Lucka 6 – Dagens tävling i julklappskalendern

Härliga söndag! Vår julklappskalender med Royaldesign har idag kommit fram till lucka 6. Idag har vi galet fina lampskärmen Eos (45 cm) från danska Vita i potten. En lampa som står högt upp på listan för många inredningsintresserade. En ljuvlig juvel som passar i alla hem och rum. Så ta chansen att klicka hem denna fining till dig själv eller att ge bort i present. Vi har 3 vinnare i potten!

Vinnare 1: Eos lampskärm (värde 899 kr).
Vinnare 2: Eos lampskärm (värde 899 kr).
Vinnare 3: Eos lampskärm (värde 899 kr).

Svara på frågan:
– Var skulle du hänga din lampa om du hade vunnit och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 8 december 2015

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka_6dec_ny2

767 svar på ”Lucka 6 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Denna vackra skapelse skulle börja i sovrummet men sen skulle den få prova sina vingar i vardagsrummet, vidare in i dotterns rum… Möjligheterna är oändliga!

 2. På morgonen när jag vaknar,
  en Eos hängandes i taket jag saknar!
  Hoppas på tur,
  då jag lovar att aldrig vara sur!

 3. I helgen var jag i en lampbutik och fick se denna otroliga skapelse Eos.
  Om jag vann den skulle jag göra om mitt vardagsrum så som det såg ut i butiken.
  Den hängde vid en fotofondvägg med skog och träd där den gav ett behagligt ljus och inbringade sådant lugn.
  Ett sånt vardagsrum vill jag ha!

 4. Vi skulle hänga den i vår lilla dotters rum. De roligaste hon vet just nu är att titta på tända lampor! Hon har på sina fyra månader upplevt mer än de flesta med operationer och gips. Lampor har tröstat många ledsna dagar. De hade varit fantastisk att en dag få berätta att denna lampan fick hon för att hon har varit en riktig liten kämpe.

 5. Lampan skall hängas upp i min dotter Astrids rum. Hon har så mycket färgglada leksaker så den kommer passa perfekt in och mysa till det!

 6. Denna underbara lampa såg jag hängandes i en väns ljuvliga sovrum! Inspirerande och drömmigt! Längtar efter en att förgylla mitt eget sovrum med som än så länge är ett hopplock av snabblösningar!

 7. denna fina lampa hade fått hänga i sovrummet för att ge harmoniskt intryck och det blir som att titta upp på ett sött moln när man vaknar med ett leende.

 8. Hade jag en sådan lampa skulle jag ha den i vardagsrummet. Eller i sovrummet. Eller hallen…. Kan inte bestämma mig! Fick jag välja skulle jag ha en i de flesta rum, för den är så himla snygg ?

 9. Oj, vad jag har spanat på denna lampan länge! Tycker den är så vacker. Den skulle få hänga i vårt sovrum om jag har turen att vinna. Det här är en lampa som ger ett lugnt, harmoniskt och mysigt intryck. Precis det man vill ha i sitt sovrum. Oj, vad jag skulle bli glad om vinsten faller på mig!
  Hälsningar Mia

 10. Drömlik som denna lampa är skulle den få pryda mitt sovrum så jag kan ligga o titta på den medan jag drömmer mig bort… ?

 11. Lampan är så fin och skulle få en självklar plats i dotterns kommande rum. Hon är knappt 3 månader så ännu har vi inte börjar inreda hennes rum. Den här lampan skulle bli den perfekta, första inredningsdetaljen!

 12. Hej systrarna!

  Denna vackra lampa ska få hänga någonstans synligt och där jag tillbringar mycket utav min tid, så jag får njuta av den mycket. Vet att den skulle vara otroligt vacker i vardagsrummet!

  /Amanda

 13. Denna otroligt vackra lampa skulle få smycka vårt vardagsrum o hänga över middagsbordet med utsikt över vår lilla vik som bakgrund. Lampan skulle så smakfullt matcha svanarna som simmar där och som vi har lyckan att få njuta av varje dag.

 14. Min dotter har fått nytt rum och denna lampan skulle passa perfekt där! Den skulle ljusa upp och “fluffa upp” hennes rum! #hållertummarna

 15. Jag skulle ge bort lampan i julklapp till en härlig liten kompis på snart 6 år. Hon håller på att inreda sitt nya rum och behöver lite fina saker, en VITA lampa skulle passa henne ypperligt.

 16. Om jag vinner skulle denna dun-juvel få ta plats på första parkett i taket i vårt vardagsrum! Vi flyttade in i vårt hus för ca 6mänader sedan och har sedan dess letat efter “pricken över i:et” att hänga ovanför soffbordet. min julklapps önskning är just denna lampa och därför hoppas kag att jag vinner ☺️.

  God jul!!

  //katrine

 17. Åh lampan är så fin!
  Skulle hänga den i min lilla dotters rum, blir så lugnt och mjukt intryck av denna lampan, gör säkert att rummet blir extra mysigt.

 18. Åh högt upp på min önskelista denna underbara lampa är! Den hade fått hänga så fint i vårt nya sovrum som vi snart ska börja renovera. ?

 19. Jag skulle hänga denna fantastiska lampa hemma hos min mamma, i hennes sovrum. För att jag varje dag varje tillfälle vill visa att jag uppskattar allt hon gjort för oss barn genom åren trots alla motgångar vi haft som familj /ensamstående förälder. Min mamma förtjänar det bästa.

 20. Jag skulle hänga denna vackra lampa i rummet som tillhör familjens senaste tillskott, dotter & lillasyster Isafolds rum. Lampans både mjuka och fjäderlätta utseende i kombination med dess behaglig ljus hade blivit en succé.

 21. Denna lampan hade varit perfelt i min sons rum. Pojkrum kan lätt bli lite hårda och tuffa tycker jag, men med denna fluffiga godsak så hade det känns mjukare och mysigare.

 22. Åh denna fina fluffiga lampa skulle få hänga i vårt vardagsrum som vi håller på att ändra om i nu. Den skulle verkligen lyfta det rummet med sitt mysiga sken.

 23. Vi har ett hörn med fönster i vardagsrummet där lampan skulle vara fin. Man kan se den från vägen när man kommer hem.

 24. Jag skullle hänga den i vår myshörna i vardagsrummet där vi har brasan skivspelaren..de viktigaste sakerna där skulle den passa perfekt

 25. Jag skulle hänga denna lilla sötnos till lampa på vår punschveranda, där ute råder total vila och lampan skulle sätta stämningen för att vilja slå sig ned en god stund och bara försvinna in i en spännande lässtund med barnen!

 26. I mitt sovrum, som nu känns ganska kalt.
  Lampan skulle göra att sovrummet skulle bli mer inbjudande, mysigare och varmare.

 27. Om jag vann en lampa skulle jag hänga den i sovrummet för att jag har haft lite motgångar som gjort att jag sovit fruktansvärt dåligt ett tag. Mitt sovrum är för tillfället det minst inredda rummet i min lägenhet och det har jag tänkt ändra på så kanske hela nätter med sömn kommer på köpet 🙂

 28. I Sovrummet, för efter 1,5 år i nya lägenheten har vi ännu ingen taklampa i vårt sovrum. Denna är bara såå fin!

 29. Den skulle jag hängt i mina svärföräldrars sovrum som tack för att dom hjälpt oss så mycket under tiden vi renoverat vårt hus. Denna lampa står nämligen högst på min svärmors önskelista!

 30. Den skulle få hänga i vårat sovrum, den skulle ge den där perfekta mysiga lugna känslan man vill ha i sovrummet, den ser så himla fluffig och drömsk ut! 😀

 31. Om jag vann den här fina lampan som står högt upp på önskelistan så skulle den få hänga i sovrummet ovanför sängen. Så den här fluffiga fina saken är det första och det sista jag ser varje dag!

 32. Åh, jag som önskat mig denna i present rill min födelsedag idag! Tyvärr blev det ingen så jag får hålla tummarna här istället 🙂 Jag skulle hänga den i sovrummet för att få en mysigare och mer ombonad känsla i rummet.

 33. Den skulle få sin plats i vardagsrummet, då skulle man kunna se den från alla andra rum i lägenheten, perfekt!

 34. I sovrummet. Tänker lite på att måla taket blå-grått och så skulle det vara kul att få en “moln” på himlen..

 35. En så fin lampa hade varit det första jag hängde upp så fort jag flyttat hemifrån in till Lund, där jag planerat studera till hösten. Själv har jag inte många inredningsdetaljer, och lär inte ha råd med det senare heller. Lampan hade, på mer än ett sätt, lyst upp min tillvaro i början av vuxenlivet!
  God Jul!

 36. Ohh.. den hade jag hängt upp i sovrummet. Hade ev testat vardagsrummet först men tyvärr tror jag inte den passar där. Väntar in ett boende i hus här framöver så dår nånstans borde den passa utmärkt!

 37. Åh vilken fin möjlighet! Har lääänge tänkt att inskaffa denna eller Smoke för att hänga i hörnet i mitt sovrum. Mitt sovrum är rätt litet med rätt mörkgråa väggar, drivved lackade hyllor på väggen med konsoller sprayade i koppar och behöver därför något mjukt o drömskt för att fullborda en mysig känsla där man vill tillbringa i lugn o ro. Dock räcker pengarna inte till och det vore så kul att vinna denna! God 2a Advent!

 38. Jag skulle hänga upp lampan i mitt sovrum i den nya lägenheten jag ska flytta till nu i december! ✌?️✌?

 39. Den skulle få hänga i sovrummet – för den ser ut som ett moln – och när man tittar på den / det – blir man sömnig !

 40. Denna lampa skulle hänga fint i min 12åriga dotters rum, då den står först på hennes önskelista i år. Hon älskar inredning och fantiserar ofta om denna vackra lampa.

 41. Den vita rislampan som nu hänger i sovrummet hade fått gett vika åt Vitas fluffiga Eos som är hjärtligt välkommen att bo hos oss!

 42. I vårt sovrum! Visserligen är nakna glödlampor trendigt nu, men inte den slitna byggvarianten med synliga eltrådar med målarfärg på 😉 Vi har kämpat hårt med renovering men belysningen har hamnat lite i skymundan, trots att den är så viktig.

 43. Ser framför mig hur den skulle kunna lyfta rummet jag spenderar all min tid i. Mitt sovrum, vardagsrum och kök. I min härliga lilla etta!

 44. Verkligen en dröm!
  Den skulle få ersätta vår taklampa i vardagsrummet. Dom som hänger där nu är i klart glas så att man ser in i glödlampan och blir bländad bokstavligen! Dimra ner dom funkar ju på kvällen men inte så länge barnen leker där. Och bor man i Norrland så blir det mörkt vid två redan så denna lampa skulle rädda våran vinter! ? Tänk att kunna ha den tänd utan att bli arg och bländad ??

 45. Jag hade hängt den i mitt sovrum där den hade passat perfekt, som pricken över i:et! Matchar min fjäderlampa jag har brevid sängen 🙂 Eller så hade jag gett den till min pojkvän i julklapp, den hade verkligen piffat upp sovrummet! Just nu är det så kalt där inne så denna fina lampa hade varit så perfekt! Som student har man inte råd så hade blivit jätteglad 🙂

 46. Denna drömska “molnlampa” skulle jag hänga upp i barnrummet vi just nu håller på att inreda. Vi väntar honom i början på januari så denna lampa skulle lysa upp hans rum så fint i vintermörkrets timmar 🙂

 47. Å denna underbara lampa! Jag skulle hänga den som så många andra i ett sovrum, närmare bestämt i vår 1,5 årings rum. Under denna fluffiga dröm skulle han få en fantastisk sömn!

 48. Jag skulle hänga den i sovrummet för att ge sovrummet en extra mjuk och gosig känsla. Lampan skulle komplettera drömfångaren och strudsfjädern jag har på en annan lampskärm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *