 1. 1918
  2. Jag skulle hänga den hos min dotter som håller på att förvandla barnrummet till ett tonårsrum – ut med allt rosa och turkost, och in med svart – vitt – grått och grafiska mönster…

 5. 1. Olle Eksell föddes 1918.
  2. Om jag vann skulle tavlan hänga i hallen och liva upp min annars lite trista lägenhet 🙂 På så sätt skulle tavlan vara det första man möts av när man kommer in i lägenheten och det skulle ge ett fantastiskt första intryck!

 6. 1 1918
  2 Den skulle få hänga på väggen mellan vår hall och kök där jag vet att jag passerar flera gånger varje dag så jag riktigt kan njuta av den 🙂

 7. 1.1918
  2. Väggarna gapar tomma i vårt omgjorda matsalsrum, där skulle den göra sig riktigt bra och förgylla många middagar framöver (^_^)

 8. 1. Olle Eksell föddes 1918

  2. Jag skulle ge mig själv denna underbara tavla, den skulle jag hänga i mitt vardagsrum över våran soffa så att alla kan se den.

 9. Hej,
  Olle Eksell föddes 1918.

  Jag skulle ge tavlan till min syster att ha i deras nya kök. Hon har gått och suktat efter tavlan “ögon Caco” länge. Det skulle vara kul att ge henne något hon längtat efter, de är de presenterna som enligt mig är roligast att ge och att få för den delen 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Hannah

 10. 1. 1918
  2. Jag skulle hänga den på min son Leo´s rum. Han har en räv bakom örat och ända sedan han var liten så har vi skojat med honom om att vi alltid får hålla ett öga på honom… Med den här underbara planschen så skulle 2 fina ögon titta på honom hela tiden… : )

 11. Vilken rolig tävling!
  Svar:
  1. 1918
  2. Jag skulle hänga den i vardagsrummet, har mest bilder på barnen på väggarna men denna skönhet skulle göra mycket inredningsmässigt då det inte blivit mycket tid över för det!

 12. 1. 1918
  2. Min son flyttar hemifrån snart o han har påpekat att han ska “sno” min tavla i köket så då får jag skaffa en ny.

 13. 1918.
  Jag skulle hänga tavlan över vårt piano i vardagsrummet. Jag är dock en sån som gärna flyttar om saker en hel del, så tavlan skulle garanterat få pryda varje rum i vårt hem! ?

 14. 1. 1918

  2. Tavlan skulle hängas upp i mitt kök där ögonen kan se när hela familjen samlas och äter middag ihop och pratar om vardagen och livet, liten som stor.

 15. 1. 1918
  2. Skulle sätta upp tavlan i vår nyrenoverade hall så man passerar den varje dag. De silvriga ögonen skulle iakta oss alla morgon som kväll.

 16. 1. 1918
  2. Min son älskar varm choklad gjord på kakao o grädde så den skulle definitivt få pryda hans rum. Är ingen turgumma men hoppas på vinst denna gång?

 17. 1. 1918
  2. Jag skulle ge tavlan till min bästaste, finaste sambo som varit en stöttepelar för mig genom sjukdomstider. Den fskulle få hänga i “marmorrummet” (marmortapeter) som är en läshörna med bokhyllor!

 18. 1. 1918

  2. Tavlan skulle bli den första som hängdes upp i vår första, alldeles egna lägenhet och den hade hängts i köket eftersom det är där vi spenderar mesta delen av vår tid när vi är hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *