Vårtävling! Vackra kuddar från Lidby Living

Hej! Nu är det drags att dra igång en vårtävling tillsammans med Lidby Living. Hos Lidby Living ligger hantverket till grund i allt de gör. Kuddarna tillverkas på Mallorca av lokala producenter som ser varje produkts unika egenskap och skönhet. Ofta tillverkade enligt urgamla traditioner, men med nyskapande design. Helt ljuvliga och är verkligen to die for. I vinst har vi Kuddfodral Zig Zag + Ikat Canyamel Light rosa och Kökshandduk Zig Zag rosa. Totalt värde 1 695 kr.

Svara endast på 2 frågor för att vara med:

1. Var tillverkas Lidby livings produkter?
2. Varför skall du vinna?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 25 januari 2016

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna

lidby living vårtävling trendspanarna

 

178 svar på ”Vårtävling! Vackra kuddar från Lidby Living

 1. 1. I en fabrik på Mallorca. Förutom detaljerna på deras väskor som görs i Landskrona.

  2.Nu när vi renoverar ett hus så hade detta varit perfekt till vårat vitlackade parkettgolv och mörkgrå kök. Nytt hus ny inredning ? Vi flyttar om 4 veckor då våren är på ingång, efter att ha mellanlandar hos Min mamma och haft allt magasinerat.

 2. 1. På Mallorca och i Landskrona.
  2. Så jag får pigga upp hemmet med de här läckra och uppfriskande rosa kuddarna och kökshandduken =).

 3. Jag är en ganska januaritrött vabbande småbarnsmamma som snart har tre småttingar. Mitt liv är allt annat än glammigt just nu, men otroligt roligt såklart. Tänk att få lite färg i vardagen och något snyggt att njuta av i soffan, så borde nog ändå jag få vinna alltid.

 4. 1. Svar:Mallorca

  2 Motivering: Jag är inne i en förnyelseperiod och har dragit igång mitt vardagsrumsprojekt. Jag vill blanda nytt med gammalt och få det att smälta ihop till en enhet. Det är inte helt enkelt och det kommer att ta tid för jag måste ”känna in” både möbler och tavlor. Jag har svårt att på förhand se var en möbel ska stå – jag måste prova mig fram.

  Jag uppskattar det unika och vill inte ha det som ”alla andra har”. Det är viktigt att mitt hem är personligt och att jag trivs med det jag har i ett rum.

  Jag har en grå soffa för 8 personer och på den vita väggen har jag sedan länge bestämt att där ska vara någon form av abstrakt konst. Jag har bott i min nuvarande bostad i fem år, men fört NU – för en vecka sedan – hittade jag DEN tavla jag vill ha i ett köp och sälj-forum på nätet. En tavla som jag ser ett djup i och som gör mig glad. Vilken lycka efter FEM ÅRS SÖKANDE!

  Tavlan, som är 1x1meter, går i lila och rosa så NU ser plötsligt soffan blek ut…

  Mitt projekt är nu att fylla soffan med färgstarka kuddar i diverse mönster, så att soffan blir levande och att kuddarnas färger fångas upp av tavlans färger (eller tvärtom beroende på hur man ser det). Det är hantverket i sig som symboliserar Lidby Living och det unika och nyskapande finner jag lockande. Dessa kuddfodral gillade jag skarpt. Kökshandduken vill jag göra till en tygtavla! Jag tror att det kan blir snyggt!

  Hälsningar Jennya

 5. Mallorca
  Jag vill hälsa det nya året och den kommande våren välkommen med ett par vackra kuddar som gör att jag ler varje gång som jag dem ser. Lycka den som får dessa.

 6. 1. Mallorca, sedan skickas till Hellners läderverkstad i Landskrona.
  2. Fantastiskt fina kuddar som föll precis i min smak. Skulle piffa upp mitt vardagsrum rejält med dom om jag hade turen att vinna.

 7. 1. Mallorca
  2. jag är i stort behov av en vårpepp, en ny dos energi som får mig att bita ihop och klara både heltidsplugg, jobb och barn… De här kuddarna är en perfekt energikick 🙂

 8. 1. Mallorca
  2. Köpte ett nytt konstverk, en vacker tavla, som en kollega till mig målat och vi har hängt den på en vit vägg över en jättefin träbänk Men nu kan jag inte sluta tänka på att jag verkligen skulle vilja ha kuddar att lägga på bänken som blir fina i färgerna till tavlan. Jag tänker på det varje gång jag går förbi bänken och tavlan. Känner verkligen att det är något som saknas! Känner mig nästan lite besatt av det haha. Men så såg jag dessa kuddarna och DET ÄR DEM JAG LETAT EFTER!! Jag skojar inte, de hade verkligen varit perfekt. Hoppas ni vill stilla mitt sinne och låta mig vinna så jag kan börja njuta av konstverket!!

 9. 1. Mallorca
  2. Jag och min sambo har äntligen efter flera år med andrahands kontrakt lyckats få en lägenhet. De skulle verkligen piffa upp vårt nya boende:)

 10. Mallorca.
  Min slitna soffa skulle lysa upp och kännas ny med dessa härligt glada kuddar och dämpa det slitna fula =)

 11. 1. Mallorca
  2.Denna rosa färgklick hade varit som klippt och skuren till min lilla nyrenoverade koloni, där mina rosa klätterrosor tittar fram utanför dom stora spröjsade fönstren som är ifrån början utav 1900 talet, samt att jag har rosa och vitt som tema i delar utav kolonin. Även trädgården har sektioner med rosa blommor. Så dessa kuddar från Lidby Living hade varit idylliska i denna blomstrande miljö!

 12. 1. Mallorca
  2. Jag tycker faktiskt att jag förtjänar dessa! 😉 Febertiden är kommen och jag har legat snörvlande i sängen hela helgen. Men hemskt nog har jag inte en ända mysig kudda på mig säng som jag kunde mysa och trösta mig med! Det fick helt enkelt bli den gamla, fula huvudkudden istället, livet hade ju varit så mycket enklare om man haft dessa kuddar, särskilt denna sjukperioden!
  Dessutom är dem ju snygga 😉
  Jag skulle kapitulera av glädje om dessa kuddar skulle få en plats på min säng! <3

 13. Mallorca 🙂
  Jag vill jätte gärna vinna. Jag har precis blivit sambo men en jag trånat efter i många många år, vi håller på och inreder vårat hem. Dessa skulle göra under i vårat vardagsrum 🙂

 14. 1. Mallorca

  2. Vi renoverar just nu vårt sovrum. Så när det blir klart så skulle jag vilja ha nya luddiga som livar upp sängen

 15. Hej!
  1) Mallorca
  2) Jag har ett knallrosa rum, och dessa kuddarna skulle passa perfekt! Superfint och modernt mönster som skulle passa så bra! Och varför inte piffa till i köket som just nu är i en vårlig rosa-lila nyans! Dessa produkter skulle verkligen sätta pricken över i:et här hemma! Och jag kan inte fatta att de är i precis rätt färg!

 16. 1: Malloca!
  2: de skulle mina svärföräldrar få! De har råd att köpa dessa men de tar sig aldrig tid, och har noll intresse i heminredning! Dessa kuddar skulle lyfta hela svärföräldrarnas soffa å hem, så mörkt å tråkigt som de har!

 17. 1. Mallorca
  2. För att mitt hem skriker efter vår & vågad färg. Som avbrott från allt vitt, grått & svart (som jag gillar, men behöver en spark i baken)

 18. 1. Mallorca
  2. Är mitt uppe i en flytt och ska, när jag kommit iordning, i den nya lägenheten tapetsera om min gamla soffgrupp. Skulle passa perfekt med nya kuddar från lidby living, de är helt ljuvliga & skulle förgylla mitt nya hem!

 19. 1: Mallorca
  2: Är i stort behov av nya kuddar, har liksom inte kommit till skott! Dom här skull passa super bra hemma hos mig 🙂

 20. Hej!

  1) Mallorca

  2) Vi har precis flyttat för att få mer plats för vår familj och jag är mammaledig så inkomsterna är inte så stora för tillfället, därför vore det väldigt roligt att få vinna dessa fina kuddar som skulle passa bra nu till våren i vårt nya vardagsrum! En fin överraskning till sambon! 🙂

 21. 1) Mallorca

  2) Jag vill inte vinna till mig själv utan jag vill vinna för att detta skulle passa utmärkt i min kollegas hem. En fullkomligt rosa person rakt igenom. Hennes födelsedag hägrar och hon skulle utan tvekan bli glad för det här. Jag är så glad över att hon är min kollega. En arbetsdag utan henne är en tråkig arbetsdag. Hon om någon är väl värd det.

 22. Svar: Mallorca
  Beställde ny soffa i helgen! De fina rosa färgglada kuddarna skulla passa perfekt i nya stora soffan!

 23. Mallorca.

  Jag har letat så länge efter snygga kuddfodral som ger en extra färgklick i våra två vita soffor, och bara älskar detta mönster. Handduken skulle bli perfekt vårinslag i köket.

 24. ᴘå ᴍᴀʟʟᴏʀᴄᴀ♡

  sᴋᴜʟʟᴇ ɢäʀɴᴀ ᴠɪʟᴊᴀ ᴠɪɴɴᴀ ᴅᴏᴍ ʜäʀ sᴜᴘᴇʀғɪɴᴀ ᴋᴜᴅᴅᴀʀɴᴀ! ғöʀ ᴅᴏᴍ ʜᴀᴅᴇ ʙʟɪᴠɪᴛ ᴘᴇʀғᴇᴋᴛᴀ ɪ ᴠåʀᴀ ʜᴏᴡᴀʀᴅsᴏғғᴏʀ. ᴛäɴᴋᴛᴇ ʜᴀ ᴍåɴɢᴀ sɴʏɢɢᴀ ᴘᴀsᴛᴇʟʟʀᴏsᴀ ᴋᴜᴅᴅᴀʀ ɪ sᴏғғᴀɴ ɪ ᴠåʀ ✶

 25. 1. Lidby Livings tillverkar på Mallorca.

  2. Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag och min pojkvän är studenter som snart ska flytta ihop. Min pojkvän har studerat på annan ort i 1,5 år och han har precis blivit klar med utbildningen och vi har därmed börjat köpa inredning till vår lägenhet. Men då vi är studenter (och han söker jobb för fullt) och har en begränsad ekonomi och mycket utgifter så skulle det vara kul att vinna dessa lite mer exklusiva kuddfodral och kökshandduken! Vore så roligt att överraska honom!

  MVH Emelie Sunesson 🙂

 26. Svar
  Fråga 1: Mallorca
  Fråga 2: jag vill så gärna få lite ny piff till vår lägenhet där jag tappat all inspiration. Vi har tänkt flytta i över ett år men nu är det en bebis på väg och jag börjar inse att vi nog kommer få stanna här ett tag till. Behöver verkligen lite nytt för att ladda om energin i det här hemmet.

 27. Mallorca tillverkas dessa fina ting som gör ett hem så vackert.
  Jag vill absolut vinna dessa och ta med vinsten till mitt sommarhus i Grekland:
  Det skall rustas och piffas upp och dessa rosa toner kommer blandas fint in i miljön.

 28. 1. Mallorca
  2. Min soffa är inte så skön, det saknas något i dess hårda hörn. En vacker kudde, rosa och mjuk, skulle passa perfekt nu när jag är hemma och sjuk.. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *