H&M HOME i samarbete med Jonathan Adler

Sprunget ur den gemensamma kärleken för personligt inredda hem är det med glädje som H&M Home nu kan tillkännage deras allra första designsamarbete!

Amerikanske designern, keramikern och författaren Jonathan Adler har tillsammans med H&M HOME skapat en levande kollektion med färgstarka och humoristiska inslag. Kollektionen innehåller vågade och underfundiga dekorativa föremål som skulpturer, vaser, brickor, lådor och muggar men också ljus, kuddar och en filt. De bjärta färger och starka mönster som är Adlers signum syns tydligt i kollektionen som uppmanar kunderna att leva ett färgstarkt och glamoröst liv. Samarbetet lanseras i utvalda butiker och online med start 14 november.

”Det har varit en dröm att samarbeta med H&M HOME. Jag hoppas innerligt att folk ska uppskatta kollektionen lika mycket som jag gillade att designa den (men mest hoppas jag att jag nu kan kalla mig svensk hedersmedborgare!)” säger Jonathan Adler.

Känd för sin moderna och glamorösa estetik med kaxiga inslag startade Adler sitt företag i New York 1993. Företagets devis; “Färger kan inte krocka” genomsyrar all design. “Minimalister är tråkmånsar.” menar Adler. “Jag vill inte designa det om inte dina arvingar bråkar om det!”

Adlers övertygelse om att ett hem ska göra en glad syns i samarbetet med H&M HOME som fokuserar på de sociala delarna av hemmet vilket syns i kampanjbilderna som fotats i designerns inspirerande vardagsrum i New York.

“Vårt första designsamarbete är en fantastisk möjlighet för oss att slå ett slag för vikten av personlig stil i hemmet och vi är mer än glada för samarbetet med Jonathan Adler. Hans gränslösa energi och öga för det underfundigt kaxiga syns i alla produkter. Att få erbjuda våra kunder en glimt av Jonathans värld är otroligt spännande.” Säger Evelina Kravaev Söderberg, Designchef och kreativt ansvarig för H&M HOME.

Foto: H&M Home

3 svar på ”H&M HOME i samarbete med Jonathan Adler

  1. Pingback: Inredningsnyheter v 44/2019 - Trendenser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *