Tävling! Vinn unika konsttryck från begåvade Madelen Lindgren

Dags att dra igång en sensommartävling 🙂 Denna gången med superbegåvade illustratören Madelen Lindgren. Det är hon som har ritat den snygga lampan i vår logga 😉 I vinstpotten ligger 1 st valfritt konsttryck och 3 st valfria planscher från MadeByLen, värde ca 2 000 kr. Konsttrycken är i begränsad upplaga. Så ta chansen och vinn något unikt till dig själv eller ge bort i present. Det enda du behöver göra är:

Svara på dessa frågor för att vara med i tävlingen!
(Du behöver även ange en giltig epostadress (är ej synlig))

1.  Välj ditt favoritmotiv i shoppen!
2. Motivera varför just detta skulle passa perfekt hemma hos dig!

Skriv i kommentarsfältet nedan!

Tävlingen pågår tom 1 september 2014

Lycka till!

Jenny & Linda, Trendspanarna.nu
Madelen, MadeByLen

Ps. Vi har tidigare skrivit om Madelen på vår blogg. Du kan läsa om henne här 😉


Illustrationer: Madelen Lindgren

82 svar på ”Tävling! Vinn unika konsttryck från begåvade Madelen Lindgren

 1. Pingback: Vackra konsttryck och postrar, MadeByLen | Inredspiration

 2. 1. Wild things

  2. Jag gillar motivet och de mjuka färgerna. Det skulle lyfta intrycket av vårt nya hus som vi håller på att inreda. I dagsläget har vi bara fotografier på väggarna och vi letar efter konst för att göra väggarna mer intressanta. Wild things skulle passa så bra in!

 3. 1. Konsttrycket “Fåglarna 2”

  2. En livlig positiv bild av flaxande fåglar i ett spännande mönster. Skulle göra mig glad varje morgon att få se den på köksväggen när jag dricker mitt kaffe och äter min frukost. Bor i staden men längtar ut i naturen.

 4. Som en gåva från ovan! Vi är två småbarnsföräldrar som precis monterat ner vårt barns spjälsäng med några tårar över en passerad första småbarnstid. Men den var också otroligt tuff med över 8 månaders kolik och sömnlösa nätter. Därför har vi bestämt oss för att renovera vårt sovrum nu när vår lilla är så duktig att sova i eget rum. Nu unnar vi oss att göra lite fint i sovrummet och drömmen är att kunna sätta upp en fin tavla. Som mamma sätter man alltid sitt barn i första rummet och på jobbet får man aldrig tro att man är något. Därför vore det enormt stärkande att kunna få sätta upp just den här tavlan i sovrummet: (Smart & snygg 1)
  http://madebylen.shop.textalk.se/sv/konsttryck/smart-snygg-1.html
  Just som en liten boost – att man kan, och är bra – just sånt som man måste påminna sig om inne i huvudet men aldrig får säga – just när det är tufft runtomkring och självförtroendet tryter. Skulle bli så glad att få vinna den här tavlan. Tack för chansen!

 5. Min favorit är motivet Fåglarna 2.

  Färgerna i detta motiv är precis de nyanserna jag har i sovrummet. Jag älskar också motivet som känns levande och påminner om att man ska våga använda sina vingar! Jag hade verkligen uppskattat lite förnyelse av konst på väggarna, eftersom det gör så mycket för helhetsintrycket och hur man trivs!

 6. Åh, SÅ COOLA!

  Skulle vilja vinna detta fantastiskta konsttryck: http://madebylen.shop.textalk.se/sv/konsttryck/faglarna-2.html

  Vi har nyligen flyttat in i en ny lägenhet och just nu håller vi för fullt på att klura ut hur vill inreda i vårt sovrum. En riktigt skön säng har vi i alla fall för första gången någonsin unnat oss, så nu har vi inte så mycket pengar över till “piffet”, haha.. Det skulle därför vara toppen att vinna dessa modernt coola motiv som skulle göra vårt ganska intetsägande rum helt grymt! Som pricken över i liksom 🙂

  Kram Matilda Pettersson

 7. 1. Fox Roar

  2. Med mitt stora naturintresse och med ett hus på landet med djur runt knuten skulle denna vackra tavla sitta perfekt i mitt kök …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *