Lucka 6 – Dagens tävling i julklappskalendern

Härliga söndag! Vår julklappskalender med Royaldesign har idag kommit fram till lucka 6. Idag har vi galet fina lampskärmen Eos (45 cm) från danska Vita i potten. En lampa som står högt upp på listan för många inredningsintresserade. En ljuvlig juvel som passar i alla hem och rum. Så ta chansen att klicka hem denna fining till dig själv eller att ge bort i present. Vi har 3 vinnare i potten!

Vinnare 1: Eos lampskärm (värde 899 kr).
Vinnare 2: Eos lampskärm (värde 899 kr).
Vinnare 3: Eos lampskärm (värde 899 kr).

Svara på frågan:
– Var skulle du hänga din lampa om du hade vunnit och varför?

Skriv i kommentarsfältet nedan!
(Du behöver även ange en giltig e-postadress (är ej synlig)

Vi sammanställer och presenterar vinnarna en vecka i taget och lägger upp det på bloggen!

Tävlingen pågår tom 8 december 2015

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu

lucka_6dec_ny2

767 svar på ”Lucka 6 – Dagens tävling i julklappskalendern

 1. Ååå jag bara älskar denna ljuvliga lampa!! Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på den.
  Jag skulle hänga upp den i min snart 1-åriga dotters rum som jag ska inreda när vi flyttar till hus inom kort. Det skulle verkligen bli rummets pärla.
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann. Man vill ju ge allt fint i hela världen till sin lilla skatt men tyvärr räcker inte mammapenningen så långt 🙂

 2. Denna lampa utan söm, är en underbar dröm.
  Som en mjuk boll, till tjejen med koll.
  Ett litet designfrö jag sår, självklart dottern den får.

 3. Vi söker fortfarande med ljus och lykta efter vårt drömhus. Men min drömlampa som funkar i alla rum skulle vara ett ministeg på rätt väg

 4. Som för så många andra är detta en favorit för sovrummet. Hade varit härligt för både mig och barnen att somna under ett fluffigt moln och på sommaren när vi i princip alltid har sovrumsfönstret öppet för den friska luftens skull skulle vinden få lampans fjädrar att vakna till liv och sakta dansa oss till sömns.

 5. Jag hade gett lampan till min blivande fru om jag vann den. Hon älskar denna lampan och jag är ganska säker på att den hade fått hänga i vårt sovrum. Vi har ingen lampa där ännu så därför hade denna varit perfekt där.

 6. Jag skulle hänga den i vardagsrummet! Har flyttat in i en pampig lägenhet men våra möbler från förra lilla lägenheten fyller inte ut och vår stackars vardagsrumslampa ser liten och repig ut i sitt nya hem.

 7. Vinner jag så kommer den här fina lampan att få flytta in i mitt vardagsrum! Hade passat perfekt och tonat ner den annars avskalade och moderna temat som råder där nu! Mjukat upp känslan helt enkelt 🙂 håller tummarna!

 8. Fantastiska, vackra, drömska och sååå underbara Eos!
  Min spontana tanke är att jag skulle ta med mig lampan från rum till rum… hänga upp den där jag är för stunden, liksom… men i slutändan hade den fått hamna ovanför soffbordet i vardagsrummet. Så kan jag sitta och beundra den medan maken zappar på TV:n ?
  Ja, så får det bli!

  /Emma
  (som hoppas att jultomten är inne och läser på trendspanarna lite då och då)

 9. Jag skulle ge lampan till min kära granne – two-in-one för en mor som älskar inredning och hennes dotter som älskar indianer och fjädrar!

 10. I mitt sovrum, där passar denna superromantiska lampa. Som ett fluffigt moln kommer den att sväva över min säng som en vakande ängel.

 11. Min dotter ska snart flytta in från sin vagga i vårt sovrum till sitt egna alldeles nyrenoverade sovrum. Vi har fortfarande inte hittat någon lampa ännu men har länge funderat på denna och den hade verkligen blivit pricken över i:et i hennes rum

 12. Jag skulle hänga den i vår dotters rum, där hade den gjort sig helt perfekt 🙂
  Älskar den lampan och har suktat efter den lääänge..!
  Håller tummarna och hoppas på tur.
  God Jul till er och tack för en rolig tävling.

 13. Överallt i vårt nya lilla kedjehus vi äntligen köpt! Men om jag måste välja säger jag vardagsrummet där den skulle passa fint med resten av möblerna vi ska köpa!
  /maria

 14. Jag älskar denna lampan och försökte ge mig på att göra en egen då den är lite för dyr för min ekonomi, men vilken besvikelse den blev förfärlig… Håller tummarna stenhårt att få vinna denna och den har en given plats i sovrummet för att ge fin stämningsbelysning och som en vacker inredningsdetalj i mjuka toner.

 15. Om denna lampa skulle jag vara mycket rädd.Som en juvel över min bädd skulle den varje morgon bli sedd och jag gladeligen för dagen gör mig beredd.

 16. Vardagsrummet är färdigrenoverat och vi svävar som på moln i lyckorus,
  Eos fångar vår känsla precis och skulle ge rummet ett fantastiskt ljus!

 17. Jag skulle placera den i hallen. Jag har en vän som har en sån lampa och hon har den i hallen och alla som kommer på besök noterar lampan det första dom gör. Alla har verkligen gett komplimanger till den och frågar efter märker enligt henne. Så helt klart hamnar den i hallen så alla min gäster också får ett trevligt och ljust välkomnande i min lägenhet.

 18. Som jag suktat efter denna fina lampa! Håller i skrivandets stund på att måla golv i vår hall och där skulle denna skapelse passa bra:)

 19. 2 år firade i vår lägenhet och kontoret börjar äntligen ta form. En hålig rislampa som “temporär” lösning kanske äntligen kan få en ersättare som kan trigga kreativiteten lite bättre!

 20. Denna skulle i vardagsrummet få hänga,
  dit ingen på fem år lyckats klänga.

  Med en takhöjd på fem och fyrtio
  dit knappt någon når,
  är uppgiften svår,
  att finna rätt belysning,
  som lockar till förtjusning.

  Denna granna lampa med fjädrar,
  skulle sitta som en smäck, ja jädrar!

  //God Jul!
  Önskar Josefin

  • Å i trappan upp till vardagsrummet har letat efter den perfekta lampan i över 1 år och denna hade passat som pricken över i:et

 21. Vi har nyligen slängt ut tv:n ur vardagsrummet. Numer ska det vara ett sällskapsrum/lekrum. Vi behöver dock piffa och mysa till det, och bland annat saknar vi en härlig lampa!

 22. Åååå som jag sucktar efter denna lampa!!!
  Här hemma skulle den hänga i vårt sovrum… Mjuk, fluffig och alldeles underbar, skulle verkligen göra stor skillnad för vårt sovrum!
  Fin 2:a advent!
  //Anna

 23. Om jag vann den underbara lampan som jag går och drömmer om skulle jag hänga den i mitt och makens sovrum. Det skulle göra hela rummet att få ha ett “fluffigt moln” ovanför sängen !

 24. I would hang it in our bedroom. We have recently moved to a new house and don’t yet have a lampshade in the bedroom. I would much rather look up and see this beautiful fixture than the bare lightbulb that we currently have!

 25. Vi skulle hänga den i vår dotters rum, hennes första alldeles egna rum. Hon vill alltid vara som Pippi Långstrump och det senaste som Pippi gjort som satt sig nu är att flyga luftballong. Och för att citera “opp opp i moln mamma i moln Pippi i moln”. Tänk att få ge henne ett alldeles eget “moln”.

 26. Jag och min sambo har äntligen köpt vår alldeles egna lgh i Göteborg efter ett par tuffa år av att ha bott isär och i 2:a hand. Det känns helt fantastiskt att ha ett eget hem som man kan få göra om till sitt och sätta sin egen prägel och stil. Jag har länge suktat efter denna underbart vackra lampa och vet att den skulle passa utomordentligt bra i vårt vardagsrum :). Hoppas Hoppas!!

 27. Åh! Är mitt uppe i renovering av ett rum som vårt första barn ska få när den tittar fram:) lampan skulle passa perfekt där inne som hen kan kolla på innan sömnen. 😀

 28. I sovrummet.
  Jag skulle nog aldrig ta mig därifrån utan bara ligga och beundra denna magiskt fina lampa.
  Håller tummarna för mer, eh, sovrumshäng framöver!

 29. Denna underbara lampa har man ju inte missat! Jag hade valt att hänga den i vårt sovrum, precis renoverat färdigt ett hus (efter 3 långa år) & nu är det äntligen dags för inköp av inredning!
  Hade även valt att köpa en extra till min lilla dotter, Sagas rum? håller tummarna!

 30. Hoppas drömmen blir sann,
  att jag denna underbara drömvinst vann.
  En fluffig fjäderlampa skulle bli en fantastisk dekoration,
  med stil och modernitet lyfter den hemmet till en sagolik perfektion.
  Denna underbar lampa har tagit mig med storm,
  med sin ljuvliga design, färg och form.
  Tänk om jag en Eos fjäderlampa i mitt sovrum får tända och lysa,
  då skulle vi verkligen få MYSA!
  Hoppas att den i mitt hem får smycka,
  det vore en ENROM glädje och LYCKA.

 31. Jag skulle hänga den i min systerdotters rum. För att där är högt i tak, en ljusgrå ton på väggarna och ett vackert ljusinsläpp från stora fönster. Denna fina lampa skulle passa perfekt som ett fluffigt moln i detta rum, en mjuk kontrast till alla hårda leksaker.

 32. Jag skulle ge den till min nyblivna sambo i julklapp, eftersom hon önskar sig just exakt den här lampan! Vi skulle hänga den i sovrummet eller i vardagsrummet – där skulle den passa alldeles perfekt!

 33. Jag hade haft den i vårt sovrum. Tänk att få slå upp ögonen och se denna vackra skapelse varje morgon.

 34. Jag skulle hänga den i vårt nya sovrum (vi flyttar äntligen till hus i februari). Jag tycker att Eos lampan är så himla fin och den skulle ge ett behagligt och vackert ljus i sovrummet.

 35. Eftersom jag har fått dille på takhängda sänglampor så skulle jag hänga denna ovanför ett nattygsbord och köpa en till lampa och hänga över det andra nattygsbordet. Tror det skulle bli supersnyggt!

 36. Vi har precis fått vårt sovrum om gjort vilket har gjort att vi har fått ett super mysigt sovrum. Med denna renovering kom det upp en super fin tavla med ett moln på så denna super fina lampan som är en dröm lampa skulle vår himmel bli klar.
  Håller tummarna.

 37. En rislampa från Ikea hänger i vårt vardagsrumstak
  Sladden den sitter uppe med är inte ens rak
  Som ni nog förstår är det halvt misär
  Men en eos från vita skulle göra mig kär

 38. Åååh denna lampan är så vacker <3 Om jag hade haft turen att vinna så hade jag hängt den i vardagsrummet, där jag spenderar den mesta av min tid hemma. Då hade jag kunnat njuta av den så mycket som möjligt 🙂 Jag o min sambo är så trötta på den tråkiga vi har nu, så vi båda hade älskat att vinna denna! Hoppas på tur 🙂 Kram!

 39. Jag skulle hänga den i mitt vardagsrum, en halvfattig ensamstående 23åring som behöver lite ljus och värme i tillvaron, samt något snyggt att slänga ögonen på eftersom hon inte har nån såndär kille att titta på. Kanske till och med skulle kunna ragga med den och bli den första att mynta uttrycket “lamptricket” ?

 40. Denna fantastiska lampa skulle få hänga i min lilla dotter Ylvas rum! Eller kanske i vardagsrummet, klädkammaren eller varför inte i mitt sovrum? Hmm, den kommer nog flytta runt ett tag och “känna in” alla potentiella platser så placeringen blir perfekt!

 41. Om jag hade vunnit hade jag gett lampan till min dotter i julklapp. Vi har precis renoverat hennes rum och en ny lampa skulle också behövas. Denna skulle passa perfekt!

 42. Den skulle få förgylla rummet som våra två döttrar delar. Nyligen renoverad från gulbrunt 80-tal till ljust vitt med rosablåa blomster, en ren flickdröm :-).

 43. En romantisk stämning denna lampa ger,
  kommer bli det första man ser.
  Varje gång man in i sovrummet ska gå,
  denna stora fjäder kommer få ögonen att tindra och hjärtat att slå.

 44. Halloj
  Om jag vann denna helt underbara fina skulle jag hänga den i mitt barnbarns snart färdiga
  rum skulle bli så vacker där……

 45. Över soffbordet! Den skulle få ersätta vår golvlampa som hänger som en båge över bordet och som på grund av sin form får världens gung om man skakar lite på stången, något våra små barn har kommit på och utnyttjar till max. Så en ny lampa som små nyfikna kottar inte kan nå vore så välkommet här hemma 🙂

 46. En fjäderlampa till dottern som hade passat perfekt i hennes rum,
  en lampa så vacker så man blir alldeles stum.
  Ett vackert sken som lyser upp så fint och klart,
  ja, att få vinna den här lampan hade varit helt underbart!

 47. En fattig student har suktat efter denna vita,
  vilket skulle passa i hennes sovrum, det kan ni lita (på!!)

 48. Denna ljuvliga och så önskade lampa skulle få en alldeles speciell plats i vårt hem där alla familjemedlemmar kan samlas och mysa i skenet av den. Den givna platsen som vi alla kom överens om blev allrummet där stämningen präglas av kärleksfull gemenskap. /Go Jul till er alla

 49. Jag skulle hänga den i mitt vardagsrum då lampan jag har där nu är helt förskräcklig.
  Efter tre år med en ful taklampa så skulle Eos göra min lägenhet mer hemtrevlig.

  Och denna lampa har faktiskt stått högt på min önskelista riktigt länge.
  Varje gång jag ser den någonstans blir jag lycklig som en barnunge.
  Taklampan jag har nu fanns där redan när jag flyttade in,
  Men den var så ful att jag fick klä skärmen med tyllkjolen min. =/

  Jag vill så oerhört gärna plocka ner den och hänga upp Eos istället.
  Men att jag skulle vinna bland alla dessa tävlande vore ganska galet.
  Som student kan jag inte köpa den själv trots att den är så himla fin!
  Jag kan bara tävla, önska, rimma fint och hoppas Eos kanske blir min..

  Mvh och God jul! / Decibel

 50. Denna härliga lampa skulle få sin plats i vardagsrummet.Så jag kan sitta i soffhörnan och bara njuta av den,

 51. Hej!

  Även hos mig har Eos funnits överst på önskelistan gaaanska länge nu. 🙂
  Bästa kombinationen av udda, modernt och mys ju!

  Skulle nog skaffa en tillhörande lampfot och ställa den mellan soffan och yogahörnan.
  Den får funktion som både mysljus och blickfång när jag inte vill titta inåt.

  God jul!

 52. Vi har precis köpt hus, har bott i lägenhet i hela mitt vuxna liv. Så huset kommer att eka tomt i början då vi inte kan köpa allt på en gång. Det är ett gammalt hus från 1891, så jag har tänkt mixa inredningen med både gammalt och nytt. Tänkte det kunde vara coolt. Denna lampa skulle passa antingen i mitt sovrum eller ett av gästrummen men det kan också bli något helt annat rum. Som det ser ut nu så har vi inga lampor till nåt av rummen så det är lite kris. Tur vi inte flyttar förrän i mars. 🙂
  Hoppas på tur!!

 53. Åh, denna eos lampa står högst upp på min dotters önskelista. Tänk vad härligt det vore att få ge henne denna lampa i julklapp.?

  Måste samtidigt passa på att tacka för er fina blogg. Får så mycket inspiration och tips. ?

 54. Denna lampa fluffig som få
  Skulle passa min dotter då
  Nya soffan o Eos i harmoni
  Skulle bli pricken över i !!

 55. Eos från Vita
  Vit som krita
  Vit som snö
  Åh, vad vacker den är
  den skulle passa i mitt sovrum här
  Fjädrar många små
  Åh, om jag vinner skulle jag må

 56. Vi renoverar i vår källare och nu har vi kommit fram till “finliret”. Det ska inredas ett stort och fint vardagsrum där. Och vi har än så länge endast installerat spotlights längs med två av väggarna. Jag kan tänka mig att denna superfina lampa skulle ha en central plats över vårt soffbord. Hur snyggt som helst! Håller nu alla tummar för att vi vinner denna jättefina lampa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *