Lucka 05 – Dagens lucka i julklappskalendern

Vi älskar verkligen blommor och växter! Så idag när vi har kommit till lucka 05 i vår julklappskalender har vi den stora äran att öppna den tillsammans med Interflora 🙂 Där du kan vinna ett presentkort på 1 000 kr. En perfekt gåva till någon du tycker om, saknar eller som bara behöver lite extra uppskattning. För det är verkligen speciellt att få en blomleverans hem till dörren. Det uppskattas av alla oavsett ålder. Så ta chansen nu och förgyll julen med lite härliga blommor och kärlek. Svara bara på frågan nedan!

Svara på frågan:
– Vem förtjänar en extra bukett med blommor?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom  7 december 2017

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka5_insta

327 svar på ”Lucka 05 – Dagens lucka i julklappskalendern

 1. Jag arbetar inom landstinget och då är knappast personalens fikarum prio ett, det finns såklart viktigare saker att lägga pengarna på. Men det är verkligen ett riktigt tråkigt rum. Plastgolv, väntrums-möbler, udda muggar. Det är en plats vi spenderar tid i, där vi hinner stanna till och umgås en stund. Om jag vann skulle jag köpa gröna växter till just fikarummet för att sätta in lite färg, bättre luft och framförallt skapa en hemtrevnadskänsla. Så mina fina kollegor är de som förtjänar en bukett.

 2. Min svärmor är värld alla blommor i världen. Hon ställer alltid upp om vi behöver hjälp med huset, passa barnen om dem är sjuka eller om vi ska iväg.etc. Hon kan man alltid ringa till ?

 3. Min mamma förtjänar en fin bukett som en symbol för min tacksamhet gentemot henne. Hon är världens finaste mormor till min son och ställer upp för mig i ur och skur. ❤️

 4. En vän till mig förlorade sin son igår. En blombukett ger inte henne honom tillbaka, men skulle värma ett ledset hjärta.

 5. Min omtänksamma mamma som alltid sätter alla andra i första rummet, varm, go, generös och har alltid tid för den som behöver henne.

 6. om jag vann detta skulle det gå till ljus och blommor till sonens grav .Då det har gått två år och saknaden är enorm just i jul tider .

 7. Till min syster. Hon är den som är så noga med att skicka fina blombuketter till alla släktingar som firar något eller som behöver uppmuntran på något sått. Nu borde det vara hennes tur att få en blomma.

 8. Lillill Roslundh förtjänar en vacker bukett. Hon är inte enbart en sann vän, hon tar hand om djur som far illa, allt från hemlösa katter till kaniner som folk tröttnat på.

 9. Skulle vilja skänka blommor i massor till min pappa. Inte nog med att han fyller 92 år i december, han kommer dessutom att vara inne på strålbehandlingar för aggressiv hudcancer under både födelsedag, jul- och nyårsafton. Han älskar blommor!

 10. Dagishämtning, bullbak, fotbollscup…
  min mamma ställer alltid upp!
  Hon har alltid varit en klippa på alla sätt,
  och är värd en gigantisk bukett!

 11. Blommor till min 80+ extra-mamma som precis brutit en arm. Bor för långt ifrån varandra för att kunna hälsa på personligen.

 12. För mina föräldrar
  Jag vill visa att dom upskattas och att dom inte behöver känna sig skyldiga när dom är sjuka och att dom inte är jobbiga att ta hand om

 13. För evigt min mamma. Sliter dag in och dag ut som sjuksköterska på sjukhus som evigt är underbemannad. Trots fibromyalgi och svår artros är hon alltid glad och hjälpsam både mot sina barn och sina patienter. Är det någon som behöver uppskattning är det hon.

 14. “Trädgårdsentusiasterna, min mor och far,
  vill alltid att sommaren ska dröja sig kvar.
  Då passar ett kort från Interflora, företaget som
  garanterat ger dom blomningstid – året om.”

 15. Jag skulle vilja ge det till min make som förtjänar all uppskattning och uppmuntran han kan få. Jag har varit väldigt sjuk och legat på sjukhus ett längre tag och genomgått flera operationer. Efter sjukhusvistelsen började en lång, kämpig och tuff rehabilitering som fortfarande pågår. Min käre make har under hela den här tiden tröstat, torkat tårar, peppat och funnits där vid min sida när jag flera gånger varit på väg att ge upp. Han har aldrig klagat över allt extra arbete som lagts på hans axlar, utan har alltid ett leende på läpparna och glimten i ögat.
  Dessutom har han skött allt i hemmet och självklart också sitt arbete som är både tungt och krävande.
  När livet inte alltid är så snällt mot en, behövs en trygg och säker hamn och famn. Han är värd det bästa och det mesta – min make.

 16. Det skulle vara underbart att få ge den till dottern som nyss fyllt 35. Har inte haft möjlighet att gratulera henne än – men vilken bukett detta skulle bli!!

 17. Jag skulle unna mig själv en fin bukett, Då jag är ensamstående mamma, ofrivilligt sjukskriven och hamnat i en depression så skulle en fin blomma behövas i denna mörka period jag får igenom. Även min lillasyster och bästa vän som finns där i vått och torrt skulle få en fin blomma. Kram / Camilla Öman

  • Till min bästa vän som heter Margareta! Hon finns där när jag behöver prata. Hon hjälper mig med mycket praktiska saker också!

 18. Jag förtjänar en bukett blommor just idag för att jag har städat hela förmiddagen och skall fortsätta med det resten av eftermiddagen så att det är extra advents mysigt när barnen kommer hem från skolan och guben ifrån jobbet. Om jag brukar städa ja men just idag gör jag det med lite extra glädje och då hade det passat ypperligt med lite fina blommor på bord och bänk. Och det bästa av allt om jag vinner så mycket blomster pengar kan jag överraska någon med en fin bukett en vanlig dag bara för att de är värda det.

  Kram till er

 19. Det skulle minkämpande dotter få, hon har kämpat sedan april med två diskbråck. Så hon är värd alla blommor i världen

 20. Jag skulle önska vinna för att få möjligheten att skicka blommor till några nära och kära,
  en blomsterbukett skulle gå till min älskade mamma som alltid finns där för mig, en skulle gå till kära svärmor eftersom vi inte firar jul med henne i år, en till bästa farmor som alltid blir lika glad för lite blommor och någon kvist till min kära vän som jag inte träffar så ofta men som är en sann vän. Så vinner jag delar jag presentkortet i fyra delar och eftersom jag delar vinsten så blir det även mycket mer glädje av vinsten 🙂

 21. Jag skulle vilja ge en bukett till maken på vår bröllopsdag 13/12. Sedan en extra stor och fin bukett till pappa som fyller år 18/12 och just nu är mitt uppe i sin strålbehandling för cancer.
  Männen i mitt liv. Det finns inga bättre <3

 22. Mina fina vänner förtjänar varsin blomma!
  Bor numera en bit bort och kan inte träffa dom så ofta. Saknar dom varje dag och skulle visa hur mycket jag uppskattar dom genom blommbud. God Jul:)

 23. Bukett förtjänar min mamma mest för att hon vann över cancer och hon är min hjälte och världens bästa
  människa! ???

 24. Mina svärföräldrar!

  De firar 40-årig bröllopsdag nu den 13/12.
  De ställer alltid upp för oss och våra två barn så det hade varit roligt att få ge något tillbaka!

 25. Jag själv förtjänar en stor bukett! Haft en skit höst med sjukskrivning o värk som inte varit nådig. En bukett till mig själv för att fira ” du överlevde” även detta!

 26. Min mamma förtjänar en fin bukett! Trots cancer kämpar hon på som en riktig hjältinna i både arbets- och vardagsliv. Ingenting låter hon stoppa henne, plus hon finns alltid där för alla andra som behöver henne (trots att det egentligen hon som behöver dem). En riktig supermamma <3

 27. Jag vill dela ut en ros till varje kollega och chef på mitt arbete- som går på knäna men fortfarande ger allt, varje dag, för att ta hand om andras barn. Aldrig förut har jag arbetat med så många goda och osjälviska människor.

 28. Pedagogerna på mina barns förskola. Som hittar på roligheter och ser varenda unge. I år har desutom kämpat med en vattenläcka och har inte kunnat vara med barnen i deras rätta lokaler, utan har istället varit ute med barnen och gått flera kilometer för att äta lunch på em annan skola och ha vilostund där, för att sedan gå tillbaka.

 29. Min fantastiska dotter som förtjänar en stor fin bukett!
  Hon ställer alltid upp både för mig och för alla sina vänner, hjälper till med det hon
  kan och tröstar när det behövs.
  Alltid är det hon planerar och fixar och ser till att det “gamla kamratgänget” träffas,
  det är alltför lätt att man tappar kontakten annars.
  Det uppskattas verkligen av hennes vänner men jag tycker att hon borde på lite uppmuntran
  i form av vackra blommor!

 30. Det finns 3 vänner till mina föräldrar som förtjänar var sin
  stora bukett.
  De har hjälpt och varit fina vänner till mina föräldrar så länge
  och det skulle vara underbart och få möjlighet att lyxa till
  det med tre överraskningar.
  Min tajta studiebudget tillåter inga excesser, men
  Blommor med bud skulle ju vara perfekt att använda present-
  kortet till.

 31. Eftersom min sambo inte köper mig några buketter så får jag köpa dem själv, men med sjukpension o datorreparation, hund som varit sjuk o fick tas bort till slut finns inga pengar över till nåt sånt, så jag skulle bli superglad för en blomcheck efter denna tuffa höst. <3

 32. Om jag en blombukett vann , skulle jag med glädje ge den till min man . Vi i vår , firar att vi varit gifta i 45 år ! Detta vore så kul , som en extra “julklapp” före Jul !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *