Tävling – Vinn fönstertvätt från Kärcher

Våren är här och många är vi som tittar igenom smutsiga fönster. Därför har vi nu lyckan att ha en tävling tillsammans med Kärcher. Där du kan vinna en  Fönstertvätt WV 2 Plus (värde 695 kr). Det är en helt ny batteridriven fönstertvätt med sugfunktion som kan användas när man ska tvätta fönster, speglar eller glasbord. Den lämnar inga ränder och är helt droppfri. Det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan!

1. Motivera kort varför du vill vinna!

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Tävlingen pågår tom 3 maj 2015

Lycka till!
Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
& Kärcher
Kärcher_WV 2 Plus_med tillbehör

232 svar på ”Tävling – Vinn fönstertvätt från Kärcher

 1. Varannan helg tar vi bilen
  och åker de 25,7 milen,
  från vår lilla lägenhet
  till den finaste plats vi vet;
  vårt paradis på jorden,
  dit vi längtar så in i Norden.
  Men snart ska 382 rutor bli rena,
  jag anar att nätterna kommer bli sena.
  Inte vet jag hur vi ska orka
  med så evinnerligt många fönster att torka!
  Vi välkomnar ändå denna fantastiska vår
  och ser fram emot ett ljuvligt år!

 2. Så fort jag nämner fönsterputs blir det helt folktomt här hemma. Med denna manick tror jag snarare det blir slagsmål om vem som ska putsa. Vore helt underbart.

 3. Putsa fönster är en tråkig syssla, tänk om man hade tid att med annat pyssla.
  Tänk så smidigt livet skulle bli, om jag hade Kärchers fönstertvätt, vilken eufori!

 4. Hej,
  Jag önskar vinna fönstertvätten så att jag får mer tid åt mina barn för spring och lek, istället för att tvätta fönster dagarna långa. Tiden är alldeles för dyrbar.

 5. Har hört av nöjda testare att när det gäller fönstertvätt
  Är Kärcher mästare!
  Jag är ingen snobb men jag skulle älska att få hjälp med
  Detta trista och tidskrävande jobb.

 6. Jag har bott i min lägenhet i drygt tre år och jag har aldrig tvättat fönsterna för jag har aldrig lyckas få det bra tidigare. Nu i helgen insåg jag att det är dags för det går knappt att se ut ur fönstren och jag funderar på att anlita en firma som kan tvätta fönster men nu med hjälp av Fönstertvätt WV 2 Plus kanske jag kan lyckas själv! Jag gillar att klara mig själv så hoppas på en Fönstertvätt WV 2 Plus =)

 7. De första 10 åren, tvättade alltid jag våra fönster, sen en dag sa min man, gör så här så går det fortare och bättre, hur vet du som aldrig gjort det hur man gör, då kom det fram att han alltid gjorde det på plexiglaset i sin ishall. Gissa vem som tvättade de senaste 10 åren ,jo han så klart, som avslöjade sig.
  Nu har vi tvättade i 10 år var och båda börjar li slitna, så en sådan här fönstertvätt skulle nog göra att vi resterande år slåss om att tvätta fönster.

 8. Min sambo tyckte jag skulle vara med och tävla. Menade att våra fönster behövde rengöras. Jag förstod inte. Vilka fönster?

 9. Alla säger att den är jättebra och gör fönsterputsning till något roligt! Jag vill också att det ska vara roligt! Vi har 17 öppningsbara fönster som ska tvättas, 4 sidor per fönster. Så snälla låt mig vinna Kärschers fönstertvätt!

 10. Bor man på Västkusten där det nästan alltid blåser och nära en trafikerad väg med åkrar runtomkring så tar det inte lång tid innan väggdamm och saltstänk smutsar ner fönstren igen. Oavsett på vilket sätt man putsar spelar ingen roll men det hade varit betydligt roligare och snabbare men Kärscher fönstertvätt

 11. Ogillar så in i bomben att tvätta fönsterna, lyckas nämligen alldeles för sällan att få de bra.. har sagt till sambon att jag önskar mig fönsterputsning i födelsedagspresent, ända tills jag ligger i graven! Har hört från flera håll att kärchers fönsterputs är så himla lättanvänd med gott resultat.. så skulle gärna testa och kanske kunna få se fram emot något annat till mina kommande födelsedagar!

 12. Jag drar mig för att tvätta mina fönster för att det droppar så mycket
  från fönsterputsmedlet ner på mina parkettgolv,
  Dessutom att jag är en
  rändernas mästare – oftast när jag putsar mina fönster
  tror jag att de är bättre putsade än vad de e g e n t l i g e n är .

 13. Hur jag än försöker blir det alltid ränder på rutan när jag ska tvätta dem och med två par kladdiga minihänder i hushållet måste fönstren tvättas ofta. En sådan fantastisk manick skulle underlätta familjens vardag och ge föräldrarna själslig frid!

 14. Då man har 30st fönster i huset att tvätta är fönstertvätt det värsta jag vet. Med en Kärcher fönstertvätt kommer mina fönster att äntligen bli rena och jag kommer att tycka det går fort och smidigt att tvätta fönster.

 15. Testade denna i en butik. Den suger upp allt vatten…Det är ju briljant!! Jag och mina uppsvällda parkett golv från förra fönstertvätten håller tummarna

 16. har en stor villa på landet och det är för många fönster när man väl ska börja putsa dem, och så blir det randigt och så får man göra om. den här fönster-tvätten från Kärcher skulle kanske göra fönster-putsandet lite roligare.

 17. Vi har någon sorts “fulspröjs” på våra förnster som gör det till ett rent helvete att tvätta dem. Har funderat på om inte detta kan vara lösningen. Kan man dessutom vinna den är ju våren räddad!!!

 18. Vill se ut med glans, denna fina från Kärcher gör fönsterputsning till en dans.
  Min man på fönsterputsning är en fena. Vill nu honom i putsningen förena.
  Vårljuset vi gärna släpper in och dammet tar bort. Vill ju det ska skina blankt i vårt egna lilla slott.

 19. Nä nu får detta va slut, jag vill ha fönster där man kan de ut. Ett orangeri & sex små glassiga sommar barn händer, jo jag hoppas att ni mig en fönsterputs sänder.

 20. Av alla tråkiga måsten, är fönstertvätt både kung och drottning. Med denna Kärcher fönstertvätt skulle jag slippa ångesten, paniken och den rena skräcken (nåja) som vårens och höstens fönstertvättande framkallar.
  Relieve me, please!

 21. Har en förmåga att skjuta upp att tvätta mina fönster, men nu börjar det vara pinsamt. Den vackra vårsolen visar tydligt att jag inte kan skjuta upp det länge till.

 22. Har testat denna fönstertvätt en gång och blev helt kär i den. Allt som varit bökigt och svårt innan med tvätt av fönsterna blev otroligt lätt med denna och tvättandet blev nästan kul att göra. Har inte hunnit köpa någon än så hoppas på vinst här.

 23. Fina och rena fönster vill jag ha.
  Inga mera ränder och mönster.
  Wow vilken underbar manick!
  Hoppas vinna denna fönstertvätt från Kärcher,
  den skulle verkligen göra mig glad.

 24. När jag putsar fönstrena blir det gärna fula märken därför hade jag velat vinna denna fönstertvätt ifrån kärcher så att jag kan få fina och rena fönster utan märken.

 25. Åh en sån har sambon drömt om då vi har höga fönster på balkongen(inglasat) som inte går att putsa utan. Vi har även andra höga fönster. Men då vi e sjuka båda två så kan vi inte klättra så mycket o balansera. Då ekonomin inte e på topp så hoppas vi nu på tur o att jag sambon får överraska o kanske hjälpa med fönsterputsningen

 26. Min lilla “Rut” tittar ut och säger ojojoj,nääääe !
  “Det fixar jag” är min kommentar till detta läte.
  Blandar medel och tar med putsargrejorna ut,
  trallar under arbetet och bra blir det absolut.
  Kommer in till min fru som sett många “miste”,
  då är det jag som blir less och säger näeeeee !!

 27. Som ung singelkille så kan ni ju tänka er hur mina fönster ser ut. Just termen “ser ut” är väl helt fel i sammanhanget eftersom jag omöjligt kan se vad som sker utanför min lägenhet. Det är lite deprimerande att se så smutsiga fönster dag in och dag ut… det har gått så långt så jag vågar inte ta hem vänner längre. Snälla hjälp mig från detta instängda, deprimerande tillhåll. Om jag vinner så kommer jag nog upptäcka en helt ny värld utanför mina fönster 🙂

 28. Åå en sån skulle sitta fin fint,har höga inåtgående fönster o skulle va skönt o slippa dripp o dropp när man putsar fönster. Hoppas på tur. 🙂

 29. Vill vinna eftersom jag är fullkomligt värdelös på att putsa fönster. Helt ärligt ser de bättre ut skitiga än när jag varit i farten och försökt att putsa…

 30. Jag tvättar inte fönster…så är det bara…för de gånger jag försökt så har det aldrig blivit bra. Svärmor säger använd tidningspapper, min mamma säge använd fönsterskrapa….men ändå blir resultatet misslyckat. Kan Kärcher ge mitt fönstertvättande en nytändning?

 31. Vi bor i lägenhet med riktigt gamla fönster. Att lägga ner massa tid på att få dom rena när dammet från gatorna nedanför förstör direkt är så tråkigt. Och dom är svåra att putsa. Kan den här fantastiska apparaten underlätta jobbet så vill jag verkligen prova! =)
  Tack för en bra tävling!

 32. Hej,
  Ok erkänner följande bara för att öka mina chanser att vinna. Men sedan jag flyttat in i min lägenhet (2010) har jag aldrig tvättat mina fönster, jag vet, jag skäms

 33. Den kan bli min bästa vän !
  För nu är det dags igen !
  Tvättar fönstren ganska ofta,
  och med denna kan jag softa !
  Pollen stör min fina utsikt,
  och klar syn är av högsta vikt !

 34. Mina fönster är sådana gamla som ska vändas. Varenda gång jag putsar fönster och tror jag är klar så nog sitter det minst en rand på UTSIDAN så jag behöver vända fönstret ytterligare en gång. Tiden det tar kan verkligen användas till roligare saker. Hoppas på stor tur i tävlingen.

 35. Ensam med ett lite för stort hus, skulle det vara skönt att få in lite ljus.
  Men många fönster att putsa det är, Så lite elektrisk hjälp vore mig så kär!

 36. Har stora fönster hemma i min lilla hundraåriga etta, tre meter höga,,, ganska jobbigt att putsa dom. Men med den här skulle det underlätta lite tror jag =)

 37. fönstertvätt går äntligen som en dans,för Kärcher klarar det med glans om jag till vinsten får en chans

 38. Bara vifta mä denna Kärcher-apparat framför gubben
  hoppar han nog ur soffa på stubben
  Ingen är bättre på maskiner än han
  å den sagan kan han få tro är sann ;-D

 39. Snabbt, enkelt och effektivt med fönsterputsningen. Precis så att man vill att vardagslivet ska se ut, därför vill jag vinna =)

 40. Jag vill kunna imponera på min mamma med riktigt fina “vår putsade” fönster när hon kommer på besök nästa gång 🙂

 41. Eftersom vi bytt fönster så vore det kul att kunna tvätta dom som ett proffs med hjälp an krächer fönstertvätt.

 42. I min familj familj så är det ALLTID jag som får tvätta fönsterna för min sambo tycker det är tråkigt och tycker inte om det Inte nog med hon aldrig gör det så klagar hon jämt på att hon ser ränder på fönsterna efter jag försökt tvätta dem. Så om jag vann denna fönstertvätt så kanske hon också skulle hjälpa till eftersom det blir både enklare och roligare.

 43. Hej!

  Jag hoppas så att jag vinner denna då jag verkligen är i behov utav en fönstertvätt. Jag & min sambo flyttade till hus för 2 år sedan och bor intill en högtrafikerad väg vilket resulterar i mycket smutsiga fönster. Jag får tvätta fönstren ofta och det som är så tråkigt med är att det inte blir bra när jag tvättat fönstren. Har både testat att spraya och ta bort med handduk samt testat att spraya och att ta bort med skrapa. Inget blir bra och jag blir galen när jag inser att mina timmar jag lagt på att tvätta fönstren var helt förgäves. Så genom att jag vinner denna blir mitt fönstertvättande både roligt och med bra resultat vilket är viktigt när man ska tvätta ofta :).

 44. Hej,

  Efter år av slit med fönsterrengöring blir men ändå aldrig riktigt nöjd, antingen fläckigt eller randigt. Har hört av grannar som har denna produkt att den är enastående, men jag är tveksam och har en liten hushållskassa. Jag hoppas att jag blir vinnaren och kan ha lika rena och fina fönster som grannarna.

  Mvh Stefan Ström

 45. Jag har aldrig putsat ett fönster utan att få dessa ränder efteråt, i mitt förra boende hade jag endast tre fönster vilket gjorde att jag kunde komma undan med några ränder på glasen 🙂 nu, med nytt boende och hur många fönster som hellst kommer jag inte undan lika lätt längre! Börjar bli skämmigt när svärmor kommer på besök och hon märker att jag är värdelös på det här med fönsterputs, haha! Denna magiska maskin kan nog vara min räddning!

 46. Med denna sak skulle till och med jag tycka att det skulle vara kul och tvätta dom stora fönstrena i vårt hak.
  Hoppas jag vinner då all smuts från fönstrena försvinner.

  Nu håller dom blivande husägarna alla tummar och tår.

 47. Jag vill vinna för att ge den till min älskade sambo! Han har tvättat fönster åt mig utan knot i 20 år och han ser alltid lika stolt och nöjd ut! Jag skulle på detta sätt vilja visa honom hur tacksam jag är och samtidigt göra jobbet enklare för honom! Med en Kärcher fönstertvätt skulle jag aldrig få tvätta fönster ens om jag ville…

 48. Halloj,

  Bor på en ö där saltvattnet kommer in på land både från hav och regnmoln ni kan ju tänka hur våra fönster ser ut!!! Min man vill inte att vi lägger pengar på fönsterputsare utan det är inte jobbigt att putsa själv…vem tror ni får göra det, inte är det han iaf!? Tänkte denna manick kunde underlätta lite för MIG.

  Mvh
  Jenny

 49. Jag älskar gnistrande rena fönster men med värkande händer är det inte nåt lätt jobb! Har dessutom rutor som ska putsas emellan, hujedamej! Bor högt upp så man vill kunna njuta av den vackra utsikten över grönska o vatten!

 50. Hej!
  Hoppas på vinst för jag har så många fönster att putsa då jag bor i ett hus.
  Och blanka och fina det är det svåraste med putsningen.
  Jag skulle bli väldigt glad och Tacksam.
  Kram Maud.

 51. Heeeej!
  Vore ju helt underbart att få vinna en sån där fönstertvätt-apparat! Bor i en lgh mitt i stan, där damm och annan skit virvlar runt. Med andra ord, fönstrena är lika smutsiga 2 dgr efter fönsterputsning igen. Detta har ju gjort att man liksom tappar lusten till att stå där och gneta förgäves. Kanske denna grej gör allt roligare och lättare? Skulle bli superglad om jag fick äran att vinna! 🙂
  Trevlig helg!

 52. Hejsan!

  Jag tycker att jag förföljs av skitiga, randiga fönster och trasor och papper som luddar 🙂
  Det vore ju fantastiskt att se var jag bor- kanske finns nåt därutanför ! 🙂
  Håller tummarna och delar på FB 🙂
  Ha en fin vecka !
  Kramkram,
  Stina

 53. Med Kärcher går putsandet lekande lätt. Man slipper allt sölande vatten och skvätt. Att fönstren där uppe ej kan vändas på, det stör mig ej längre om jag Kärcher kan få.
  Ha en riktigt härlig helg! 🙂

 54. Vi har precis flyttat in i ett nytt hus med många och stora fönster och man ser att denna produkt finns i många hushåll på denna gata. Man vill ju hänga med i trenden och få fina och rena fönster snabbt och enkelt. Hoppas därav på en vinst.

 55. Regnet piskar mot mina fönster
  för att med vägdammet skapa
  nytt mönster
  Putsa rent på enkelt sätt
  med hjälp av Kärsher fönstertvätt

 56. Jag har alltid sagt att jag ska ha en sånhär när jag flyttar hemifrån för att den är så himla bra(mamma har en). Så nu står jag här med en nyinköpt lägenhet, 22,5 år gammal och ska flytta hemifrån utan en kärcher. Om jag fick en kärcher skulle ni uppfylla mitt livs dröm! Jag och min kärcher i vår/sommar till nån svängig låt medan vi gör fönstrena skinande rena!

  HOPPAS HOPPAS!

  • För att jag har så dåligt samvete över att min sambo VARJE vår får tvätta alla fönster.
   En sån här mackapär kan skapa nya mönster!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.