Tävling – Vinn fönstertvätt från Kärcher

Våren är här och många är vi som tittar igenom smutsiga fönster. Därför har vi nu lyckan att ha en tävling tillsammans med Kärcher. Där du kan vinna en  Fönstertvätt WV 2 Plus (värde 695 kr). Det är en helt ny batteridriven fönstertvätt med sugfunktion som kan användas när man ska tvätta fönster, speglar eller glasbord. Den lämnar inga ränder och är helt droppfri. Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan!

1. Motivera kort varför du vill vinna!

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 3 maj 2015

Lycka till!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
& Kärcher
Kärcher_WV 2 Plus_med tillbehör

232 svar på ”Tävling – Vinn fönstertvätt från Kärcher

 1. Ibland är det svårt att få smutsen bort,
  men kärscher löser detta inom kort.
  Så om det blir jag som gåvan fått,
  är skitiga fönster hos oss ett minne blott

 2. Hej =).

  Å den här skulle vara bra för mig! Brukar inte komma längre än till tvätt av sisådär 2 fönster per år….=). Men med den här kanske jag kan ta mig i kragen och tvätta dem allihop och äntligen få se genom klara fönster.

 3. Som vi har längtat, men nu är våren äntligen här!
  Solsken, doftande syren och naturen i grönt sig klär.
  Men med ljuset tillbaka, all smuts man på fönsterna nu ser!
  Att tvätta fönster har nog aldrig varit någon favorit.
  Många husmorstips har testats, ja, det har varit allt från
  tidningspapper, diskmedel och till T-sprit!
  Randiga och flammiga rutorna har blivit,
  så de tipsen testar jag ej mer.
  Önskar därför att Kärcher fönstertvätt lära känna få.
  Gissar att tvättandet enkelt och lätt som en dans
  då skulle gå.
  Blänkande, skinande och rena fönster,
  och jag skulle som en prins få må!

  (Min första kommentar verkade försvinna ut i rymden. Ursäkta ifall det skulle bli dubbelpost.)

 4. Ryggen min gör sig påmind varje gång jag vill göra fint. Gör inte det eller så, du bör nog från att göra fint avstå. Jag vill klar mig själv och göra hemmet vackert, men behöver hjälp från Kärcher WV 2 Plus. Då orkar jag med utan att be andra göra det jag vill klara.

 5. Som vi har längtat, men nu är våren äntligen här!
  Solsken, doftande syren och naturen i grönt sig klär.
  Men med ljuset tillbaka, all smuts man på fönsterna nu ser!
  Att tvätta fönster har nog aldrig varit någon favorit.
  Många husmorstips har testats, ja, det har varit allt från
  tidningspapper, diskmedel och till T-sprit.
  Randiga och flammiga rutorna har blivit, så de tipsen
  testar jag ej mer!
  Önskar därför att Kärcher fönstertvätt lära känna få.
  Gissar att tvättandet enkelt och lätt som en dans då skulle gå.
  Blänkande, skinande och rena fönster, och jag skulle som
  en prins få må!

 6. Trötta småbarnsföräldrar med varken tid eller ork,
  att stå och torka fönster med trasa och tork,
  Med ny maskin så det går snabbt och lätt,
  kanske vi äntligen får till det rätt,
  lortigt blir rent, dimmigt blir klart,
  hjälp oss få en fräsch och ren nystart!

 7. Från och med nu kan jag sluta
  att våndas över varje smutsig ruta.
  Kärcher ser till så det omöjliga händer:
  bara spraya och sug – det blir rent utan ränder!

 8. Kladdiga fönster och speglar ett minne blott –
  när jag Kärchers fönstertvätt till städhjälp fått!
  Fluglik och fläckar man knappt hinner se –
  för det blev roligt att “putsa” – en riktig succé!

 9. Nu börjar flera runt omkring mig bli dementa och jag vill hellre ha kvalitetstid med dem medan de ännu finns kvar än att lägga mycket tid på fönsterputsning.

 10. 1. Med Kärchers fenomenala fönstertvätt, görs arbetet så enkelt och lätt.
  Bara spraya, tvätta och sug upp, snabbare och smidigare kan det inte bli!
  Allt trixande med fönstertrasor, rengöringsmedel och skrapor är nu helt förbi!
  Flammiga rutor med rinnande smutsränder jag ej längre behöver se.
  Nu kan jag luta mig tillbaka och bara njuta och le!

 11. Hej!

  Denna skulle vara kanon för mitt hem.
  Har ett måsbo ovanför mitt fönster och dom rackarna bajsar på mitt vardagsrumsfönster ofta. Därför skulle denna förenkla och spara mycket tid för min familj.

 12. Jag nappade på en annons och köpte mig en Kärcher… Betalade en slant men blev blåst av en känd bedragare.:-( Efter det har jag inte kommit mig för att köpa någon ny eftersom det kändes så surt.
  Vore fantastiskt att få chansen att vinna en så jag kan putsa upp mitt fina burspråk och ställa dit vackra pelargoner lagom till vårsolen tittar fram! 🙂

 13. Är rätt så trött på att ha mina persienner nere, blir så mörkt inne. Hjälp mig få se ut lite!

 14. Denna hjälpsamma vän vill jag ju inte vara utan,
  som fixar ett perfekt resultat varje gång på rutan! 🙂

 15. Underbar tävling!
  Jag kan verkligen inte putsa fönster. Skulle vilja påstå att jag hatar att putsa fönster, även om ordet hata egentligen är ett ord jag inte tycker om att använda. Men när det gäller fönsterputsning så är det verkligen så jag känner. Orsaken är att när jag försöker putsa fönster så blir fönsterna alltid värre efteråt än hur de såg ut före. Inte roligt alls. Därför blir inte våra fönster putsade särskilt ofta. Erkännas skall, att fönsterna brukar inte bli putsade förrän det är dags att flytta och man riktigt måste putsa dem. Och det gick väl an när vi flyttade en gång om året. Men nu verkar vi bli kvar i den här lägenheten…..och det har gått nästan 3 år sedan vi flyttade in…..utan att några fönster har blivit putsade. (Jo min mamma har putsat dem en gång – nästan så jag skäms att erkänna….) Men nu är det verkligen på tiden att de blir putsade igen. Och då ska jag verkligen inte ta hjälp av åldriga modern igen. Nej, den här gången vill jag ta hjälp av Kärcher! Kom och bli min vän!

 16. Har inte putsat fönsterna på 20 år – tänk om jag tack vare Kärcher en kickstart får! Grannarna skulle kasta beundrande blickar ifall Kärcher och jag klickar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *